vrijdag 27 november 2009

Drive-By Dating

Alleen in de VS - een nieuwe draai aan online dating Amerikaanse automobilisten kunnen nu een email sturen naar iedereen met behulp van hun met behulp van hun nummerplaat!

U hoeft alleen zag je soulmate rijdt voorbij je op de weg. Het enige probleem is dat je nooit ontmoet ze voor en je hebt geen manier om ze te contacteren. Dat is tot SearchPlates.com kwam de redding.

"SearchPlates.com kunt u iedere bestuurder zie je op de weg direct via hun kenteken contact," zegt Scott Rose, Vice President van SearchPlates.com, die enkele maanden geleden gelanceerd en heeft al meer dan 3 miljoen kentekens geregistreerd op de site. "Het gebruik van uw mobiele telefoon, kunt u een SMS-bericht, en er vervolgens recht op een nummerbord u op de weg zien, en als dat kenteken is geregistreerd op onze site, krijgt het bericht onmiddellijk afgeleverd aan de mobiele telefoon gekoppeld. Of wanneer u thuis bent, kunt u zich aanmelden op onze website en stuur een bericht dat de andere persoon zal ontvangen wanneer zij hebben ingelogd, maar zou nooit iemand anders krijg je echte naam, e-mail adres of telefoonnummer van ons. Dat is aan de twee van u na het contact wordt gemaakt. " SearchPlates.com is de enige vrije nummerplaat messaging-systeem op het net. "Het is een nieuwe manier om iemand die je normaal niet zou hebben toegang tot de contactgegevens," zegt Rose.

Indien de andere auto een kenteken dat niet nog niet geregistreerd heeft, toen SearchPlates.com slaat de boodschap en waarschuwt u dat bord wordt geregistreerd. "Met tienduizenden nieuwe leden toetreden dagelijks, het is slechts een kwestie van tijd voordat de persoon die u probeert te tekenen contact op", zegt Rose.

Naast dating of het kopen en verkopen, van auto's Rose zegt dat de site heeft vele voordelen: Maak nieuwe vrienden, leden te werven voor een auto club, zoekt een bedrijf waarvan het voertuig zag je en zelfs om iemand te klagen over hun rijgedrag. "Dit zou kunnen besparen op de weg woede omdat [leden] nu een niet-gewelddadige manier om hun boosheid te uiten hebben," zegt hij.

Als een speciale promotie te vieren van de 3-miljoenste geregistreerde nummerplaat, SearchPlates.com wordt weggeven 10.000 dollar per maand in geld en prijzen voor de komende 10 maanden. "Elke maand zullen we weggeven 16 Sony PSP's, 16 video iPods en 2000 dollar cash aan de leden van SearchPlates.com", zegt Rose. "We hebben een uniek tracking systeem, waar u kunt Vertel uw vrienden over SearchPlates.com en verhoog uw kansen om te winnen."

En dat is de site sneller gegroeid dan ze ooit gedacht. Wat ooit een kleine roman idee snel veranderd in een grote website. "In het begin was moeilijk bij te houden met de hoeveelheid verkeer de site ontving. We hebben nooit gedacht dat het zou worden populair deze snel", zegt Rose. Met de nieuwe mobiele telefoon messaging-systeem, en de 100.000 dollar giveaway is SearchPlates.com hoopt tot 40 miljoen geregistreerde kentekens te bereiken binnen de komende 12 maanden. "De toekomst van SearchPlates.com hangt af van de leden van het contact met andere leden en door wat we tot nu toe hebben gezien, weten we dat we op de weg naar succes", vervolgt Roos.

Gebruik van de site is gratis. Iedereen kan zich registreren op Searchplates.com om te controleren of ze berichten op hen te wachten hebben. "Veel mensen zijn verbaasd om te zien ze berichten op hen te wachten wanneer ze aanmelden", zegt Rose. "Het is echt spannend om uit te zoeken iemand probeert in contact te komen met je." Alle berichten verzonden via SearchPlates.com zijn zowel prive en anoniem en alleen de gegevens die u wenst te maken particuliere worden gedeeld.

Searchplates.com

Online Dating Aktiviteter

donderdag 26 november 2009

The Story Of Joe Francis and his GGW Franchise

Joseph R. "Joe" Francis (1 april 1973) is de oprichter van Mantra Films, Inc, dat de Girls Gone Wild en Guys Gone Wild DVD serie produceert. Francis, die opgroeide in Laguna Beach, California, afgestudeerd aan de University of Southern California in 1995 met een diploma in Business Administration. Hij voltooide USC Ondernemer Programma.

Na zijn afstuderen aan USC, Francis werkte in verschillende hoedanigheden op televisie productie, aanvoer uiteindelijk een baan als productie-assistent voor TV-serie Real TV, die beelden van ongewone gebeurtenissen niet routinematig door reguliere netwerk Nieuws vallen op het moment uitgezonden. Terwijl hij werkte bij Real TV, Francis geleerd van een compilatie video die populair was bij de productie personeel met beeldmateriaal dat werd beschouwd als te extreem voor de kijkers tv-netwerk, waaronder die van Real TV. Franciscus geloofde dat er commerciële mogelijkheden met een video van dat soort en geredigeerd de videoband en noemde het Banned from Television, die gekenmerkt (onder andere), een klein meisje en haar moeder wordt getroffen door een snellere trein. Hij gebruikte een bedrijf direct-marketing plan schiep hij op de universiteit en verkocht individuele videocassettes van de titel.

Banned From Television werd beschouwd als een commercieel succes en het andere voortgebracht vervolgen. Een van de video's die Frans had licentie, bevatte beelden van vrouwelijke studenten te knipperen hun borsten tijdens Mardi Gras en Spring Break. Het zien van de handel beroep, getiteld hij dat beelden Girls Gone Wild (GGW). Hij stopte uiteindelijk het licentiëren van de materialen en begonnen met de productie zelf.

De video's zijn thema's zoals Girls Gone Wild: Ultimate Spring Break of Girls Gone Wild: Sexy Sorority Sweethearts en worden verkocht aan jonge volwassen mannen. Ze worden voornamelijk verkocht via televisie postorder en vaak geadverteerd op de late avond infomercials televisie, met een korte "waarschuwing" bericht als een disclaimer voor de commerciële begint.

In 1997, op de leeftijd van 24, Francis gesticht Mantra Films, Inc Voortbouwend op de premisse dat ontdekte hij kon film college-leeftijd vrouwen "wilde gaan," met inbegrip van hun borsten ontbloten voor de camera's in het voorjaar van onderbrekingen en andere locales, Mantra werd een bedrijf met meer dan 400 werknemers en heeft een omzet van meer dan 100 miljoen dollar per jaar. Mantra ook gesponnen uit de Guys Gone Wild DVD serie.

In de wereld van de popcultuur, Francis 'Girls Gone Wild wordt regelmatig verwezen in de huidige samenleving en popcultuur atmosfeer en werd onlangs genoemd als een voorbeeld van' seksualisering ', nummer 23 op de lijst van USA Today's van de "25 Trends die Changed America".

Als een publieke figuur, heeft Francis aangetrokken zijn aandeel van de controverses, inclusief beschuldigingen van samenzwering om minderjarigen te gebruiken in de seksuele prestaties en beschuldigingen in de Los Angeles Times van geweld tegen vrouwen. In een goed gedocumenteerde geval was Francis ontvoerd uit zijn Bel Air huis door een aanvaller die ook probeerde te Francis chantage. De aanvaller kreeg een 10-jaar gevangenisstraf.

Francis wordt vaak bekritiseerd door sociale commentatoren en derde golf feministen voor het voortduren van wat sommigen beschouwen "de nieuwe dubbele standaard" die de objectivering van vrouwen met seksuele bevrijding gelijkstelt.

Mantra films heeft onder juridische aanval op een aantal gelegenheden. Terugkerende beschuldigingen onder meer dat vrouwen betrokken zijn bij seksuele activiteit werden gebruikt zonder toestemming van de vrouwen, dat Mantra films die zich bezighouden met de seksuele uitbuiting van minderjarigen en dat onvolledige gegevens werden gehouden van de deelnemers aan GGW video's. Vandaag de video's, die verkopen voor slechts 9,99 dollar per stuk, bijdragen tot een totale omzet van bijna 100 miljoen dollar per jaar voor Mantra Films, Inc

woensdag 25 november 2009

Kantoor Sex

San Francisco toezichthouders weggestemd dinsdag een maatregel die zou zijn verjaard stad managers uit het verrichten van seksuele relaties met hun werknemers - een verkapte uithaal om toegelaten affaire burgemeester Gavin Newsom met een staflid, die ook was de vrouw van zijn campagne manager.

De maatregel is mislukt met een overweldigende 10-1 stemming, met slechts Promotor Chris Daly, sponsor van de wetgeving, het stemmen in het voordeel van het. "Het is gangbare praktijk in de corporate werkomgeving waar managers ... verantwoordelijk kunnen worden gesteld en deze vormen van relaties zijn niet getolereerd", aldus Daly. De maatregel zou hebben verboden stad managers van "het verrichten van romantische of seksuele relatie" met werknemers.

Eerder dit jaar, erkend Newsom een affaire met zijn secretaresse opdracht afspraken, die op dat moment was de vrouw van zijn campagne manager.

De woordvoerder van de burgemeester Nathan Ballad zei: "Chris Daly heeft geen zakelijke rondneuzen in het persoonlijke leven van iemand. We zijn blij dat de Raad van Toezicht had de wijsheid om opdringerige wetgeving Chris Daly's te doden," zei hij.

San Francisco is ook op weg om steeds de grootste stad van het land om gemeentelijke identificatie kaarten af te geven aan ongedocumenteerde immigranten na de raad op dinsdag publiceerde haar tweede en definitieve goedkeuring van de ID-kaart maatregel gesponsord door toezichthouder Tom Ammiano.

Burgemeester Gavin Newsom wordt verwacht dat de ondertekening van de wetgeving. San Francisco's volgende burgemeester krijgt een extra jaar toegevoegd aan zijn termijn als toezichthouder Jake McGoldrick zijn zin krijgt. Onder verwijzing naar de slechte opkomst bij de verkiezingen burgemeesterswoning 6 november, de directie een voorstel voor een handvest amendement dat zou hebben de burgemeester, de sheriff, de officier van justitie, de stad advocaat en de penningmeester gekozen in de even jaren.

Putting deze kantoren in dezelfde verkiezing cyclus als de president en de gouverneur zullen meer kiezers brengen, zei hij. De wijziging moet gaan door het bestuur en vervolgens worden goedgekeurd door de kiezers voordat het in werking treedt.

McGoldrick wil ook een stembiljet maatregel roepen voor de openbare verkiezing van de zeven directeuren van de Metropolitan Transportation Agency's Raad van Bestuur. De bestuurders zouden ontvangen 1.000 dollar per maand als vergoeding en worden verplicht om Muni een gemiddelde van een keer per week rijden.

De promotor ook wel op het bord om prostitutie een lage prioriteit criminaliteit in San Francisco, met het argument dat de incidentie van mensenhandel, uitbuiting van prostituees en exploitatie van minderjarigen "benaderingen nul in culturen waar seks werk is goedgekeurd." Hij vroeg de begroting van de stad analist een verslag op te stellen aan de raad over hoeveel geld de stad is de uitgaven te prostitutie wetten af te dwingen.

Busco Testeadores cond�n

maandag 23 november 2009

Britney is weer zwanger

NEW YORK - Een Spears baby is naar verluidt op de weg - en het is niet Britney's.

Jamie Lynn Spears, de 16-jaar-oude "Zoey 101" ster en zus van Britney, vertelde OK! tijdschrift dat ze zwanger is en dat de vader is haar vriendje Casey Aldridge.

"Het was een schok voor ons beiden, zo onverwacht," zei ze. "Ik was in complete en totale schok en zo was hij."

Spears is 12 weken langs en hield het nieuws in eerste instantie bij zichzelf toen ze hoorde van de zwangerschap van een at-home-test en de daaropvolgende arts te bezoeken, vertelde ze de beroemdheid tijdschrift, dat staat in New York hits op woensdag en de rest van het land door vrijdag.

Welke boodschap wil ze sturen naar andere tieners over seks voor het huwelijk? "Ik denk niet dat het iets is wat je moet doen, het is beter om te wachten, 'zei ze tegen het tijdschrift. "Maar ik kan niet oordelen omdat het een positie ik mezelf inch"

Nadat ze erachter kwam dat van een arts dat ze zwanger was, zei ze, "Ik nam twee weken voor mezelf waar ik niet vertellen niemand."

"Slechts een van mijn vrienden, omdat ik wist dat die nodig is om wat ik zou doen voor mezelf voordat ik laten advies van iemand van invloed op mijn besluit. Toen vertelde ik mijn ouders en mijn vrienden. Ik was bang, maar ik moest doen wat goed was voor mij, "zei ze.

Spears brak het nieuws aan haar moeder, Lynne, net voor Thanksgiving, het tijdschrift gemeld.

"Ze was erg overstuur omdat het niet was wat ze op alle verwachting", aldus Spears. "Een week na, had ze tijd om te gaan met haar en werd zeer positief."

Lynne Spears, die al oma aan jonge zoons Britney's, vertelde het magazine: "Ik geloofde het niet want Jamie Lynn is altijd zo consciëntieus geweest. Ze is nooit te laat voor haar avondklok. Ik was in shock. Ik bedoel, dit is mijn 16-jaar oude baby. "

Ze zei dat haar dochter actrice, de telegeniek heldin van haar populaire Nickelodeon serie, heeft Aldridge al jaren en begon hem uit op de middelbare school.

Maar in een recent interview met The Associated Press, Spears zei dat ze geen vaste vriend. "Ik soort van iets houd mijn opties open, 'zei ze. "Ik heb een stel vrienden die ik altijd hangen met een stel vrienden vent." Ze weigerde te praten over haar oudere zus.

Spears sprak met de AP kort voor Thanksgiving, de dag zei ze tegen OK! Ze deelde haar moeder over de zwangerschap.

Jamie Lynn plannen om de baby te verhogen in haar huis staat Louisiana - "zodat het een normaal gezinsleven kan hebben."

Nickelodeon bracht een verklaring: "besluit We respecteren Jamie Lynn's om verantwoordelijkheid te nemen in deze gevoelige en persoonlijke situatie. We weten dat dit een zeer moeilijke tijd voor haar en haar familie, en onze eerste zorg nu is voor Jamie Lynn's welzijn."

Een publicist voor het netwerk niet onmiddellijk reageren op de telefoon en e-mail verzoeken om extra commentaar.

"Zoey 101" is gepland voor het derde seizoen 4 januari af met een cliffhanger episode in welk teken Spears 'moet beslissen of aan haar fictieve Pacific Coast Academy verlaten kostschool in Californië naar haar ouders in Londen te voegen.

De show is gepland om te hervatten in februari, en de producent, Dan Schneider, heeft gezegd filmen op het vierde seizoen is reeds afgerond.

Rencontres En Irak

vrijdag 20 november 2009

Online Dating Looks For Love On Social Media

In de online dating bedrijf waar nieuwe sites zo snel dicht als ze open en slechts een handvol hebben beheerst de kunst van matchmaking, een nieuwe generatie van diensten is het hof miljard dollar industrie door gebruik te maken van al die persoonlijke informatie op sociale netwerken.

Hun hoop: dat matchmaking op basis van sociale media zoals Facebook of Twitter, waarvan sommigen een nauwkeuriger beeld van het leven van de gebruikers, kan leiden tot een betere aansluiting.

"Het is moeilijk om nep een Twitter stream of Flickr foto's. Die authenticiteit is wat goed en veiliger data, "aldus Steve Odom, oprichter van Gelato, een online dating service in Texas, dat gelanceerd in september. "Ik ben verbaasd dat niemand had gebouwd vóór mij, omdat het totaal zinvol is."

Gelato is een dienst waarmee gebruikers hun profielen te maken op basis van informatie van diensten zoals Twitter, Facebook, Hulu, Netflix en Last.fm. Op die manier kunnen andere gebruikers zien in real-time het laatste bericht iemand gedaan of de films van iemand anders zag onlangs.

Nog een voortdurende zorg met online dating is veiligheid, maar sommige bedrijven proberen te verzachten die door hun diensten te baseren op de bestaande verbindingen van de gebruikers.

Draad, een site die in San Francisco geopend in september, neemt een stoot op de onhandigheid van het navigeren het internet om vreemdelingen voldoen aan door te helpen bij Facebook-gebruikers komen met de vrienden van hun vrienden. Thread gebruikers kunnen bladeren contacten van hun vrienden, vraag introducties of spelen matchmaker door te suggereren data aan andere mensen.

Deze nieuwe startups kunnen worden aantrekkelijke onder degenen in hun jaren '20 die meer comfortabel met het delen van persoonlijke informatie in het openbaar en meer geïnteresseerd in casual dating en uitbreiden van hun netwerken.

Bijvoorbeeld, bijna twee derde van de 30 miljoen gebruikers op Zoosk, een online dating site in San Francisco, is jonger dan 30.

Sociale dating

De website beweert de eerste site in een nieuwe categorie: sociale dating, een combinatie van sociale netwerken en online daten. De toonhoogte is, maak je dating profiel niet beschikbaar voor gebruikers met dezelfde sociale netwerken - Facebook, Hi5, MySpace, Friendster, enz. - Zoosk en laat je vrienden schrijven van een goed woord voor u in de vorm van getuigenissen.

Mede-oprichter Shayan Zadeh zei dat platform van de site is de digitale equivalent van uit te gaan naar een bar met vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten.

Het beroep moet, Zadeh gezegd, is dat het ontmoeten van mensen via sociale netwerken neemt de druk af te gaan op jacht, uitsluitend voor een betekenisvolle relatie.

"In het echte leven je niet in een missie om je soulmate te vinden, 'zei hij. "Real life gaat over het ontmoeten van nieuwe mensen en als het gebeurt dat ik iemand vinden Ik heb een verbinding met, geweldig. Maar anders, ik ben geen loser als ik niet een datum in zes maanden te vinden. "

BlackBox Republiek is een andere nieuwkomer die wil online daten in een meer duurzame en betekenisvolle ervaring beurt.

Aan de ene kant biedt het bedrijf een gesloten deur netwerkomgeving - mensen moeten betalen 25 dollar registratie om deel te nemen - voor mensen die betrekking hebben op de seks-positieve gemeenschap, die in feite betekent openstaan voor het maken van vrienden met verschillende seksuele geaardheden en alle soorten relatie voorkeuren.

Aan de andere kant, het bedrijf, die ook beschrijft zichzelf als een sociaal dating site, heeft tot doel een omgeving creëren waar mensen kunnen netwerken die zij kunnen behouden, ook na het vinden van nieuwe liefde belangen. Op een bepaalde manier, zijn doel is om de winkel uitdaging-and-go geest van de classifieds-systeem, BlackBox Republiek CEO Sam Lawrence gezegd.

Samen oud worden

"Op dit moment is geen van de (online dating) sites groeien met u, 'zei hij. "Sites zijn niet langer nuttig wanneer je iemand datum, en het wordt een stuk van jezelf dat niet kan bij je blijven. We bouwden dit van de grond af om echt te trouwen met de sociale ruimte en de datering ruimte en het maken van over je persoonlijke leven. "

Big online dating spelers als Match.com hebben geflirt met manieren om gebruik te maken van sociale netwerken, maar in het algemeen, zeker zij zijn in hun methodes en hun inspanningen vooral richten op het verbeteren van hen.

OnlineDatingPost.com redacteur Dave Evans zei dat het moeilijk is in te breken in een markt die gedomineerd wordt door ongeveer 30 spelers als acquisitie-kosten - de kosten van het aantrekken van een nieuwe gebruiker - zijn omhooggeschoten tot het punt waar alleen de grote spelers de prijs kan veroorloven.

Maar sociale netwerken hebben opende een window of opportunity voor starters, omdat het aanzienlijk is meer betaalbaar om te adverteren via hen. Bovendien jonge bedrijven hebben een goede kans op het opbouwen van hun eigen klantenbasis sinds de top online dating opdrachtgevers bedrijven zijn meestal meer volwassen en in de jacht naar lange termijn relaties.

"Wat gaat de volgende paradigma van online dating?" Evans said. "Je bent altijd gaan hebben deze dominante spelers, maar het interessante spul is met de rand gevallen. Deze jongens hebben een sexier propositie. "

zondag 15 november 2009

Samen apart

Wanneer Kelly en Brendan James zei hun huwelijk geloften in juni, konden ze hebben beloofd om liefde, eer en koesteren "tot de dood ons scheidt, en zelfs als een groot werk gelegenheid komt langs die ons heeft het leven in verschillende steden."

Deze maand de twee zal toetreden tot het groeiende aantal dual-carrière koppels die gehuwd zijn gescheiden, maar de meeste tijd door hun werk. Demografen melden dat er meer dan 1 miljoen van hen in de Verenigde Staten, een cijfer dat niet onder de mensen in lange-termijn relaties die niet getrouwd.

Brendan, 30, was de keuze van het verplaatsen van met zijn bedrijf naar New York ze het erover eens dat het een geweldige gelegenheid of het vinden van ander werk in de Baltimore gebied.

Kelley, 27, een recente wet basisarts, houdt van haar baan in Towson, Md, waar ze werkt aan rechtszaken en familierecht. Ze is net begonnen in de zomer, en als ze verhuist naar New York zal ze moeten de bar van het examen staat voordat ze zoekt naar een andere baan.

Ze is bezorgd over de scheiding, maar ze hebben genomen wat hulpverleners zeggen is een van de belangrijkste stappen in de behandeling van een forensen paar levensstijl: Ze hebben een set-in-steen plan voor als ze zien elkaar. Het zal iets dat ze kunnen rekenen op en kijken uit naar.

"We besloten dat we niet naar het weekend overslaan", zegt Kelley, hoewel ze weet dat het duur en vermoeiend te pendelen tussen New York en Baltimore ten minste vier keer per maand.

Koppels hebben altijd uit elkaar te leven voor redenen, waaronder militaire dienst en reizen voor het werk. Wat is er nieuw is dat de loopbanen van vrouwen net zo belangrijk als hun man. Een krimpende arbeidsmarkt maakt het moeilijker om even goede baan te vinden in dezelfde stad, en koppels zorgen dat, indien een van hen beweegt met de andere en neemt een minderwaardig beroep, wrok zullen volgen.

Minder duur en meer frequente non-stop vluchten tussen steden maken het woon-werkverkeer lijken uitvoerbaar. En terwijl ze uit elkaar kunnen paren in contact blijven gemakkelijker dan in het verleden met e-mail, in-netwerk mobiele telefoon plannen en nieuwe technologie zoals Skype, de gratis wereldwijde internet telefoon service.

Een van de redenen lange afstand relaties zijn op de toename is dat velen van hen beginnen met online dating. Lange afstand relaties zijn zo vaak ze worden genoemd terloops als LDRs.

Samenleven elkaar niet meer lijkt het begin van het einde van een relatie.

Niemand stelt dat met verschillende huizen is de beste manier om te verblijven in de liefde, maar onderzoekers zijn verdeeld over de lange-termijn effecten van LDRs.

David Popenoe, een socioloog en co-directeur van Rutgers University's National Marriage Project, neemt de traditionele aanpak: Couples beter als ze samen op een dagelijkse basis. Wijzend op het hoge aantal echtscheidingen tarief van het land, zorgen dat hij gescheiden leven is nog een van de vele druk op de huwelijken van vandaag. "Het zou kunnen zijn de zogenaamde tipping point."

Maar, voegt hij eraan toe, "Het is niet een permanente regeling gewoonlijk, en je doet het beste wat je kunt."

Jaine Carter, een psycholoog en mede-auteur van het boek werkt hij / zij werkt (cartercarter.com, 1996), is meer uitgesproken. Het enige voordeel, zegt ze, is de carrière groei van elke persoon.

"De relatie is niet vooraan in je leven. Als je er niet bent, ben je er niet. De enige manier die ik heb gezien het werk is als je een vastgestelde termijn."

Zij adviseert onder firma richtsnoeren voor het bezoeken van elkaar, zoals de Jameses hebben gedaan, en re-evalueren regelmatig de vraag of de woon levensstijl werkt.

Sommige onderzoek blijkt dat LDRs niet (of) slagen op ongeveer hetzelfde tarief als andere relaties. Een decennium geleden Gregory Guldner begonnen met het bestuderen van deze niet-traditionele vakbonden. Hij vond, zegt hij, dat koppels breken om verschillende redenen, maar afstand lijkt niet te zijn een van hen.

"Het onderzoek is relatief schaars, maar dat zei, de conclusie dat geografische scheiding is een crisis voor een relatie is niet bevestigd door de literatuur."

Guldner, directeur van het Centrum voor de Studie van Long-Distance Relationships, een online clearinghouse van informatie voor onderzoekers en anderen, ook berichten dat mensen niet meer kans op een zaak als ze gescheiden zijn van hun partner hebben. Als mensen gaan bedriegen, gaan ze bedriegen.

Maar paren in LDRs zorgen meer samen over trouw dan die leven. Vertrouwen is een probleem.

In tegenstelling tot wat sommige onderzoekers geloven, Guldner zegt, hoe vaak paren te bezoeken of te spreken aan de telefoon heeft weinig invloed op de vraag of ze blijven bij elkaar. Maar paren die sturen handgeschreven brieven aan elkaar zijn twee keer zoveel kans om samen te blijven als degenen die dat niet doen.

En er is een voordeel voor een lange-afstand relatie, heeft onderzoek aangetoond: Couples in traditionele relaties kunnen vervelen met elkaar seksueel loop van de tijd, terwijl die in LDRs verslag met meer opwindend seksleven meer simpelweg omdat ze niet samen leven.

Keith Pion, 33, en Angela Whittaker-Pion, 31, beiden advocaten, samen leven in Canton, Md, maar tijdens hun inzet en voor de eerste 16 maanden van hun huwelijk, was hij in de luchtmacht in Tampa, Florida, terwijl zij bleef in Baltimore.

"We hebben gesproken over haar komst naar Tampa," zegt hij, "maar het maakte voor haar gevoel te blijven omdat ze een geweldige baan had."

Zijn eerste opdracht was voor twee jaar, maar uiteindelijk wordt vier jaar.

Ze brachten duizenden dollars reizen twee of drie weekends van de maand.

"Het is zeker gemaakt in het weekend leuk," zegt hij. "Het was als een huwelijksreis veel. Maar die zondagavond toen we moesten vertrekken waren taai."

Ze maakten een punt van bellen elkaar elke avond voordat ze ging slapen, en Keith zou sturen Angela onverwachte geschenken, zoals een certificaat voor een kuur, om haar te laten weten dat hij zat te denken over haar.

"We meegedeeld veel", zegt Angela. "Dat hielp. Wij nemen elkaar niet voor lief, ook al zijn we nu samen. We niet vergeten dat."

De effecten van een forensen levensstijl kan verder reiken dan alleen hoe de twee mensen met elkaar communiceren. Als kinderen betrokken zijn is het een heel ander balspel en een reeks problemen.

Meeste onderzoek op pendelverkeer relaties heeft betrokken wit, middenklasse, gehuwde paren. Anita P. Jansen, emeritus hoogleraar aan Kent State University, is een co-auteur van een van de weinige studies die heeft gekeken naar zwart forensen paren, die, denkt ze, geconfronteerd met problemen van hun eigen land.

"Een van de dingen die stond uit," zegt ze, "is dat Afro-Amerikanen de neiging om heel de gemeenschap gericht. Woont de forens levensstijl beperkt hen en veroorzaakt enkele persoonlijke zorgen over te kunnen functioneren en te ontwikkelen buiten de gemeenschap. "

Ze vonden dat ze hadden niet genoeg tijd hebben op beide plaatsen om deel te worden van een gemeenschap, en ze zagen dat als een reëel probleem voor zichzelf, zegt ze.

Toch, als Kelly Bare, adjunct-hoofdredacteur van Tango, een nieuw magazine over relaties, zegt: "Veel mensen doen dit. Ze kunnen niet allemaal gek zijn."

(Kansas City Star)

Porno DVD huutoja nopeasti miekkaa "Rescue"

woensdag 11 november 2009

Gewonde man wint schadevergoeding voor seks overdrive

Een vrome christen die zei een ongeval op het werk gestimuleerd zijn libido en vernielde zijn huwelijk als wendde hij zich tot prostitutie en pornografie kreeg meer dan 3 miljoen pond ($ 5,89 miljoen) in schadevergoeding dinsdag.

Stephen Tame, 29, uit Suffolk, liep ernstige hoofdletsels bij een val, transformeren hem een trouwe jonggehuwde in een 'ontremd' karakter en die had twee zaken.

Hij was in een coma twee maanden na een val uit een gantry tijdens het werken op een fiets magazijn kort na zijn huwelijk in januari 2002. Artsen zeiden dat het een wonder dat hij het overleefd.

Toekenning hem 3,1 miljoen pond in compensatie in het Londense High Court Judge Michael Harris zei: "Zijn leven en het leven van zijn jonge vrouw waren verbrijzeld."

Zijn voormalige werkgever, Professional Cycle Marketing, van Essex, had aangevoerd door hun advocaten, dat zijn verwondingen niet zo slecht als voorgesteld in de rechtbank.

Copyright © 2006 Reuters Limited.

Internet risalente luogo in colpa per gli attacchi

dinsdag 10 november 2009

The Kiss Close

Nadat u het nummer dicht onder de knie hebt, is het tijd om je spel te verheffen naar het volgende niveau en voer de kus te sluiten. Het is het beste kino kunt u eventueel van toepassing wanneer de eerste bijeenkomst een vrouw, kort van het hebben van seks.

Hier is hoe het gedaan:

Voordat u een kus dicht kan doen echter, moet u eerst een aantal te sluiten. Bij het behalen van haar nummer te zorgen dat ze degene die schrijft het. Zoals zij schrijft het neer, krijgt in haar persoonlijke ruimte, als je niet al in, en doen alsof je gewoon bent om dicht bij haar kijken opschrijven haar nummer.

Standpunt je hoofd over een voet afstand van de hare en direct uw ogen naar het nummer dat ze opschrijven. Toen ze de handen je haar nummer, moet je zowel face-to-face en je moet kijken naar haar ogen meteen voor een tweede en zeggen: 'Goed, goed ... " (toen je ogen richten op haar lippen, een kleine stap vooruit, voorover buigen en iets tilt je hoofd als je begint te zeggen nemen ...) "Ik zie je later."

Op die manier haar aandacht is direct gericht op wat je zegt.

Ze gaat zeker te willen weten wat je zegt tegen haar als ze ziet ga je in voor een kus. Tegen de tijd dat je klaar bent met haar te vertellen wat je wilde zeggen, zal uw lippen raken bijna in de hare.

Ik stel voor te gaan in met de bedoeling van het gebruik van uw tong in de kus. Ze zal dicteren wat voor soort kus ze wil houden door een van haar lippen gesloten of ze te openen.

In eerste instantie lijkt misschien een beetje intimiderend om de kus sluiten van toepassing is maar in de tijd het zal worden een tweede natuur en je zult jezelf moeten vragen waarom je niet hebt gedaan het allemaal mee. Ik beveel het polijsten van uw nummer afsluiting vaardigheden ten eerste omdat het je fundament voor de kus te sluiten.

De kus sluiten werkt het beste als het gesprek een minimum van vijf minuten, tien tot vijftien minuten heeft geduurd, is de ideale situatie, maar het kan ook gebruikt worden na een lang gesprek waar de pick-up werd gedaan in een ontspannen sfeer.

Voor degenen onder u nog steeds vast in het aantal nauwe fase, alles wat je te zeggen hebben is: "Laat me je eens een gesprek" (niet nodig in te gaan op enkele grote Spiel) en ze krijgt de hint en begin met het schrijven van haar nummer omlaag.

Afwachten of ze een pen en wat papier in haar tas heeft (ze meestal doen). Als ze iets niet hebben, dan is het goed om haar een pen lenen en een willekeurige visitekaartje. Niet alleen trekken uit een pen en een visitekaartje van je portemonnee als je niet hoeft te, je wil niet dat ze denken dat je een speler.

Een van de sleutels tot het maken van de kus sluiten succesvolle zegt een scheiding zin terwijl je gaan in voor de kus (zoals in het bovenstaande voorbeeld). Op die manier haar aandacht is direct gericht op wat je zegt.

Ze gaat zeker te willen weten wat je zegt tegen haar als ze ziet ga je in voor een kus. Tegen de tijd dat je klaar bent met haar te vertellen wat je wilde zeggen, zal uw lippen raken bijna in de hare.

Ik stel voor te gaan in met de bedoeling van het gebruik van uw tong in de kus. Ze zal dicteren wat voor soort kus ze wil houden door een van haar lippen gesloten of ze te openen.

In eerste instantie lijkt misschien een beetje intimiderend om de kus sluiten van toepassing is maar in de tijd het zal worden een tweede natuur en je zult jezelf moeten vragen waarom je niet hebt gedaan het allemaal mee. Ik beveel het polijsten van uw nummer afsluiting vaardigheden ten eerste omdat het je fundament voor de kus te sluiten.

De kus sluiten werkt het beste als het gesprek een minimum van vijf minuten, tien tot vijftien minuten heeft geduurd, is de ideale situatie, maar het kan ook gebruikt worden na een lang gesprek waar de pick-up werd gedaan in een ontspannen sfeer.

Voor degenen onder u nog steeds vast in het aantal nauwe fase, alles wat je te zeggen hebben is: "Laat me je eens een gesprek" (niet nodig in te gaan op enkele grote Spiel) en ze krijgt de hint en begin met het schrijven van haar nummer omlaag.

Afwachten of ze een pen en wat papier in haar tas heeft (ze meestal doen). Als ze iets niet hebben, dan is het goed om haar een pen lenen en een willekeurige visitekaartje. Niet alleen trekken uit een pen en een visitekaartje van je portemonnee als je niet hoeft te, je wil niet dat ze denken dat je een speler.

Consejos para Citas cuatro las mujeres de edad

Je emotionele Trigger

De meeste mensen die beginnen aan een cursus van zelf verbetering hebben een soort van emotionele trigger - vaak negatief.

Misschien hebben ze het gevoel niet gerespecteerd, hebben ervaren afwijzing (s), is gedumpt, of in het algemeen zich eenzaam of depressief. Maar er is dat de fase waarin zij zijn beurt dat negatieve emotie in een inspiratie en zeggen: "Genoeg is genoeg, het is tijd om te veranderen!"

Deze motivatie duurt meestal zo lang als de emotionele trigger. Vaker wel dan niet, mensen beginnen op brand, gezond eten, sloeg de sportschool, sloeg de boeken, chat om meer vrouwen en zo verder. Elke keer als ze het doen, voelen ze de drive en eerlijk zijn hoofd op.

Het probleem is dat wanneer de emotionele trigger begint te verdwijnen, beginnen ze te slap af.

Hun dieet begint om de occasionele McDonalds of binge-drinking sessie. Hun sportschool routine wordt een keer in de zoveel tijd te bezoeken en ze terug in hun sleur - afstandsbediening en een biertje in hun handen.

Dat wil zeggen, tot de volgende keer dat ze het gevoel een emotionele trigger, dan beginnen ze weer.

De sleutel is te houden dat emotionele trigger vers en nadenken over het regelmatig. Schrijf het in detail als je wilt en lezen het elke dag. Iedere keer dat u bespreken of om naar de sportschool of zitten en spelen Playstation, of elke keer dat je denken aan het bestellen van een pizza, jezelf eraan te herinneren hoe je je voelde toen gemaakt dat het besluit om jezelf te verbeteren en waarom je moet vermijden deze slechte gewoonten.

Persoonlijk heb ik een uitzonderlijke fysieke en mentale verbeteringen in de afgelopen jaren en ik geef toe dat veel van mijn emotionele triggers verband met meisjes. Echter, ik heb in een relatie de afgelopen 9 maanden, en hoewel dingen zijn geweldig tussen ons, kwam ik een beetje zelfingenomen met mezelf.

Ik had een specifieke gezondheid freak de afgelopen 2 jaar, en toch in die maanden ben ik gestopt met werken uit zo veel en begon het eten van een snack eten. Dan een paar weken geleden mijn vriend een onschuldige opmerking over mijn "love handles gemaakt" en het raakte me hoeveel ik heb laten gaan! Ik voelde me beschaamd over mezelf en voelde alsof ik had weggegooid jaren van hard werken.

Bij nader inzien realiseerde ik me dat mijn oorspronkelijke emotionele trigger was gegaan.

Als in een gelukkige relatie, ik heb geen behoefte aan te trekken of vrouwen te imponeren of afwijzing te vermijden meer. Wat ik nodig had was een emotionele trigger. En ik vond er een in mijn afkeer van mezelf om steeds zo lui en ik gezworen breken van te maken.

Gelukkig ving ik mezelf in de vroege stadia van zelfgenoegzaamheid. Nu ben ik weer op vorm, uit te werken hard en het verbeteren van mezelf weer. Deze keer te houden dat gevoel van schaamte bij baai.

Kortom, niet uit het oog verliezen van je emotionele trigger. Gebruik het om u te helpen verslaan zelfgenoegzaamheid en verder verbeteren!

Top 10 Online Dating Mistakes

224.000 nep-Viagra en Cialis pillen in beslag genomen

PARIJS (ANP) - De Franse douane-ambtenaren hebben een lading van 224.000 nep-Viagra en Cialis anti-impotentie pillen onderschept ter waarde van 2,4 miljoen euro ($ 3,5 miljoen), de begroting ministerie maandag gezegd.

De exemplaren van de bestseller drugs werden gevonden op 18 december tijdens een huiszoeking bij de belangrijkste lucht van de Franse hoofdstad hub op Roissy, in een lading vracht op weg naar Brazilië uit India.

"Branded Powergra en Erectalis, elk vak opgenomen, in feite, vier tabletten in de karakteristieke vorm en kleur van Viagra of Cialis pillen," kantoor minister van Begroting, Eric Woerth, die ook belast is met de douane, zei in een verklaring.

"De bedrijven Pfizer en Eli Lilly, die respectievelijk de eigen Viagra en Cialis merken, snel bevestigde de valse aard van deze producten en de 224.000 pillen werden in beslag genomen," kantoor Woerth's toegevoegd.

Waarheid-in-dating website scheidt feiten van rolmodellen

Mandy Moreno dacht dat ze had de man gevonden, op zoek naar zijn online dating profiel. Vooral het gedeelte waar hij zei dat hij wilde "vinden de juiste meisje."

Dus ze geregeld te ontmoeten.

"Ik zag hem aankomen overkant van de straat," zei Moreno. "En ik ging, 'Whoa!" Ik weet niet of hij in ontkenning of als hij was gewoon verwijfd. Maar hij was niet wat ik zocht. ... Ik dacht dat we misschien moeten vent-jacht gaan samen. "

Moreno, en anderen die zijn gestoken door misleidende profielen op het internet, zijn op zoek naar een website die afzonderlijke online feit van fictie helpt.

Mensen kunnen na de beoordelingen van hun data op TrueDater.com (www.truedater.com) en sluit een toekomstige datum om te zien of iemand anders een opmerking over de persoon heeft gepost.

Het gaat ook over de waarheid in dating advertenties, niet om mensen kwaadaardige, zei Jamie Diamond, een woordvoerder van de Los Angeles gevestigde bedrijf.

"Je review je date of herziening reviews van je date. Het is niet de Bijbel of de Koran, maar het is iets om u te helpen, 'zei hij.

Onder de dating sites die toegankelijk zijn via TrueDater: American Singles, BlackSingles.com, eHarmony, Hotornot, JDate, Match.com, MySpace, Nerve.com, Planet Out.com en Yahoo Personals.

Alles wat nodig is, is het profiel van de persoon identificatie of de naam om te zien of ze zijn gecontroleerd op een website dating site.

Meer dan een half miljoen mensen hebben gebruikt TrueDater sinds de site gelanceerd vorig jaar. "Recensenten" worden aangemoedigd om zich aan de feiten over de feitelijke hoogte van een dater, het gewicht, leeftijd en geslacht. Er is ruimte voor commentaar, maar site stafleden toezicht op de opmerkingen.

"We streng bent over wat er in een recensie," Diamond zei. "Het is niet een open forum aan te vallen of iemand belasteren. We hebben veel onderzoek om te bepalen hoe wij persoonlijke gegevens van iedereen en persoonlijke ruimte kan respecteren."

Het beantwoorden van een NOODZAAK

Mark Brooks, een onafhankelijke analist en consultant voor de online contactadvertenties industrie, zei hij niet heeft gezien iets anders als TrueDater.

"Ik denk dat het antwoord op een duidelijke behoefte in de online dating markt", zegt Brooks, die ook is hoofdredacteur van Personalswatch.com (een industrie site voor online persoonlijke) en heeft gewerkt met de dating websites Cupid.com, Friendster en FriendFinder.

Brooks zei Friendster kunnen mensen hun getuigenissen over een datum te schrijven, maar de persoon die wordt beoordeeld heeft dit goed te keuren, "dus niets negatieve krijgt inch"

Hij zei dat een geplande website, "honestyonline," probeerde iets wat lijkt op TrueDater maar blijkbaar te ver ging unearthing de waarheid. "Ze stuurden iemand om uw huis te nemen een foto, controleer uw gewicht en letterlijk te trekken bloed (voor een medisch profiel). Hij viel plat."

Brooks zei TrueDater is het soort site dat maakt dat mensen meer nadenken over hun reputatie, dat is een nieuw probleem in online dating. Hij zegt een probleem in de industrie is dat mensen de neiging te overdrijven, als ze niet ronduit liegen.

"Ze zijn een paar kilo zwaarder (in het echte leven), of ze hebben een foto met hun haar voller," zei hij.

Marcus Frind, oprichter van plentyoffish.com, een gratis dating website, zei zowel mannen als vrouwen zijn even schuldig als het gaat om fudging profielen. "Met vrouwen is het gewicht; voor mannen, het is hoog. Een derde partij (het geven van een beoordeling) is de eenvoudigste manier om te gaan."

LOOKING voor eerlijkheid

Cubaanse geboren Celcilia Alegria van Avenutra, Florida, is op de scores van Internet gaat sinds haar man overleed drie jaar geleden - zowel voor iemand vinden tot nu toe en om onderzoek te doen voor een boek over online dating. De 47-jarige geeft ook adviezen aan paren op de Spaanse taal televisie netwerk Telemundo.

Alegria voelde zich gedwongen een TrueDater herziening van een jongen uit Tampa doen. Ze dacht dat ze de jackpot geraakt toen ze zag zijn foto online.

Maar toen ze stelde ze elkaar zien via webcam voor de bijeenkomst. Aanvankelijk had hij na excuus excuus om niet te stemmen. Alegria eindelijk vertelde hem te krijgen op de Webcam of vergeten vergadering haar.

"Hij zei:" OK, maar ik ga er anders uitzien omdat ik kiespijn heb, en mijn gezicht is groter. " Toen ik overschakelde op de Webcam, was hij zo overgewicht - misschien 50 pond zwaarder dan zijn foto, "Alegria gezegd. "Ik vroeg wat er gebeurd is." Hij verontschuldigde zich en zei dat de foto was 10 jaar geleden genomen, en ze vertelde hem dat hij moet bijwerken.

"Hij vertelde me, 'U bent pijn mijn waardigheid en alles wat je zoekt, is ziet er goed uit," en ik zei hem: "Nee, ik ben op zoek naar eerlijkheid." "

Een andere keer, Alegria vonden drie verschillende mannen met behulp van een foto van hetzelfde tijdschrift model als hun eigen. "Meer websites moeten vragen om nieuwe onderzoeken, 'zei ze.

De meeste daters zal een opbouwende kritiek te accepteren, Diamond gezegd. "Als je zegt dat hun foto's zijn 100 pond geleden en 10 jaar geleden, de meeste mensen nemen een 'Golly, verdorie' houding en beseffen dat ze moeten meer accuraat zijn geweest in hun profiel."

Eric Straus, president van Cupid.com, zegt TrueDater is een "goede kleine niche," maar hij was er niet zeker hoeveel review sites van de online dating-industrie zou kunnen veranderen.

"Ik denk niet dat het allemaal voegt daaraan toe dat veel aan het proces," zei hij. "Mensen hebben de neiging te overdrijven, en ik denk dat de aard van het beest."

http://www.twincities.com