donderdag 27 januari 2011

237 Redenen voor seks


WASHINGTON - Na het opstellen van een uitputtende lijst van de 237 redenen waarom mensen seks hebben, vonden de onderzoekers dat jonge mannen en vrouwen krijgen voor het intieme meestal dezelfde motivaties. Het gaat meer om lust in het lichaam dan een liefde verbinding in het hart.

College leeftijd mannen en vrouwen eens zijn over hun belangrijkste redenen voor seks - ze voelden zich aangetrokken tot de persoon, wilden ze lichamelijk genot ervaren en "het voelt goed", volgens een peer-reviewed onderzoek in het augustusnummer van Archives of Sexual gedrag. Twintig van de top 25 redenen voor seks waren dezelfde voor mannen en vrouwen.

Het uitdrukken van liefde en genegenheid tonen waren in de top 10 voor zowel mannen als vrouwen, maar ze hadden doen een stap terug naar de duidelijke nummer 1: "Ik was aangetrokken tot de persoon."

Onderzoekers aan de Universiteit van Texas bracht vijf jaar en hun eigen geld om de studie van de over het hoofd gezien waarom achter het geslacht, terwijl anderen hun tijd op de wijze waarop de uitgaven.

"Het is weerlegd veel van genderstereotypen ... dat alleen mannen willen seks voor de fysieke plezier en vrouwen willen liefde," zei de Universiteit van Texas klinische psychologie professor Cindy Meston, de studie co-auteur. "Dat is niet wat ik kwam met mijn bevindingen."

Vergeet te denken dat mannen van Mars en vrouwen van Venus, "hoe meer we kijken, des te meer vinden we een gelijkenis," zei Dr Irwin Goldstein, directeur van seksuele geneeskunde aan Alvarado ziekenhuis in San Diego. Goldstein, die geen deel uitmaken van de studie Meston, zei de Texas onderzoek maakte veel zin en draagt bij aan steeds meer aanwijzingen dat de geroemde verschillen in de seksen alleen mogen worden bij mensen met seksuele problemen.

Meston en collega David Buss eerst wordt ondervraagd 444 mannen en vrouwen - variërend in leeftijd van 17 tot 52 - op de proppen komen met een lijst van 237 verschillende redenen waarom mensen seks hebben. Zij varieerden van "Het is leuk", die mannen en vrouwen op de vierde plaats gerangschikt achtste tot "Ik wilde iemand anders geven een seksueel overdraagbare aandoening", die gerangschikt op de bodem door vrouwen.

Zodra ze kwamen met die lange lijst, Meston en Buss vroeg 1.549 studenten die psychologie lessen om de redenen op een een-tot-vijf-schaal op hoe ze toegepast op hun ervaringen rang.

"Geen van de sekseverschillen zijn allemaal zo geweldig," zei Meston. "Mannen hadden vaker opportunistisch zijn tegenover seks, dus als sex er waren en beschikbaar zijn, zou er op zouden springen, iets meer dan vrouwen. Vrouwen hadden meer kans om seks te hebben, omdat ze vonden dat ze nodig hadden om hun partner te plezieren."

Maar dit is onder studenten, wanneer Meston toegegeven "hormonen ongebreideld lopen." Ze voorspelde grote verschillen bij de oudere groepen van mensen worden onderzocht.

Sinds haar studie kwam dinsdag zijn mensen komen met nieuwe redenen om seks te hebben.

"Oorspronkelijk dacht ik dat we uitvoerig de lijst opgesteld, maar nu vond ik dat er moet worden wat extra," zei Meston.


Top 15 Dating Fouten jongens maken


Oke jongens, de dames moeten het je nageven - je een heleboel dingen om onze harten te Swoon maken. U ons verrassen door het nemen van het initiatief om ons uit te nodigen uit eten - waar we ongetwijfeld een romantisch diner bij kaarslicht, uren praten, lepel voeden elkaar crème brulee genieten - wacht eens even, zijn dat jouw vrienden van de universiteit over te gaan zitten met ons? En je vraagt je af waarom we later gek. Onnodig te zeggen, soms jongens reis van hun eigen spel met de dames zelfs zonder het te beseffen. Hier is een lijst van de meest voorkomende fouten dating jongens maken - zodat u kunt uw spel onder controle te houden.

7 Things in uw appartement Dat is een weg zal Scare Guy

1. Overdreven bezitterig

Te stoppen. Gewoon, stop. Als het meisje is uit u, ze wil natuurlijk bij je doofus - er is geen behoefte om haar elk uur, complex oproep aan extreme PDA om de wereld te laten zien dat ze van jou, of op haar rug de hele tijd over haar mannelijke vrienden. Het is niet zoet, het is verstikkend, en niemand wil tot op heden een vent als dat. Behalve dat kuiken van Twilight - we raden zijn er een paar hier en daar die in dat hele griezelig bezitterig, verstikking, super jaloers deal.

2. Bruto leefruimte

Dorm room, appartement, huis, appartement, ouders kelder - waar u ook woont, er is geen excuus om te kunnen worden vuil. Nee, het hoeft niet te worden-Suzy Huisvrouw "schoon, maar ze ziet de Doritos kruimels van maart vorig nacht Madness partij, de lege bierblikjes, en de gevreesde vieze sokken rommel van de vloer. Terwijl je vriendin mag niet worden dating u uitsluitend op basis van uw leefruimte, een behoorlijk clean room toont haar dat je niet alleen zorg voor jezelf, maar ook de inspanning om haar gemak voelt in uw huis.

3. Gedraagt zich als een stoere vent

Oh, je hebt spieren en testosteron? We hebben nooit gemerkt. Nee, echt c'mon jongens - meisjes het weet, weet je het, en andere jongens kennen. Je bent een man, grrrrrr. Dus waarom doen sommige jongens beginnen met domme, onnodige vechtpartijen (-ten Kom mijn bro ")? News Flash - vecht gewoon ons bang, niet onder de indruk. Dus gewoon spelen koel en iedereen te redden van de stress.

Hoe het Hof Overleef de luchthaven Food

4. Anders handelen rond uw vrienden

De samenvoeging van de twee werelden van vrienden en GF is een delicate taak (degene die de meeste jongens lijken te bombarderen). Net als je belangrijkste squeeze zou niet willen dat de 411 over de hete chick uw ex-frat buddy vastgehaakt met afgelopen weekend, hetzelfde geldt voor uw bros niet te willen horen over je laatste antiquing excursie. Speel het koele, houden de gesprekken neutraal, en je vrienden zullen je nieuwe meisje zoals zo veel als jij (en hopelijk niet zo veel).

5. Zeggen ze XYZ doen met no follow via

Iedereen heeft een mobiele telefoon deze dagen. Serieus, als je niet hebben sprong op de 21e eeuw bandwagon nog dan ben je waarschijnlijk niet het lezen van dit en hebben meer kans verschansten zich in de bergen het vangen van vis met uw blote handen en worstelen beren. Geval - we wedden heeft u toegang tot een telefoon. Dus stop met het maken van excuses en gewoon bellen een meisje als je zegt je wil.

Gemeenschappelijke oefening Excuses en waarom ze Wrong

6. Flirten met / uitchecken andere vrouwen

De meeste vrouwen hebben een lichte vorm van de groen-eyed monster, "maar het is relatief eenvoudig om het beest op afstand te houden - tenzij je hem gewoon veroorzaken. Dat een snelle blik op de serveerster cha '-chassis? Al te vriendelijk met je collega knock-out? Praten een beetje te veel over Megan Fox? Yep, zal ze merken. We krijgen dat je hormonen hebben - ons vertrouwen wij doen, ook (vooral als het gaat om iemand waarvan de laatste naam is Badgley, Pitt, Damon en) - maar doe jezelf een plezier en hou ze onder controle om ons heen, of jaloezie zal achter de hoofd. En ja, het zal je lelijk.

7. Babytaal in bed

Urban Dictionary omschrijft babytaal als-het schattige wartaal gesproken door 1. Baby's en 2. Volwassenen spreken dieren en baby's. "Het is een bizar fenomeen echt, als volwassene volwassenen om te zetten in brabbelen idioten in de schattige gezichten van hun huisdieren. Dat gezegd hebbende, terwijl het vertederend met puppies en konijntjes, doen meisjes niet wilt worden aangesproken, zoals dat - vooral in de slaapkamer.

8. In verwachting van haar te gedragen als je moeder

Nieuwsflits - vrouwen voeden wezens. Soms ook mannen proberen misbruik maken van hun goodwill en beginnen ze te behandelen meer als moeders dan vriendinnen - vooral in een samenlevingsovereenkomst scenario. Immers, ze is er niet om een mama vervanging - op te ruimen na u, in uw stomerij te nemen, of-een boterham voor je maken "(met dank tienerjongens overal voor bestendigen van deze seksistische opmerking). Kortom, de mens tot mama's jongen en samen krijg je handelen.

9. Het verhuren van uw vrienden bepalen je leven

Dames krijgen - uw Bros, brahs, wingmen, jongens, vrienden, etc. zijn echt belangrijk voor je. Wat vrouwen vinden echt verzwarende, echter, is dat wanneer je laat je vrienden dicteren je leven. Wel eens advies van een vriend like-haar jaloers te maken om haar terug te winnen "Wow, goed een man? - Ze net uitgemaakt met jou. Zien, terwijl hun bedoelingen kunnen goed zijn, ze niet deskundigen, en meisjes zou liever zien dat je in plaats daarvan uw relatie problemen met hen bespreken.

Gezonde leefstijl veranderingen aan te brengen met je man

10. Bedreigd door haar baan

Soms lijkt het alsof de beste manier om een man de toezegging geen test om zijn reactie in te schatten wanneer zijn significante andere is in de put - na alle, iedereen kan ijs en gehuurde films te leveren - maar gauge zijn reactie in het gezicht van het succes. Als de BF is dolblij voor zijn GF, hij is zeker een blijvertje. Echter, veel te vaak zijn mensen bedreigd door het succes van een vrouw - twee woorden jongens - niet cool.

11. Hypocriete normen

Niemand houdt van een huichelaar. Dat irritante-doen als ik zeg, niet wat ik doe "mentaliteit verliest zijn waarde snel - vooral wanneer het vertaalt naar uw relatie. Ofwel voldoen aan de normen die u gaan voor haar, of het risico lopen komende uit als controlerend.

12. Niet met je eigen leven uit haar buurt

Wetenschappelijk gezien, in de eerste zes maanden van dating, dopamine en serotonine-niveaus een piek, het creëren van een vorm van obsessie met uw significante andere. Zodra u de overgang van deze fase, voel je je verbonden met je partner diep, maar beginnen vaak het nastreven van belangen die zijn weggevallen. Vergeet niet de stap waar je begint de uitvoering van deze andere belangen. Niemand houdt van een arme jongen.

Voorjaar Makeover: 10 Manieren om Spruce Up Your Appartement

13. De opvoeding van vorige relaties

Praten over een ex een hoop - of in een positief licht, zoals in-I 'm helemaal in vrede met de situatie, "of in een negatief daglicht - dat wil zeggen, ik kan niet geloven dat ik van dat w - -," een stuurt heel duidelijk, zenuwslopend bericht - hij niet over zijn ex. Opvoeding van het verleden vriendinnen om te gebruiken als munitie in een gevecht is een verschrikkelijk idee - opdat u wilt WOIII beginnen. Je hoeft niet aan haar bestaan te negeren, maar je hebt ook niet hoeft te brengen haar naam in elk convo, hetzij.

14. Het behandelen van anderen slecht

Wanneer mannen zijn in de eerste dating iemand terloops en proberen ze indruk te maken, een grote rode vlag is wanneer ze mensen slecht te behandelen. Hoewel we hopen dat hij niet zal zo ver gaan als aan een tastende ober in een wurggreep, gewoon onbeleefd om een taxi chauffeur of het maken van een scène met de kassier zorgen dames dat ze een narcistische psycho verkering.

15. Opgeblazen ego

Als het gaat om dating, grote ego = grote turn-off. Niemand houdt van een know-it-all met een opgeblazen gevoel van eigenwaarde. Als jongens een groot spel of opscheppen over het verleden veroveringen praten, het maakt meisjes vragen zich af wat ze overcompensatie voor - en de kans bestaat dat ze niet zullen blijven in de relatie lang genoeg om uit te vinden.


maandag 24 januari 2011

Tips over de voordelen en nadelen van dating in je dertiger jaren


Tegenwoordig meer en meer mensen zijn die in de dating scene in de dertig. In sommige gevallen komen mensen naar de dating scene na een echtscheiding of een langdurige relatie. Echter, dat ISNA € ™ t de enige reden voor zo veel mensen van in de dertig op de dating scene. Veel 30-iets zijn jarenlang bezig geweest de ontwikkeling van een sterke financiële basis, zodat ze kunnen zich veilig voelen in de todayâ € ™ s carrière gedreven wereld. Na het opzetten van hun pensioenregelingen en andere noodzakelijke financiële vangnetten voor de toekomst, nu zijn ze klaar om te beginnen op zoek naar een partner. Natuurlijk, er zijn nog een aantal voor-en nadelen van dating in uw 30Â € ™ s en hier zijn een paar van de voornaamste ...

Voordelen

De meest voor de hand liggende voordeel van dating in je dertiger jaren is uw niveaus van ervaring. Je hebt een beter begrip van mensen en wie je bent waarschijnlijk of onwaarschijnlijk om mee om te gaan. Het is makkelijker voor u om de dieptepunten en hoogtepunten die het leven zo kan gooien op je dat je bent meer kans om te kunnen omgaan met de onzekerheden en verrassingen van dating verwerken.

De volgende voordeel je hebt is je financiële zekerheid. Je kunt veroorloven een vakantie of een familie thuis moet je dating leiden tot het huwelijk. U kunt pikken het lipje van een datum, zonder na te denken. Met andere woorden: bent u financieel voorbereid voor wat de dating wereld kan naar je gooien.

De meest voordeel dat u hebt tijdens dating in uw 30Â € ™ s in uw zelfvertrouwen. De strijd van komende om te begrijpen wie je bent, wat je sterke en zwakke punten zijn en andere problemen die mensen doormaken in hun 20Â € ™ s is achter je. U bent waarschijnlijk comfortabel met wie je bent en niet probeert moeilijk aan te passen aan een bepaalde sociale groep. Dit zelfvertrouwen is zeer aantrekkelijk voor het andere geslacht van elke leeftijd.

Nadelen

De meest voor de hand liggende nadeel van dating in uw 30Â € ™ s is dat je aan het daten bent in uw 30Â € ™ s. U kunt gaan verwachten dat de dating scene te vullen met veel jongere mensen en vraag me af wat je daar doet. Dit gevoel van sociale onveiligheid is vaak voor dat oudere datersâ € | Maar de simpele waarheid is dat vandaag de dating scene kruisen generaties, dus er is geen noodzaak om onzeker over je leeftijd.

Een ander nadeel is dat uw verwachtingen wellicht te hoog. Sinds mensen in hun 30Â € ™ s hebben meer kans om precies te weten wat ze willen kan het moeilijker voor hen om open te stellen voor welke dating ervaringen komen hun weg. Leren los te laten van verwachtingen is een goed idee om met een goede tijd.

Een laatste nadeel kan zijn je gewoontes en routines. Zodat 30 betekent dat u reeds over manieren, die niet alleen kan interfereren met uw dating, maar ook met flexibel met een relatie die kunnen voortvloeien uit uw dating. Leren los te laten van een aantal van uw dagelijkse routines kan u helpen de flexibiliteit die u nodig hebt om een succesvolle dating ervaring te hebben.

De meeste van alle have fun! Houd een open geest en klaar zijn voor de avonturen die todayâ € ™ s scene uit kan ontketenen op je.

Es gibt eine neue Dating-Site f�r Jungfrauen


zondag 23 januari 2011

Regels van Dating


Door Jillian Lovejoy Lowery, Akie Bermiss en Hannah Walk

Jillian Lovejoy Lowery: Hier is het ding over de regels - Ik heb niet echt te kopen in hen. Ik denk dat alles indirect is, dus terwijl het goed te hebben algemene richtlijnen, ik weet niet vastklampen aan iets als recht, en ik zal niet toestaan dat iemand anders de ideologie van mijn gedrag te dicteren. En dit is waarom ik denk dat de eerste datum Millionaire Matchmaker's Patti Stanger regels zijn soort bullshit.

Op het oppervlak, doe haar regels zinvol? Ja, zeker. Men moet niet onbeleefd zijn, en sociale vaardigheden zijn, in feite, van belang. Maar ik vrees dat ze mensen om te spelen het ook veilig, daarom afbreuk te doen aan de authenticiteit aanmoedigt. Immers, als je speelt te aardig, dan ben je echt niet jezelf zijn. En, misschien, terwijl die u helpen om een partner land op de korte termijn, is het noodzakelijk een duurzame relatie ras? Ik ben bang dat het niet doet.

Wij in de val van het zijn onze beste mogelijke zelf om iemand te vallen voor ons maken, en dan offeren wij wie we werkelijk zijn - en wat we echt nodig hebben - in het proces. Diplomatie is belangrijk, om zeker te zijn. Maar zo wordt echt. Een rol spelen om een tweede datum te krijgen niet iedereen ten goede op de lange termijn.

Dus, als je jezelf kent en je wilt dat derde cocktail, bestellen. Praten over je politiek en uw passies. Zijn wie je bent - en als de persoon die over de tafel het niet leuk vindt, dan is het niet de moeite waard je tijd of energie in de eerste plaats. Wees jezelf met respect, maar roekeloos, te verlaten. Als je date niet aankan, dan is het tijd om verder te gaan en vinden een nieuwe.

Akie BERMISS: Als het gaat om dating, Ik heb verteld dat ik een buitenbeentje, en dat de conventionele verhalen niet van toepassing op mij. Eerlijk genoeg - dat is waarschijnlijk waar. Maar ik vrij veel oneens met elke poging van iemand om te zeggen dat er "regels" voor een eerste date. Er zijn zoveel gebieden van onze dag-tot-dag leven dat wordt beheerst door regels en voorschriften en richtlijnen. Moeten we de zoektocht naar liefde onder degenen? Moeten we zorgvuldig te bewerken onszelf in om lijken meer wenselijk om potentiële significante anderen? Ik weet niet kopen. Vooral wanneer deze gericht is op vrouwen - die van oudsher de groep die het meest geregeld in hoe ze benadering liefde en romantiek.

Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen voor hoe om beleefd te zijn bij de eerste ontmoeting met mensen. Zijn waarschijnlijk (en ik wil het woord "waarschijnlijk" stress) geen goed idee, bij een eerste ontmoeting met die misschien-be-eendaagse speciale persoon, om hen te grijpen door het hoofd en geef hen een ongemakkelijk lange "boogie . "Dan weer, misschien sommige mensen worden in die. Dus acht een aantal fundamentele concepten, natuurlijk, stel jezelf voor starters.

Probeer een gesprek houden aan dingen die ongevaarlijk, maar zeker is het interessant te houden. Elke keer als ik iemand hoor zeggen dat je moet niet praten over politiek of religie krijg ik een beetje misselijk. Om twee redenen: de eerste is weer seksespecifieke, is er een lange traditie van bevordering van alleenstaande vrouwen om zichzelf te portretteren als intellectueel onuitdagend. Hemel verhoede uw heteronormatieve mannelijke figuren worden van kracht te kampen met een vrouw die iets te zeggen over God of belastingen. Zijn vermeende worden onflatteuze, mannelijk, en een turn-off. En misschien, in sommige opzichten is het. Maar het iets wat we moeten onmiddellijk kick naar de stoeprand. In de tweede plaats, wat voor soort zwakzinnige beschaving zijn we waar we zijn bang om te praten over wat we geloven. Voor velen van ons religie en politiek zijn een belangrijk onderdeel van hoe we ons identificeren. De dwaas zijn om de daadwerkelijke verwerving van een partner zetten over zijn wie je werkelijk bent. Echt - als je erover nadenkt, alleen zijn dom. Bedenk eens hoe de verschillende Christine O'Donnell's leven zou zijn geweest als de mannen die ze zag in haar tienerjaren was meer openhartig over de hekserij waren ze oefenen!

Dat soort dingen terug kunnen komen om u te bijten in de kont decennia verandert.

Ik denk dat ik heb het geluk gehad te hebben maar heel weinig conventionele relaties. Ik heb zelden in elkaar passen zo netjes met de persoon die ik zie. Ik denk dat de uitdaging is goed. Ook moet ik toegeven dat ik niet echt een dater. Ik hou niet van uit eten gaan. Ik wil romantische komedies te kijken door mijzelf. En ik werk in het weekend. De meeste mannen en vrouwen zou vinden mij een vreselijk moeilijk persoon te zijn met. Ik blijf tot laat op weekdagen, ik wil carry-on gesprekken tijdens het luisteren naar muziek en lezen, en ik ben een vrome misantroop. Dus: Ik ben een basket-zaak.

Dus luister niet naar mij! Misschien dat de regels echt werken! Ik weet het niet en ik hoop dat nooit te weten komen. De mensen van de ben ik al geïnteresseerd in wie zijn gewoon te saai, te aardig en te coulant op het eerste gezicht? Relatie gaat nooit ergens.

Vertel me wat je haat. Wat maakt je ziek? Welke landen vinden jou niet leuk om te bezoeken? Welke muziek hou je niet van? Geef me iets om mee te werken. Misschien is het dan, ik nodig u uit voor Takeout chinees eten en een Star Trek marathon.

En dat is wanneer de echte magie gebeurt.

HANNAH WALK: Toen ik begon dating (evenals toen ik haasten sororities), kreeg ik te horen de gemakkelijkste manier om mensen als u te maken werd door het vermijden van jongens, boegeroep en facturen. In principe zou het gezond verstand vertelt je dat op een eerste date (of een andere eerste ontmoeting) niet praten over je dating geschiedenis, niet over-consumeren van alcohol of drugs, en niet te bespreken geld of politiek (rekeningen of de mensen op hen).

Voor het grootste deel, meld ik me aan deze regels. Als u voor het eerst ontmoet iemand, het duurt maar een paar seconden om te beslissen of u gaat te blijven beluisteren verleden de naam van de andere persoon. Als een jonge en single gal, ik wil niet de kans om een nieuw contact te maken in gevaar brengen. Het is geboord in mijn hoofd dat ik altijd moet handelen als een dame, dat ik moet worden beleefd en hoffelijk, glimlach en houd mijn snarky innerlijke-stem voor de blogs.

Hoewel het belangrijk om goed gemanierd zijn in elke situatie, laat je niet overrulen etiquette uw persoonlijkheid. Gewoon omdat je beleefd en het vermijden van de controversiële onderwerpen betekent niet dat je je bijten wit of Punny persoonlijkheid te offeren.

Het ding mensen vergeten over de regels is dat de regels zijn bedoeld om te worden getest en gebroken. We leven niet langer in een wereld gedomineerd door Emily Post en juni Cleaver, zeggen wat je op je hart, maar niet onbeleefd zijn.


maandag 10 januari 2011

Waarom we Flirt


In tegenstelling tot wat de meesten denken, slechts twee zeer specifieke soorten mensen flirten: degenen die zijn enkel en degenen die getrouwd zijn. Enkele mensen flirten omdat, nou ja, ze zijn enkel en dus niemand echt contractueel verplicht om met ze te praten, slapen met hen of kras die moeilijk te deel van de rug te bereiken. Maar getrouwde mensen, ze zijn een hardere puzzel. Ze hebben gevonden zelf een geschikte - misschien zelfs beter - stuurman, had een beetje van productieve plezier met de oude gameten en zorgde ervoor dat ten minste een deel van hun genen worden uitgevoerd in de volgende generatie. Ze hebben hun plicht gedaan, evolutionair gesproken. Hun genoom zal overleven. Yay hen. Dus omwille van Pete's, waarom ze doorgaan met het spel?

En voordat u aanspraak maken, ongeacht of alleenstaand of getrouwd, dat je nooit flirten, in gedachten te houden dat het niet alleen praten we met hier. Het is gebaren, houding, oogbeweging. Merk op hoe je naar voren buigen om de persoon met wie je praat en de tip van je hielen? Let op de snelle kleine wenkbrauw optrekken die je maakt, de zijdelingse blik in combinatie met de zwakke glimlach je geeft, de iets aanhoudende blik u te bieden? Als je een vrouw bent, voel je je hoofd te kantelen naar de kant een beetje, bloot is ofwel het zacht, sensueel nek of, kijkend naar het op een andere manier, je jugularis? Als je een vent, hou je je lichaam in een open, kom-op-aanval-me positie, armen gepositioneerd om het oog te vestigen op uw indrukwekkende onderbuik?

Wetenschappers noemen al deze kleine daden "contact-readiness" cues, omdat ze aangeven, non-verbaal, dat u bereid bent voor fysieke betrokkenheid. (Meer algemene lichaamstaal is bekend als "non-verbale lekkage." Diep in hun ziel, alle wetenschappers zijn dichters.) Deze cues zijn een cruciaal onderdeel van wat bekend staat in de menselijke-ethologie kringen als de "heteroseksuele relatie initiatie proces" en elders, vaak op de zelfde universiteitscampussen, als "komen op iemand." In oer-termen, ze zijn fysieke signalen die u niet van plan om te domineren, noch bent u van plan om te vluchten - zowel nuttige boodschappen potentiële partners moeten sturen voordat zij verder kunnen gaan dat de lastige praten fase. Ze zijn de opening lijn, om zo te zeggen voor de opening lijn.

Een van de redenen waarom we flirten op deze manier is dat we niet kunnen helpen. We zijn geprogrammeerd om het te doen, of door de biologie of cultuur. De biologie deel is onderzocht door een aantal onderzoekers. Etholoog Irenaus Eibl Eibesfeldt, dan van het Max Planck Instituut in Duitsland, gefilmd Afrikaanse stammen in de jaren 1960 en vond dat de vrouwen daar hebben exact dezelfde langdurige staren, gevolgd door een hoofd weg tilt met een kleine glimlach die hij zag in Amerika. (De technische naam voor de beweging van het hoofd is een "cant." Behalve in dit geval is het meer als "kan").

Evolutionaire biologen zou suggereren dat degenen die geëxecuteerd flirten manoeuvres meeste adeptly waren meer succesvol in het snel vinden van een partner en weergeven en dat het gedrag werd daarom op grote schaal in alle mensen. "Veel mensen voelen zich flirten is een onderdeel van de universele taal van de manier waarop we communiceren, vooral non-verbaal", zegt Jeffry Simpson, directeur van de sociale psychologie aan de Universiteit van Minnesota.

Simpson is momenteel de rollen die aantrekking en flirten spelen tijdens verschillende momenten van de ovulatie cyclus van een vrouw. Zijn onderzoek suggereert dat vrouwen die ovuleren zijn meer aangetrokken tot mannen flirt. "De jongens vinden ze aantrekkelijk neiging om kenmerken die aantrekkelijk zijn op de korte termijn, waarvan sommige flirterig gedrag onder hebben," zegt hij. Hij is niet zeker waarom vrouwen zich op deze manier, maar volgt daaruit dat mannen die bed ovuleren vrouwen hebben een grotere kans zich voort te planten en het doorgeven van deze genen flirterige, wat betekent dat deze baby's hebben meer baby's, en ga zo maar door. Natuurlijk, niets van dit alles is een bewuste keuze, net zoals flirten is niet altijd opzettelijk. "Met veel, vooral de non-verbale dingen, mensen niet mogen worden volledig van bewust dat ze het doen", zegt Simpson. "Je ziet niet hoe je eruit ziet. Mensen kunnen flirterig cues uitstoten en niet volledig bewust zijn van hoe krachtig ze zijn."

Flirten met de bedoeling

Nou, sommige mensen toch. Maar dan zijn er de rest van jullie. Je weet wie je bent. Jij bent de man die geleverd mijn boodschappen de andere dag en zei dat we een probleem gehad want ik had tot en met 21 zijn om alcohol te ontvangen. Je bent me als ik diezelfde man vertelde dat ik een man die zijn weg wist in de buurt een dolly vond. (Lame, ik weet dat ik was overrompeld..) U bent de fiftysomething man achter me op het vliegtuig voor de kerst vertelt zijn fortysomething seatmate hoe sensueel haar ogen waren - eigenlijk, ik hoop dat je niet, want als dat zo is, je echt skeevy. Mijn punt is, als je eenmaal verhuizen naar de verbale fase van flirten, het is eigenlijk alle opzettelijke.

En er zijn enkele denkrichtingen die leren er niets mis mee. Flirten is een spel dat we spelen, een dans die iedereen kent de bewegingen. "Mensen kunnen schandalig flirten zonder de bedoeling er iets", zegt onafhankelijk onderzoeker Timothy geslacht Perper, die heeft onderzoek gedaan naar flirten voor 30 jaar. "Flirten legt het belang van de ander en zegt: 'Zou je willen spelen?" En een van de meest opwindende dingen over het spel is dat de normale regels van sociale interactie zijn met rubber. Duidelijkheid is niet het punt. "Flirten opent een venster van mogelijkheden. Geen ja, geen nee", zegt Perper. "Dus we zetten ons in dit complexe spel van misschien." Het spel is niet nieuw. De eerste gepubliceerde gids voor hoe te flirten werd geschreven ongeveer 2.000 jaar geleden, Perper wijst, met een kerel genaamd Ovidius. Zoals uit boeken te gaan, De kunst van de liefde laat meer recente publicaties zoals The Layguide: Hoe vrouwen mooier dan je ooit voor mogelijk had Verleid No Matter What You Look Like of hoeveel u in het stof. En ja, dat is een echt boek.

Zodra we het spel van misschien geleerd, wordt het een tweede natuur voor ons. Lang nadat we nodig hebben om te spelen, we zijn er nog steeds in swingende (bij wijze van spreken), omdat we er beter in dan bij andere spellen. Flirten wordt soms een sociaal vangnet. "We leren allemaal regels voor hoe zich te gedragen in bepaalde situaties, en dit maakt het makkelijker voor mensen om te weten hoe te handelen, zelfs wanneer nerveus," zegt Antonia Abbey, een professor psychologie aan de Wayne State University. Net zoals we leren een soort script voor hoe zich te gedragen in een restaurant of bij een zakelijke bijeenkomst, suggereert ze, leren we een script voor te praten met het andere geslacht. "We hebben vaak deze scripts te vaardigen, zonder zelfs maar te denken", zegt ze. "Voor sommige vrouwen en mannen, kan het script zo goed worden geleerd dat flirten is een comfortabel strategie voor de interactie met anderen." Met andere woorden, wanneer in geval van twijfel, we flirten.

Het ding dat vele reeds geëngageerde mensen drijft om aan het vervoer van de kunst van het woo, is echter vaak niet te twijfelen. Het is nieuwsgierigheid. Flirten is een manier van testen iemands partner-waarde en de mogelijkheid van alternatieven - eigenlijk probeert te zien of iemand beschikbaar kunnen worden als een alternatief, "zegt Arthur Aron, hoogleraar psychologie aan de State University van New York bij Stony Brook. De evolutionaire biologen, de voordelen hiervan zijn duidelijk: vrienden sterven, nakomelingen sterven. Flirten is een beetje zoals het afsluiten van verzekeringen paring.

Als slechtste komt tot slechtste en je hoeft niet nog hebt (en ja, ik weet zeker dat je te doen), de act van het flirten met iemand anders kan over hernieuwde aandacht te brengen van je partner, die voordelen al haar eigen is. Dus het is een win-winsituatie.

Flirten is ook emotioneel kapitaal, te besteden in ruil voor iets anders. Meestal niet voor het geld, maar voor de immateriële vaste activa - een betere tafel, een sappiger stuk vlees, de mogelijkheid om terug te keren een ongewenste aankoop zonder al te veel vragen. Het is een handig sociaal smeermiddel, waardoor de wrijving van alledaagse transacties, en dichter bij een strategisch getimede tip dan een romantische ouverture. Heb je ooit een ontmoeting met een mannelijke kapper die was niet een flirt? Vrouwen gaan aan hem om er beter uitzien. Dus hoe beter ze zich voelen als ze lopen uit zijn salon, hoe gelukkiger ze zullen om terug te gaan voor een frequente klapband. Flirten is bijna verplicht. En als de kapper is homo, zoveel te beter, omdat de aandacht veel minder waarschijnlijk worden gezien als een ongewenst voorschot.

Het is gevaarlijk Out There

Maar buiten de stoel van de kapper, de dingen niet zo eenvoudig. Flirt de verkeerde manier met de verkeerde persoon, en loopt u het risico van alles, van een klap aan een seksuele intimidatie-rechtszaak. En natuurlijk, de Amerikaanse grond van plainspokenness is niet een actief in een activiteit die is dubbelzinnig door het ontwerp. Wayne staat Abbey, wiens onderzoek heeft zich gericht op de donkere kant van flirten - wanneer het transmogrifies in pesterijen, stalking of kennis verkrachting - waarschuwt dat flirten kan verraderlijk zijn. "De meeste van de tijd flirt ophoudt wanneer een partner niet positief te reageren," zegt ze. "Maar sommige mensen gewoon niet de boodschap dat wordt verzonden, en sommige negeren, omdat het niet is wat ze willen horen."

Een van de meest fascinerende flirten laboratoria is de digitale wereld. Hier is een locatie die alle woorden en geen lichaamstaal is; online of in de SMS-berichten, nuance is bijna onmogelijk. En aangezien de tekst en e-mail flirten kan worden gedaan zonder dat de mensen in de ogen kijken, en wordt vaak gedaan met snelheid, maar is krachtiger, racier en niet gehinderd door momenten van bezinning over de vraag of de boodschap konden worden opgevat of is het verstandig om te sturen at all. "Flirt sms'en is een onderwerp voor iedereen boeiend vindt, hoewel niet veel onderzoek is daar nog niet", zegt Abbey. Maar een ding is duidelijk: "Mensen zijn vaak meer bereid om intieme details via het internet, zodat het proces kan escaleren bekendmaken sneller."

Dat is zeker het geval op sites als Yahoo 's Gehuwd en flirten e-mail groep, alsmede op Marriedbutplaying.com en trouwde met-maar-flirting.com "Flirten" in deze zin lijkt een eufemisme om te praten vuil. Een Universiteit van Florida studie van 86 deelnemers in een chatroom gepubliceerd in Psychology Today in 2003 bleek dat terwijl bijna alle ondervraagden vonden dat ze werden aanvankelijk gewoon flirten met een computer, niet een echte persoon, bijna een derde van hen moest uiteindelijk een face- to-face ontmoeting met iemand die ze praatte met. En alle, maar twee van de koppels die elkaar ontmoetten ging over tot een affaire hebben. Of de mensen die uiteindelijk bedrogen ging naar de site met de intentie dit te doen of heb je in getrokken door de fantasie van dit alles is onduidelijk. Hoe dan ook, de sites zeker lijkt een rendabele plek voor mensen als de man achter mij op de pre-kerst de vlucht uit te hangen.

De meeste mensen die flirten - off-line op zijn minst - zijn niet op zoek naar een affaire. Maar een van de dingen die sets getrouwd met uitzondering van enkele flirten flirten is dat het een veel grotere mate van gevaar en fantasie heeft. De inzet is hoger en het risico groter is, zelfs als de waarschijnlijkheid van dat er iets gebeurde slank is. Maar de cocktail is in sommige gevallen veel koppiger. Het is meestal het geval is met zaken, therapeuten zeggen dat mensen die vals spelen zijn niet zozeer ontevreden met hun echtgenoot met zichzelf en de manier waarop hun leven bleek. Er is weinig dat voelt meer bevestigen en revitaliserende dan dat iemand verliefd op je. (Hieruit volgt dan, dat er weinig is dat voelt minder bevestigend dan wordt bedrogen.) Flirten is een cafeïnevrij affaire, een manier van voelen meer levend, meer vitale, meer gewenst zonder echt gevaar voor het geluk van iedereen die je liefde - of de saldo van uw bankrekening. Dus ga je gang en flirten, als je op verantwoorde wijze kunnen doen. Je zou zelfs kunnen proberen met uw echtgenoot.

??, ???, ?? ? ??? ?? ????? 5 ?? ?


vrijdag 7 januari 2011

Man probeert het doden van zijn ex-vrouw met pick-up truck door middel van home-venster


Yorktown, Ind - Een man opzet op het doden van zijn ex-vrouw verpletterde zijn pick-up truck in haar huis minuten na haar te vertellen om te zitten in de buurt van de voorruit, autoriteiten gezegd.

Zij en hun dochter waren gevlucht uit de achterdeur en raakten niet gewond bij de crash zondagavond, aldus de politie.

David E. Monroe, 51, werd gehouden zonder binding maandag in de Delaware County Jail op voorlopige beschuldiging van poging tot moord, criminele roekeloosheid met een voertuig en wanordelijk gedrag.

Carolyn Monroe vertelde de onderzoekers dat na het vertellen van haar neer te gaan zitten naast de afbeelding raam, haar man zei: "Ik ben zo terug." Kort na, aldus de politie, hij ploegde zijn Ford F-150 pick-up door de muur, waardoor het meer dan de helft neergelegd in het huis.

Ze vertelde de politie dat zij en haar tienerdochter al gevlucht was omdat hij had gedreigd haar te vermoorden.

Officieren meldden dat Monroe hen vertelde dat hij hoopte dat zijn vrouw is overleden en dat "ik hoop naar de gevangenis gaan voor dit." Het echtpaar was gehuwd in 1983 en gescheiden in februari, volgens een echtscheidingsverzoek.

Gevangenis officieren hadden geen record maandagavond van een advocaat voor Monroe of alle geplande data rechter.


zaterdag 1 januari 2011

Huwelijk Is Dead


Het huwelijk is dood! De twee bankschroeven van kerk en recht hebben versoepeld hun greep op het huwelijk. We zijn bevrijd van de grimmige verplichting om te verblijven in een giftige of beledigende huwelijk omwille van de kinderen of voor de schijn. Het aantal echtscheidingen is gebleven constant op bijna 50 procent voor de laatste twee decennia. Het gemak waarmee we op te geven en te ontbinden vakbonden maakt het huwelijk lijkt een prime-time kijksport, of het Britney Spears in Las Vegas of bimbos achtervolgen na de bachelor.

Lang leve de nieuwe huwelijk! We hebben eens een gewaardeerde de instelling voor de praktische koppeling van een cash-producerende vader en een home-gebouw moeder. Nu willen we het allemaal een partner die een weerspiegeling van onze smaak en status, die ons ziet voor wie we zijn, wie van ons houdt voor alle "juiste" redenen, die ons helpt uitgegroeid tot de persoon die we willen zijn. We hebben gedaan weg met een rigide sociale orde, de aanneming van plaats een nog zwaardere verplichting: het mandaat om een perfecte match te vinden. Iets minder van dit ideaal gevraagd ons te vragen: Is dit alles wat er is? Ik ben zo gelukkig als ik zou moeten zijn? Zou er iemand zijn die het beter voor mij? Zo vaak als niet, wij antwoorden met ja die laatste vraag en het slachtoffer worden van onze eigen grote verwachtingen.

Dat iemand is, natuurlijk, onze zielsverwant, de man of vrouw die tegen onze zwakheden, onze sterktes versterken en zorgen voor de niet aflatende steun en het respect dat is de essentie van een hedendaagse relatie. De realiteit is dat weinig huwelijken of partnerschappen consequent te voldoen aan dit ideaal. Het resultaat is een toezegging limbo, waar we diep de zorg voor onze partner, maar houdt een stealthy voet buiten de deur van ons hart. Daarbij, onderwerpen we de relatie met voortdurend onderzoek: Zou ik gelukkiger, slimmer, een beter persoon met iemand anders? Het is een pijnlijke moderne dilemma. "Niets heeft meer verdriet dan het concept van de tweelingziel geproduceerd", zegt psychiater Frank Pittman Atlanta.

Overweeg Jeremy, een maatschappelijk werkster die een zakenvrouw trouwde in zijn vroege jaren twintig. Hij ontmoette een andere vrouw, een psycholoog, op de leeftijd van 29, en na twee pijnlijke jaar, verliet zijn vrouw voor haar. Maar het niet uit te werken na vier jaar samenwonen, en haar escalerende middelen om te trouwen, liep hij op haar, als goed. Jeremy beseft nu dat de relatie met zijn vrouw was solide en werkbaar, maar denkt dat hij niet kon hebben gezien, dat 10 jaar geleden, toen hij haar verlaten. "Er was altijd iemand die beter is om de hoek en de veiligheid en zekerheid van het huwelijk veranderd in verveling en stasis. De allure van het willen en spannende vrouwtjes was te moeilijk te weerstaan," geeft hij toe. Nu 42 en nog steeds single, Jeremy erkent: "Ik kwetsen, en ik mezelf pijn doen."

Net als Jeremy, velen van ons, hetzij dodge het besluit tot het plegen of plegen zonder volledig afstand te doen van het recht om te blijven zoeken te kiezen voor een arrangement psychotherapeut Terrence Real termen "stabiel dubbelzinnigheid." "U parkeert op de grens van de relatie, dus je bent er in maar niet van", zegt hij. Er zijn een miljoen manieren om dat te doen: U kunt er in een relatie maar niet zeker het is echt de juiste is, een open oog hebben voor een betere deal of iets op de zijkant, kiest u iemand die onmogelijk of ver weg.

Toch inzet en het huwelijk bieden echte fysieke en financiële beloningen. Wervend de voordelen van het huwelijk kan klinken als conservatief beleid retoriek, maar nonpartisan sociologisch onderzoek ruggen it up: geëngageerde partners hebben het allemaal over singles, ten minste op het gemiddelde. Getrouwde mensen zijn meer financieel stabiel, aldus Linda Waite, een socioloog aan de Universiteit van Chicago en een co-auteur van The Case voor Huwelijk: waarom trouwen mensen gelukkiger, gezonder en beter af. Zowel gehuwde mannen en gehuwde vrouwen hebben meer vermogen dan de gemiddelde singles, voor vrouwen, het verschil is enorm.

De voordelen gaan verder dan de spaarpot. Getrouwde mensen, vooral mannen, hebben de neiging om langer dan mensen die niet gehuwd zijn leven. Paren ook beter leven: Als mensen verwachten dat bij elkaar te blijven, zegt Waite, zij hun krachten bundelen, het verhogen van hun individuele levensstandaard. Zij brengen tevens hun deskundigheid in de keuken, laten we zeggen, of het financieel beheer. In het algemeen, vrouwen te verbeteren de gezondheid van mannen door een einde te dom bachelor trucs en afluisteren hun echtgenoten uit te oefenen en hun groenten te eten. Plus, mensen die niet hun partners te vergelijken met iemand anders in bed hebben minder moeite met het uitvoeren en zijn meer emotioneel tevreden met seks. De relatie hoeft niet geweldig zijn voor het leven om beter, zegt Waite: De statistieken opgaat voor middelmatige huwelijken alsmede voor degenen gepassioneerd.

De pragmatische voordelen van het partnerschap gebruikt om plaats te worden in onze gedachten. Het idee van het huwelijk als een voertuig voor zelfontplooiing en geluk is relatief nieuw, zegt Paul Amato, hoogleraar sociologie, demografie en gezin studies aan Penn State University. Enquêtes van de middelbare school en studenten 50 of 60 jaar geleden geconstateerd dat de meeste wilde trouwen om kinderen te hebben of een eigen huis. Nu, de meeste melden dat zij van plan zijn te trouwen voor de liefde. Deze verhoogde nadruk op emotionele vervulling binnen het huwelijk laat paren slecht voorbereid op de realiteit zullen ze waarschijnlijk geconfronteerd.

Omdat de vroege fase van een relatie wordt gekenmerkt door spanning en idealisering, "vele romantische, gepassioneerde koppels te verwachten dat de spanning altijd hebben", zegt Barry McCarthy, een klinisch psycholoog en medeauteur met zijn vrouw, Emily McCarthy van Getting It Right de eerste keer : Hoe maak je een gezond huwelijk te bouwen. Verlangen naar de geladen energie van de vroege dagen, mensen kijken of elders opgesplitst.

Markeren passie is vaak geïnterpreteerd als de doodsklok van een relatie. Je begint af te vragen of je echt goed voor elkaar immers. Je comfortabel bij elkaar, maar je niet echt komen de manier waarop je gewend bent. Zou het niet eerlijker en moediger om gewoon toegeven dat het niet werkt en roep het uit? "Mensen zijn het gevoel krijgen dat nog in een huwelijk dat niet je zielsgelukkig is een daad van lafheid existentiële", zegt Joshua Coleman, een in San Francisco psycholoog.

Coleman zegt dat de constante culturele druk om het allemaal een geweldig seksleven, een geweldig gezin heeft mensen schamen zich voor hun minder-dan-perfecte relaties en vraag of een dergelijke vakbonden zijn de moeite waard opknoping op. Gevoelens van ontevredenheid of teleurstelling zijn natuurlijk, maar ze kunnen lijken aanvaardbaar is wanneer de normen zijn sky-high. "Het is een recente historische gebeurtenis die mensen verwachten zo veel van de individuele partners te krijgen," zegt Coleman, auteur van Imperfect Harmonie, waarin hij adviseert koppels in matte huwelijken te steken vooral als ze kinderen hebben. "Er is een enorme druk op de huwelijken om te voldoen aan een onrealistisch ideaal."

Michaela, 28, werd gevestigd op Bernardo, 30, deels vanwege hun verschillen: Ze was opgegroeid in de Europese kostscholen, vocht hij zijn weg uit een New York City getto. "Onze achtergronden gemaakt ons meer interessant om met elkaar", zegt Michaela. "Ik was een verwend nest, en hij had zich van ondersteuning van de leeftijd van 14, die ik bewonderde." Hun eerste twee jaar van het huwelijk werden beloond, maar hun gevechten nam een tol. "Ik voelde dat, omdat hij niet opgegroeid in een normaal gezin, hij niet fundamentele kwesties van hoffelijkheid en verantwoording te begrijpen", zegt Michaela. Ze waren temperamentvolle tegenpolen: Hij was een screamer, en ze was een sulker. Ze herinnert zich: "Nadat we gevochten, ik moest worden getrokken uit mijn corner, maar hij nam dat betekent dat ik was een koude bitch." Michaela tegenzin conclusie dat de twee onverenigbaar waren.

In feite, psychologen en echtelijke voorstanders beweren, is er niet zoiets als echte compatibiliteit. "Het huwelijk is een meningsverschil machine", zegt Diane Sollee, oprichter van de Coalitie voor Huwelijk, Gezin en Onderwijs Stellen. "Alle paren zijn het oneens over allemaal dezelfde dingen. We hebben een zeer geromantiseerd idee dat als we met de juiste persoon, we niet zouden vechten." Onenigheid veren eeuwige over geld, kinderen, seks en vrije tijd, maar psycholoog John Gottman heeft aangetoond dat op lange termijn, gelukkig getrouwde paren niet eens over deze dingen net zo veel als paren die scheiden.

"Er is een mythologie van de â € ~ de verkeerde persoon," eens Pittman. "Alle huwelijken zijn onverenigbaar. Alle huwelijken zijn tussen mensen uit verschillende gezinnen, mensen die een andere kijk op de dingen. De magie is het binoculaire visie te ontwikkelen, om het leven door de ogen van je partner, maar ook zien door je eigen."

Het besef dat we niet gaan om alles wat we willen van een partner te krijgen is niet alleen ontnuchterende, het is ronduit ellendig. Maar het is ook een noodzakelijke stap in het bouwen van een volwassen relatie, volgens Real, die over het onderwerp geschreven in Hoe kan ik tot je doordringen: Sluiting van de intimiteit tussen mannen en vrouwen. "De paradox van intimiteit is dat ons vermogen om te sluiten blijven berust op ons vermogen om eenzaamheid tolereren in een relatie", zegt hij. "Een centraal aspect van de volwassen liefde is verdriet. Ieder van ons verlangen naar en denken we verdienen perfectie." We kunnen niet beschuldigd worden van het streven naar geluk en zelfontplooiing in onze romantische leven ons onvervreemdbaar recht op het nastreven van geluk is gegarandeerd in de eerste blauwdruk van de Amerikaanse samenleving.

Dit zelfde respect voor onze eigen behoeften spoorde de echtscheiding rechtspraak hervormingen van de jaren 1960 en 1970. Tijdens die tijd, "De cultuur verschoven naar individuele tevredenheid te benadrukken, en het huwelijk was onderdeel van dat", vertelt Paul Amato, die meer dan 2.000 gezinnen gevolgd gedurende 20 jaar in een lange-termijn studie van huwelijk en echtscheiding. Amato zegt dat deze verschuiving een aantal goede heeft gedaan door het vrijmaken van mensen van misbruik en onduldbare huwelijken. Maar het had een onbedoeld neveneffect: het aanmoedigen van mensen om relaties die de moeite waard berging worden verlaten. In een samenleving hell-bent op individuele prestaties en autonomie, werken aan een moeilijke relatie kan krijgen korte metten, zegt psychiater Peter Kramer, auteur van Moet je weg?

"Dus veel van wat we leren te maken heeft met het zelf, het ego, eerder dan het geven over het zelf om dingen als een relatie," zegt Kramer. In onze competitieve wereld, we beloond voor onze individuele prestaties, en niet voor hoe we anderen helpen. Wij hechten waarde aan onafhankelijkheid op samenwerking, en offers voor waarden als loyaliteit en continuïteit lijkt dwaas. "Ik denk dat we het aantal echtscheidingen die wij verdienen als een cultuur."

De standvastige focus op onze eigen mogelijkheden kan een partner om te zetten in een accessoire in de zoektocht naar zelfverwerkelijking, zegt Maggie Robbins, een therapeut in New York City. "Wij denken dat deze persoon moet de schoonheid en perfectie te geven dat is de innerlijke mij of, vaker, dat deze persoon moet compenseren voor de yuckiness en de chaos die de innerlijke mij", zegt Robbins. "Dit is wat vertel je je vrouw, â € ~ wat gewicht verliezen, je maakt me slecht uitzien, 'niet â € ~ wat gewicht verliezen, je bent een verhoogd risico op diabetes."

Michaela was consequent in verlegenheid gebracht door het gedrag van Bernardo's toen ze werden onder vrienden. "Hij had zich somber en teruggetrokken had hij een sluwe manier van kijken naar de kant toen hij niet wilde praten. Ik voelde me alsof het gereflecteerd slecht op mij", bekent ze. Michaela verliet hem en is nu uit een rijke ondernemer. "Ik dacht dat er moest iemand anders die er voor mij."

De drang naar een zielsverwant te vinden is niet aangewakkerd door gewoon noties van romantische Manifest Destiny. Trends in het personeelsbestand en in de media creëren een gevoel van grenzeloze romantische mogelijkheid. Volgens Scott South, een demograaf aan SUNY-Albany, de nabijheid van potentiële partners heeft een krachtig effect op relaties. Zuiden en zijn collega's vonden het hoger aantal echtscheidingen onder mensen die leven in gemeenschappen of werken in beroepen waar zij veel potentiële partners mensen die hen wedstrijd in leeftijd, ras en opleidingsniveau ontmoeting. "Deze resultaten opgaan, niet alleen voor ongelukkige huwelijken, maar ook voor gelukkigen", zegt de Zuid.

De verleidingen zijn niet altijd levende, ademende mensen. Volgens onderzoek door psychologen Sara Guterres en Douglas Kenrick, zowel van de Arizona State University, vinden we redelijk aantrekkelijke mensen minder aantrekkelijk als we zojuist een hunk of een hottie gezien en we dagelijks gebombardeerd door beelden van prachtige modellen en acteurs. Wanneer we kijken Lord of the Rings, koninklijke Mien en Liv Tyler elfachtige Viggo Mortensen de charme van kunnen maken onze mannen en vrouwen kijken al te schlumpy.

Kramer ziet een soortgelijke trekken in de verhalen die ons omringen. "Het aantal verhalen die ons vertellen over andere levens die we zouden kunnen leiden in tijdschriftartikelen, televisieprogramma's, boeken enorm is toegenomen. We hebben een enorm reservoir aan mogelijkheden", zegt Kramer.

En deze mogelijkheden kan rijden ons tot wanhoop. Te veel keuzes is aangetoond dat consumenten dwarsbomen, en een scala van alternatieve mates is geen uitzondering. In een tijdperk waarin huwelijken waren moeilijk op te lossen, paartjes beoordeelden hun huwelijken meer voldoening dan te doen vandaag koppels, voor wie de echtscheiding is een duidelijke optie, volgens de National Opinion Research Center aan de Universiteit van Chicago.

Hoewel we verwachten dat het huwelijk worden "nog lang en gelukkig," de waarheid is dat voor de meeste mensen, noch een huwelijk noch de echtscheiding lijken een beslissende invloed hebben op het geluk. Hoewel Waite's onderzoek blijkt dat getrouwde mensen gelukkiger zijn dan hun tegenhangers single, hebben andere studies gevonden dat na een paar jaar van het huwelijk, de mensen zijn ongeveer net zo gelukkig (of ongelukkig) als ze waren voordat vestigen. En in de veronderstelling dat het huwelijk zal automatisch voor tevredenheid is zelf een trefzekere recept voor ellende.

"Het huwelijk is niet de bedoeling dat je gelukkig maken. Het wordt verondersteld om je getrouwd", zegt Pittman. "Als je helemaal in je huwelijk, je bent vrij om nuttige dingen te doen, een beter mens." Een vaste relatie kunt u voorwendselen en verleidingen neerzetten, je zwakke punten bloot te leggen, jezelf te zijn en weet dat je geliefd worden, wratten en alles. "Een echte relatie is de botsing van mijn menselijkheid en de jouwe, in al zijn vreugde en beperkingen", zegt Real. "Hoe omgaan partners die botsing is wat bepaalt de kwaliteit van hun relatie."

Zoals een down-to-earth opvatting van het huwelijk is nauwelijks romantisch, maar dat wil niet zeggen dat het niet diepzinnig: Een authentieke relatie met een ander, zegt Pittman, is "een van de eerste stappen in de richting van een verbinding met de menselijke conditie die nodig is Als je gaat te worden voldaan als een menselijk wezen. " Als we accepteren deze nederige voorwaarden, kan de zoektocht naar een zielsverwant gewoon een nobel streven na alles.

PsychologyToday.Com