donderdag 31 maart 2011

De Economie van Liefde


Door Tracy Clark-Flory

Eerder deze week, online dating site OkCupid aangekondigd een eigenaardige nieuwe vinding op zijn oneerbiedige onderzoek blog: Hoe meer mannen zijn het oneens over uiterlijk van een vrouw, hoe meer berichten krijgt ze op de site. Of, zoals de post de auteur, Christian Rudder, het uitdrukte: "Als sommige mannen denken dat je lelijk bent, andere mensen hebben meer kans op bericht dat u. En als sommige mannen denken dat je leuk bent, andere mensen minder geïnteresseerd "Het lijkt contra-intuïtief, en ingewikkelde, maar Rudder legde het als volgt:". Stel je bent een man die echt in iemand's. Als u vermoedt dat andere mannen geïnteresseerd zijn, betekent minder concurrentie. U heeft dus een extra stimulans om een ​​bericht te sturen zijn. "Het is basic speltheorie, zei hij.

Samen met andere economische principes, speltheorie is een van de nieuwe populaire tools in de wereld van het daten en relaties advies. Voor de single-en-uit, deze pogingen om aantrekkingskracht te kwantificeren, om romantiek te zetten in een oplosbaar vergelijking, zijn enorm aantrekkelijk. (Behalve als het wordt gebruikt om het tekort aan begeerde vrijgezellen uit te leggen in tamelijk schril termen.) Er zijn talloze zelfhulpboeken die er zijn over hoe Mr Right aan te trekken of een "master pickup artist" - maar de meeste missen dat stempel van wiskundige autoriteit. Met fluistert van "psst, hier is het onfeilbaar geheim" uit zoveel verschillende hoeken, er is iets immens troostende over een aanpak die liefde reduceert tot een overwinnelijk algoritme.

Jose-Manuel Rey, een hoogleraar economie in Spanje, ontwikkelde een theorie die hij noemde "de Carol Syndroom" te verklaren waarom sommige aantrekkelijke vrouwen worden genegeerd door mannen in bars. Hij merkt op dat deze nieuwste OkCupid onderzoek "verre van een solide theoretische uitleg", maar speculeert dat het "kan worden gezien als een experimentele bevestiging" van zijn theorie. "Toen de voorkeuren van de meeste mannen zijn afgestemd om te overwegen een vrouw echt warm, de speltheoretische model ... verklaart de mannen (rational!) mechanisme van inhibitie [de veronderstelling dat ze in vraag en dus het zou een verspilling van hun tijd om te gaan na haar], hetgeen impliceert dat de vrouw uiteindelijk kan worden benaderd door niemand. "voegt hij toe : ". Als gevolg hiervan kan worden verwacht dat vrouwen waarvan de aantrekkelijkheid is meer divers ervaren meer berichten [en] uit voorstellen"

Economie en romantiek lijkt misschien een paar apart, maar Paula Szuchman, co-auteur van de komende "Spousonomics: Het gebruik van Economie tot Master Liefde, Huwelijk & Dirty Dishes", vertelde me via e-mail: "We houden er niet aan denken relaties als strategische situaties. Wij denken graag van hen zoals hierboven dat, zoals alles over liefde en romantiek en vriendschap. Maar ze zijn het niet. Liefde is geweldig, maar het is niet genoeg om een ​​relatie intact voor de lange termijn. "

"Economie is de studie van hoe mensen en samenlevingen schaarse middelen toe te wijzen," zei ze. "Relaties betrekken twee mensen die het delen van schaarse middelen - of dat nu de tijd, energie, libido, geld, ambitie, geduld, wat dan ook -. En dat is natuurlijk naar trade-offs te betrekken", Stel je bijvoorbeeld een vrouw die is aangesloten op met een jongen en heeft af te wegen de kosten en baten van een van beide overnachten of stiekem aan een betere nachtrust in haar eigen bed te krijgen. "Hoe dan ook, het is allemaal over de middelen en trade-offs", zegt ze. "Als je begint te denken in plaats wilt, wat zal hij denken als ik ga, hoe zal ik worden gezien als ik het niet laten, enz., enz., je modderige de wateren. Als u de statische en de focus op de werkelijke trade-off - slaap of geen slaap - maak je de juiste beslissing. In theorie. "

Dat is het moeilijke deel - de economische theorie is niet een perfecte gids door het mysterieuze, grillige terrein van de menselijke emotie en aantrekkingskracht. Ik ben al op OkCupid bijna een jaar nu en, ondanks zijn overduidelijk geweldig algoritme voor het afstemmen van je online daters, en vele van 90 procent of hoger wedstrijd, ik heb alleen geïnspireerd om te gaan op twee data. (Noch gepand uit.) Er is iets verontrustende over het hebben van mensen die teruggebracht tot een profiel foto en een brutale self-samenvatting. Ik krijg ingehaald op hun onvermogen om in te spelen, of het feit dat zij niet het verschil tussen "daar", "hun" en "ze" weten - eigenschappen die gelden voor vele een mooie persoon! Het lijkt gewoon niet zo mooi af te drukken. En toch, als ik deze jongens persoonlijk ontmoet, ik ben zeker dat ik zou vinden een aantal van hen zeer charmant en aantrekkelijk. Of het nu de chemie of iets heel anders, is het ontbreken van de vergelijking.

? ?? ??? ???


maandag 14 maart 2011

Etnische Dating On The Rise


CHICAGO - Teena Verbit had niet gedacht dat haar dochter een relatie had met iemand "spectaculair."

Dus schreef ze een persoonlijkheid profiel voor haar dochter en postte het op Jdate.com, een website voor Joodse singles.

"Ik wist niet dat ze dat zou doen," Linda Verbit, 23, zei haar moeder, "maar dat deed ze. Ze zette me op Jdate."

Teena Verbit keurt nu van de jonge man haar dochter is dating. "Mijn moeder is nooit verlegen om me te vertellen haar mening," zei Linda Verbit, die woont buiten Philadelphia.

Het vinden van een metgezel op het web is niet echt nieuw. Maar nu ouders springen in de online dating en matchmaking spel, penning profielen van hun kinderen en het betalen van ze te laten tonen op plaatsen catering aan specifieke religieuze of etnische achtergronden.

"Mijn ouders ondertekend me up" voor Shaadi.com, zei 30-jarige Sejal Patel. Haar vader zelfs ingelijfd een web-savvy vriend om hem te helpen post haar profiel op de Indiase singles 'site.

"Het leek alsof iedereen in de wereld wist van mijn Shaadi profiel voordat ik dat deed," zei Patel, die begon opstaan ​​tot en met 30 e-mails per dag. Haar ouders schreven het profiel - zeggen dat ze graag familie picknicks, koken en de helpende hand in eigen land - en betaald voor de dienst. De website kost $ 110 een jaar voor een platina-lidmaatschap, dat een gedurfde gezicht aanbieding en meer gepersonaliseerde matchmaking diensten omvat.

Maar niet iedereen koopt in religieuze online dating sites.

"Ik geef de voorkeur om hen te ontmoeten als een persoon, niet een profiel", zegt 29-jarige Ahmed Rehab, uitvoerend directeur van de Raad van Chicago van de Amerikaans-Islamitische Relaties.

Terwijl hij heeft bezocht Naseeb.com, een steeds populairder site voor moslims, Rehab is geen lid. Evenmin weet hij van de ouders te duwen dergelijke sites op hun kinderen, maar dat zou niet verbazen hem.

Online dating is een van de oudste bedrijven van het web, met de meest bekende sites ervaren plat op een bescheiden groei. Maar sites gericht op religie, ras of etniciteit wel enorm gestegen. Op Shaadi.com, bijvoorbeeld, het verkeer groeide 73 procent van juni 2005 tot juni 2006, volgens comScore Media Metrix, die de activiteit van Internet maatregelen. Unieke bezoekers aan Jdate.com groeide 43 procent in die periode, en de site is zo gewend te werken met mensen als Teena Verbit dat ze zelfs een naam voor hen hebben: ". Jmoms"

Andere religieuze dating sites target baptisten, katholieken, christenen en heiligen der laatste dagen, onder anderen. Er zijn ook sites die gericht zijn op zwarten, Grieken, Spanjaarden en vrijwel elke andere deel van het leven die men kon bedenken.

Het aantal datingsites sprong naar 1122 van 850 in juli 2005, volgens gegevens van de website bijhouden bedrijf Hitwise.

Dergelijke sites zijn "een geweldig hulpmiddel voor targeting en filteren van informatie", zegt Sara Stevens, directeur van branche-oplossingen op ComScore.

De prijzen variëren, van gratis sign-ups en berechting lidmaatschappen te dure plannen, zoals een 251 dollar jaarlijkse vergoeding op eHarmony.com, die op persoonlijkheidskenmerken richt zich in het proberen om relaties te bevorderen.

Spark Networks, die Jdate en andere speciale datingsites actief is, is goed bekend met goedbedoelende ouders. Een onderzoek dat onlangs geplaatst op Jdate.com gebleken dat 22 procent van de leden 'moeders betaald voor Jdate hun kind lidmaatschap.

Ohio.Com


maandag 7 maart 2011

Dating relaties buiten het huwelijk


Is het mogelijk om deel te nemen in de romantiek relaties buiten huwelijk? Het wordt beschouwd als taboe, maar hoe ironisch. Veel "gelukkig gehuwde paren" zijn druk in dating relaties met een of meerdere partners zonder medeweten van hun echtgenoten. Zaken buiten het huwelijk relaties zijn over het algemeen afgekeurd door dezelfde mensen die in de praktijk. Spreken van een struisvogel begraven zijn kop in het zand. Relaties buiten het huwelijk zijn een realiteit en ze zijn met ons. Wat vraagt een persoon om het terrein van de heilige huwelijk en venture te verlaten in het onbekende? Betekent het de weilanden groener zijn daar buiten? Of hebben de weilanden thuis onverteerbaar geworden? Relaties zijn de complexe instellingen en het huwelijk instelling is geen haar beter. Een huwelijk is vol Waterloos en als je er een mist u gebonden bent aan een andere ontmoeting. Je profiel met veel zorg en voorzichtigheid.

De zoetheid van gestolen wateren is legendarisch. Anders waarom zou een zichzelf respecterende persoon die een partner in een huwelijk unie romantiek relaties aan de periferie? De angst om gepakt of ontdekt door je partner tijdens het vrijen met een andere persoon is zenuw harken. Het maakt het lichaam zeer alert. Om precies te zijn, het lichaam is klaar voor de vlucht. Het hele lichaam is gedrenkt in adrenaline. Dit dient alleen om seksuele opwinding brandstof in een persoon. Hoe meer de adrenaline de meer seksuele hormonen vrijkomen. Seksuele opwinding, het verlangen en drang overspanningen tot ongekende niveaus. Sex op dit moment is gewoon overweldigend, gewoon ongelooflijk. Niet te worden vergeleken met de routine seks in het huwelijk relaties. Seks in een dergelijke dating relaties vervaagt nauwelijks af van uw geheugen. Een reis door het pad van Sexual Healing. Geen wonder dat het zo lief te dwalen.

Onvervulde verwachtingen binnen het huwelijk relaties is wat veel paren om te zoeken naar een betere voedergewassen. Relaties zijn mind games en je moet aan de top van het spel ten alle tijden. Als u niet aan de game goed te controleren, gaat het uit de hand. Uw partner moet voel me geliefd en gewaardeerd. Laat ze voelen dat ze speciaal voor jou en ze betekenen een hele wereld voor jou. Altijd tanken hun belang of iemand anders hun belangen op te vangen. Als er geen romantiek zullen ze op zoek naar romantiek relaties. Als u hier niet aan houden het opnieuw uitvinden van uw relatie met nieuwe innovatieve dingen om het vuur brandende te houden, zullen zij geneigd zijn om nieuwe relaties aan te gaan daten. Een persoon van verrassing en mysterie en je partner zal altijd opknoping door uw elk woord. Vraagt u zich af welk type hattrick u probeert om deze tijd te koken.

Ondanks dit alles, de slaapkamer blijft de all time huwelijk relaties spoiler. De slaapkamer is het vuurwerk theater waar alle passies zijn voltrokken. De hoogste niveaus van intimiteit worden hier uitgedrukt. Gebrek aan voldoende vuur in de slaapkamer markeert het begin van de romantiek verhoudingen en andere dating relatie als koppels proberen om de kou in de echtelijke slaapkamer te ontsnappen. In hun zoektocht naar nieuw leven inblazen hun seksleven, ze dwalen in vreemde bedden die hen seksuele ervaringen die eerder ontbraken in de slaapkamer.

4 pontas datando do casal que se conheceu no Facebook Jogo


zondag 6 maart 2011

Dating tips voor een betere toekomst


De eerste en belangrijkste dating tip is om heel voorzichtig zijn over wat je zegt. Je kunt nooit terug te nemen uw woorden en als je hebben gezegd dat het om een vrouw, dan is er zelfs niet de geringste mogelijkheid dat het wordt vergeten. Daarom moeten mannen herinneren zich heel voorzichtig zijn wanneer ze iets zeggen tegen vrouwen en meer, zodat wanneer ze vragen te stellen.

Met dit in gedachten David DeAngelo, heeft geschreven een lijst van 10 top dating tips in zijn boek "Double Your Dating", om mensen op wat ze moeten zeggen nooit aan vrouwen begeleiden. Volgens de auteur, is het beter om voorzichtig te zijn voordat je iets zegt dan spijt over wat je zei achteraf. Laten we eens kijken op de dating tips.

1. Nooit vragen om een kus. Vraagt om een kus, maakt een man ziet eruit als een jongen en vrouwen graag samen met een man. Zelfs als ze wordt beleefd op uw verzoek, kan ze niet echt menen. Laat de kus gebeurt natuurlijk in de loop van de tijd als de relatie groeit.

2. Niet vragen haar of ze zou willen gaan voor een date. Een vrouw houdt een man van gezag en vrouwen ook houden van verrassingen. Daarom moet je gewoon uit te nodigen haar en laat het blijken de meest memorabele datum. Ze zou graag de verrassing en je aan het eind van de dag zou hebben een goede indruk.

3. Nooit bogen van uw rijkdom of status. Dit maakt indruk nooit een meisje, in plaats van boringen haar naar de kern. Een vrouw neemt altijd een man, die is down to earth en bescheiden. Een bescheiden man volgens vrouwen zijn meer betrouwbaar.

4. Nimmer het recht haar om een plan te maken. Zoals eerder vermeld, meisjes houden van verrassingen. Maak een plan voor haar en laat het exotische worden. Dit is uw kans om te bewijzen hoe romantisch en lief je bent.

5. Niet lastig vallen haar door te vragen wat ze van je vindt. Dit zet echt van haar af. Als zij van je houdt, zal ze zeker dalen signalen en het is jouw kaliber om hen te begrijpen. Veronderstellen dat ze u graag. Als u zeker weet, zal zij haar zeker.

6. Gebruik geen kracht haar gesprekken of berichten te beantwoorden. Ze accepteert u dit te doen, maar als je je niet zal bewijzen dat je op een relaxte man en iemand die heeft zelfrespect te worden. Jongens die bewijzen dat zich onderdanige zijn, worden niet gerespecteerd.

7. Geen vragen over haar verleden. Ze zal je vertellen als ze wennen. Vraagt haar misschien legde haar uit of maken haar onzeker voelen. Dit zal ook je onzekerheid.

8. Als een datum voorbij is, niet achteraf een vraag over het volgende. Dit zal u tonen op meer dan enthousiast. Wees geduldig en laat haar op je wachten om te vragen.

9. Vermijd lang gesprek. Handhaaf de gretigheid. Het houdt je relatie spannend.

10. Worden vastgezet met haar man vrienden. Uw onzekerheid zal niet worden opgevat als zorg, maar als een bedreiging voor haar vrijheid.

Deze tien tips dating zal zorgen voor een goede relatie verder en ook respect te kweken voor elkaar.

Randki Lekcje z Fabulous Four


zaterdag 5 maart 2011

De dating coach


De online dating-industrie groeit explosief met miljoenen nieuwe leden toetreden elke dag. Geschat wordt dat binnen de komende vijf jaar, bijna 50% van alle alleenstaande volwassenen zal online dating services te gebruiken om andere singles te ontmoeten!

Naarmate meer en meer mensen maken gebruik van online dating diensten en dating agentschappen om hen te helpen vinden hun Soulmates, heeft een nieuwe specialiteit service ontstaan in de vorm van een online dating coach. Terwijl de online dating sites samen te stellen uw persoonlijke gegevens, zodat ze kunnen de matchmaking doen, een dating coach werkt rechtstreeks samen met de cliënten om hen te helpen opzetten en ontwikkelen van de relaties die beginnen binnen het agentschap. Een dating coach heeft de verantwoordelijkheid om klanten te helpen effectiever zelf de markt op de dating site. Wezen, een online dating coach biedt persoonlijke coaching diensten aan klanten zodat ze hun beste beentje voorzetten in het maken van contact met de andere dating site leden.

Een online dating Coach is een dating-specialist, die na het interviewen en het werken met een cliënt en met behulp van speciale begeleiding evaluatie-instrumenten, zal de cliënt helpen zette zijn of haar gedachten, gevoelens en waarden op papier (bij wijze van spreken), en daarbij te maken van de cliënt Online het Dateren Profiel die zal worden gezien door de andere leden.

Naast deze, zal een Online dating coach helpt zijn klanten zien hoe hun gedachten en gevoelens zijn hun dating wedstrijden van invloed zijn, en zal begeleiding en feedback te bieden aan de klant kans op succes te vergroten. In veel gevallen, hebben een dating coach cliënten steeds meer afstand van de interne markt voor een groot aantal jaren. Dus een beetje van de revalidatie is nuttig voor sommige klanten als een manier om hen vertrouwd te maken met de 21e eeuw dateren praktijken. Er is veel veranderd in de wereld van het daten in de afgelopen tien of twintig jaar - inderdaad, zelfs in de afgelopen vijf jaar hebben dating rituelen ontwikkeld!

Een dating coach werkt meestal via de telefoon, en typisch, wekelijks of twee keer per week telefonische coaching sessies worden gepland op het gemak van de klant, soms na het werk en soms in het weekend. Aan het begin van de coaching zal er een dating coach doet een eerste beoordeling aan de grotere foto van wat er zich heeft voorgedaan in de persoonlijke van de cliënt het leven te krijgen. Tijdens die evaluatie worden de cliënt persoonlijke waarden bepaald door een reeks van open vragen. Dit interview wordt de fase voor de daadwerkelijke coaching sessies die volgen.

Voortdurende coaching sessies met een dating coach kan zo simpel zijn als vergadering door de telefoon voor een uur aan de mannen of vrouwen die je hebt van de afgelopen week te bespreken, of ze kunnen zo ingewikkeld geworden als het hebben van uw dating coach goed te luisteren terwijl u de praktijk flirten met vreemden, of rol spelen om klaar te zijn voor 'de grote avond uit. "

Misschien wel het belangrijkste aspect van het kiezen van een dating coach is het onderzoeken van hun professionele academische geloofsbrieven. U zult willen ervoor zorgen dat uw dating coach is professioneel opgeleid natuurlijk. Een dating coach, die heeft een achtergrond in de psychologie of maatschappelijk werk (indien niet beide) kan zeer nuttig zijn bij het opstellen van de kwaliteiten van de persoonlijkheid van een klant dat hij of zij misschien niet eens bewust van zichzelf. De dating coach kan dan helpen de klant zich te uiten, zodat hun data hebben het voordeel van hun ware gevoelens en persoonlijkheid. Als een simplistisch, maar illustratief voorbeeld, is verlegenheid in een persoon vaak verward met hoogmoed. De persoon die lijkt onvriendelijk is vaak net beschroomd, maar deze kwaliteit kan leiden tot een misverstand - vooral op een eerste date. Een goed getrainde dating coach kunt dit soort problemen door te helpen de opdrachtgever te compenseren voor zijn of haar verlegenheid en zelfs te laten werken in hun voordeel.

Zoals bij elke vorm van begeleiding, wanneer u de hulp van een dating coach te zoeken, worden doelstelling, maar ook naar binnen te kijken, zodat je iemand die oprecht wil helpen die u kiest. Hoe meer je dating coach is bereid om met u te werken als zijn cliënt, de meer toegewijd hij tot het verrichten van de dienst die hij heeft beloofd. Op zijn minst zal de service van een dating coach leert u meer over jezelf en maak je meer comfortabel met de persoonlijkheid je uitdrukking aan de wereld. Aangezien een groot deel van dating is uw wens om goed over jezelf voelen door het gezelschap van een ander, gewoon het gevoel beter over jezelf algehele maakt je leven rijker voor het feit dat de ervaring van de gecoachte. En zich beter te voelen over jezelf kan gemakkelijk leiden u naar de relatie die je hebt gedroomd over - en de reden waarom je lid geworden van die dating service in de eerste plaats!