zaterdag 28 mei 2011

De voors en tegens van Online Dating


Door Jon Tingley

Ik ben verheugd u terug deze week met een column over online dating en aansluitingen. Het is een koude die er zo velen van u misschien wel denken van af te zien van de temperaturen onder het vriespunt en overvolle bars in het voordeel van een laptop en webcam. Over winterstop, plaatste ik een enquête voor de lezers te nemen over online dating, want ik wilde een nauwkeurige gevoel van lezers ervaring met het gereedschap te krijgen. U kunt de enquête door een bezoek http://bit.ly/ftingley

Het blijkt dat 60 procent van de mensen die de enquête nog nooit een online profiel of persoonlijke advertentie gemaakt. Dat schokte me. Toen dook ik een beetje dieper en zag dat als je break it down door seksuele geaardheid, 85 procent van de homoseksuele respondenten zeiden dat ze hebben een online profiel aangemaakt, terwijl slechts 28 procent van de hetero's gemeld te doen.

Mijn studie is verre van wetenschappelijk en mijn resultaten zijn niet overtuigend, maar die sprong is moeilijk te negeren. Deze resultaten maken het lijkt online romantiek sites worden voornamelijk gebruikt door jonge homo's (75 procent van de respondenten onder de leeftijd van 24).

Gay of niet, online dating is iets dat heeft meer gemeengoed worden in de laatste paar jaar. Wat gebruikt om een ​​stigma is nu een instrument dat constant is geadverteerd op tv en is de go-to bron voor gescheiden soccer moms en Twinky gay jongens gelijk. Als u denkt over het proberen van een online dating service, je moet weten wat je krijgt jezelf in.

Dating diensten zijn niet goedkoop

Voor volledige toegang tot hun diensten, de meeste bedrijven rekenen meer dan $ 30 per maand. Toegegeven, een aantal bedrijven bieden gratis of beperkte versies van hun diensten, maar ze verbleken in vergelijking met wat je krijgt als je hoest het deeg. De enige sites die lijken te grote functionaliteit en het publiek gratis aan te bieden zijn PlentyofFish.com en Manhunt.com, en de motivaties van een Manhunt gebruiker kan worden twijfelachtig. Zelfs zo, denk je echt wilt uw beperkte middelen besteedt aan het zoeken voor een virtuele partner?

De meeste mensen zijn niet succesvol

Veel mensen zijn zeer succesvol in hun online zoekopdrachten. Uit mijn onderzoek, het leek alsof de mensen die vonden een leven-partner online waren ouder, meer volwassen, en wist precies wat ze zochten. Van de mensen die nam mijn enquête, die op zoek waren naar een relatie, de meeste niet vinden wat ze zochten voor online. Online diensten zou geweldig zijn voor de korte termijn romances en aansluitingen, maar het kan moeilijk zijn om duurzame liefde te vinden.

Ontmoeting kan onveilig zijn

Ik heb dit al eerder benadrukt, maar elke keer dat je iemand bent bijeenkomst voor de eerste keer dat u moet voldoen op een openbare plaats. Op een plek met getuigen zal helpen als de persoon die je bent vergadering is bedoeld om u schillen en u gebruiken als een lampenkap. Ook proberen om iemand wat uw plannen zijn voor de nacht in het geval er iets mis gaat vertellen.

Het kan tijdens een

Een heleboel mensen denken dat, net als vele andere online diensten, online dating zal instant bevrediging bieden. De waarheid is, online dating is dat niet verschilt van de ouderwetse soort: er zijn nog veel verliezers zijn die zal verstoppen uw inbox met lastige boodschappen en Hello Kitty emoticons. Als u bereid bent te waden door een oneindig aanbod van profielen, verwachten dat de eerste 25 of 50 zijn waarschijnlijk blindgangers.

Wonderen gebeuren

Geloof het of niet, sommige mensen eigenlijk liefde vinden online. Die reclames zijn niet tegen je liegt. Als u hebt geprobeerd traditionele datering en hadden niet een beetje geluk, misschien het creëren van een profiel en zien hoeveel Knabbel u krijgt is niet zo'n slecht idee. Gewoon niet al je eieren in een mand en vergeten dat het ontmoeten van mensen in persoon is nog steeds een effectieve manier om datum.

Het kan pijn doen

Als je iemand face-to-face te ontmoeten, de meeste mensen zijn minder geneigd om een ​​lul om u te zijn, maar, online, iedereen heeft vrij spel om alle shit over je heen. Als je een profiel hebt en niemand contact met u op of mensen zijn gewoon negeren je berichten, misschien is het niet voor jou. Het is heel moeilijk te vertegenwoordigen je hele zelf online. Als je bat-shit gek en wilt verbergen dat dit het medium voor u zijn. Maar denk niet dat je eventueel kan weten hoe een persoon werkelijk is door het lezen van hun profiel. Er zijn een heleboel fantastische mensen zijn die zullen nooit een date online.

Niemand kan de toekomst en, in tegenstelling tot populair geloof voorspellen, kan je echt niet van plan die de liefde van je leven zal zijn. Ik ben al bij als voor bijna een decennium en hebben slechts een paar goede vrienden en een stapel klootzakken om te laten zien. Nooit offer wie je bent om te settelen. Neem de tijd om een ​​kwaliteit match te vinden.

Citas y la llamada telefónica borracho


vrijdag 27 mei 2011

Wedding crasher maakt af met contant geld echtpaar


Garden Grove, Californië â € "Anthony en Jennifer Smith vertrokken voor hun huwelijksreis Florida eerder deze maand denken ze hadden genoeg geld giften hebben overeen te komen na hun reis.

Maar toen het bruidspaar terug, wat slecht nieuws zat te wachten: de meeste van hun huwelijk geld werd gestolen door een envelop-ingrijppunten dief die hun opvang neergestort, zonder dat iemand het merkte.

"Je hebt nooit denken dat het gaat gebeuren, weet je, aan u," Anthony Smith zei dinsdag op Good Morning America van ABC. 'Je bent te vieren, met een goede tijd, en dan ga je op je huwelijksreis en je een vent net beslist dat hij moet nemen alles. "

De goed geklede man wordt geloofd te hebben aan de haal met maar liefst $ 1.500 in contant geld giften, aldus de politie.

Hij werd opgenomen op een surveillance tape het naderen van een doos met cadeau enveloppen bij de Smiths '17 augustus huwelijksreceptie. Hij voor het eerst benaderde de doos met een envelop van zijn eigen, maar in plaats van hem in, hij liep weg. Vervolgens keerde hij terug en pakte de doos van enveloppen.

"Hij is net ging meteen voor het geld," zei Jennifer Smith.

De dief wist zelfs op een blauwe en bordeauxrode outfit â € slijtage "net als de kleding gedragen door de leden van de bruiloft, zei ze.

"Misschien vond hij uit een gast?" zei ze. "We weten het niet zeker."


donderdag 26 mei 2011

Hoe geheel u zonder uw man?


Door Samantha Brett

Het is een algemeen erkende waarheid die gekke dingen gebeuren met enkele meisjes. Er was de man die loog over het feit dat een bankier, en bleek te werken bij een dierenwinkel. (Niet dat daar iets mis mee is. Het was de leugen dat was het probleem.) Er was de man die loog dat hij een Cleo vrijgezel, en bleek een 20-jarige werkervaring man die gewonnen worden van de bachelor- outfit op het evenement in de hoop op het krijgen van zijn vastgelegd. Er was de man die gelogen maanden over het feit dat hij enkele ... toen hij een vriendin van twee jaar had. Er was de cokesnuiver advocaat, de financiële man sleazy, het internationale model, de Playboy acteur, de Franse publicist, de Canadese barman ... alle teleurstellingen. Alles wat een verspilling van tijd.

Maar als je geweest bent in een lange-termijn relatie voor meer dan een half decennium, en je opeens enkele te vinden in een stad gevuld met begeerde vrijgezellen (man droogte? Pah!), De dating wereld wordt je oceaan. En word je de kwetsbare vis wachten tot een van hen om je op te vangen. Hoe dieper de haak graaft in (en hoe beter hun pick-up line, hun bekwaamheid en hun zoenen dating game) hoe slechter de man kan blijken te zijn. En zo leer je een deurklink van een partij over de stand van mannen, vrouwen, verwachtingen, casual seks, regels, je alcoholtolerantie en jezelf.

Nou soort. Tenminste, dat is wat mensen voortdurend vertellen u graag. "Het is allemaal een leerproces!" Zeggen ze. "Neem deze tijd om jezelf te leren kennen!" Zij adviseren. "De rechter heeft je nog niet gevonden!" Ze beloven. God, hoe bloederig misselijkmakend.

Advertentie: Verhaal gaat verder onder de

Maar als dit allemaal klinkt vreemd vertrouwd, niet fret. Je bent niet de enige. Ik zag een toneelstuk in het Darlinghurst Theatre op het weekend dat maakte me ineenkrimpen. Vaak Titled Ik vind dat ik ben naakt, de hoofdpersoon Izebel vertelt haar ervaringen (vaak tegengekomen naakt), problemen (vaak alcohol aangewakkerd) en onhandig dating momenten (vooral die waar ze spuugt een mond vol sperma behoren tot een man, wiens naam ze niet eens weten) tijdens haar zoektocht naar Mr Right te vinden.

Elke dating scenario dat zij handelingen verricht - de Playboy, de jongen, de one-night stand, de aardige man, degene die lijkt te zijn Mr Perfect en vervolgens blijkt te zijn homo - klonk vreemd vertrouwd. Ik lachte en kromp ineen heel het spel, zich afvragend of alle mannen dat moderne vrouwen te ontmoeten zijn exact hetzelfde - het lezen van enkele vooraf geschreven script rokkenjager ze weten garandeert hen de toegang tot de broek van het fragiele meisje dat ze op woo proberen voordat gaan ze over naar de volgende.

Krijgen in een gesprek met iemand over hun single dagen en ze hebben allemaal horror verhalen. Mijn prachtige vriendin, met wie we bellen Jess, trakteerde mij met het verhaal van wandelen in op vier verschillende vriendjes (ja vier), allen van wie ze naakt en verward in hun lakens op een zondag ochtend gevonden, nadat ze niet kon krijgen houd van hen het hele weekend - met een andere vrouw.

Toen ik Jess vragen of ze denkt dat het iets te maken heeft met haar keuze in mannen (of als ze weigerde seks met hen te hebben), ze zei was het antwoord niet een duidelijke.

"Het had niets met mij te maken. Veeleer is het de Playboys, die zijn degenen die niet verlegen om met je praten. Zij zijn degenen die je ophalen, wijn en dineren je en voer je alle lijnen over het huwelijk en baby's die u wilt horen. Ze touw dat je in en vervolgens, omdat al hun vrienden te playboys, ze denken dat het acceptabel is. Ze allemaal over praten achteraf en waarschijnlijk lachen, sloeg elkaar op de rug. "

Een vrouw had een aantal bedwelmende advies. "Er zijn twee soorten van alleenstaande mannen," zei ze. "Er zijn de playboys, en er zijn de normale aardige jongens. Weet dat je niet alleen bent als je f *** ed over. "

Maar zelfs als u voldoet aan de aardige vent: de Mr Right, die draagt ​​uw portemonnee en brengt je kippensoep als je een koud kreeg en er slechter uit dan Lindsay Lohan - zelfs de relatie met hem kan brengen over een aantal argumenten bedwelmende, moeilijke tijden en een gevoel van verlangen naar het enkele dagen toen je zorgeloos en onafhankelijk en kreeg twee minuten noedels in bed te eten tijdens het kijken naar Desperate Housewives.

"Getrouwd leven is niet zo eenvoudig als iedereen denkt", zegt een pas getrouwde vriend, die voelt alsof ze haar identiteit verloren, haar vonk en haar levenslust door zich zo ondergedompeld in haar relatie.

"We hebben een paar problemen en soms mis ik die enkele dagen dat ik de vrijheid om te doen wat ik wilde had. Koesteren. Want zodra het voorbij is, is het voorgoed voorbij. "

Dit betekent dat, ondanks de overvloed van slechte data, CADS, leugenaars, bedriegers, verwarrende regels en veel te veel games voor iedereen gezond te houden, je hebt te geloven dat single zijn is gaan naar de beste tijd van je hele leven. De meest zorgeloze, leuke en frivole.

Tuurlijk, kunnen veel eenlingen nu niet te zien dat recht. Ze vertellen me dat ze zo bloederig vervelen zonder dat iemand van televisie kijken met op de bank, dat ze het gevoel dat krabben hun eigen ogen. Maar dan zijn er mensen die de magie in het alleen zijn. In "het vinden van zichzelf" (seriously!). Bij het verkrijgen van een hobby. En in zijn geheel als een persoon zonder een andere persoon om hun leegte op te vullen.

Mijn leven coach vriend Alina Berdichevsky zei iets heel interessant: dat je partner moet alleen een extra 10 procent toe te voegen aan uw reeds verbazingwekkende leven, die ten minste 90 procent geheel. En als je dit principe te volgen, misschien zal het makkelijker worden om jezelf te verliezen in de relatie of ...


zaterdag 21 mei 2011

Waarom We're Not Getting Married


Door Hannah Seligson

Voor de onder-40 set, huwelijk lijkt net onnodig en vernauwen. Hannah Seligson over de vraag waarom haar generatie is niet klaar om de knoop.

Mijn grootouders gingen op vijf data in de loop van 10 maanden vóór de voorgestelde mijn grootvader. Ze waren getrouwd 47 jaar. Maar dat was terug in de dag waarop het pad naar het altaar was lineair en minder ingewikkeld. Er was niet de zomen en hawing, angsting en kenniszijde over het huwelijk, zoals in nieuwe memoires Elizabeth Gilbert's, gepleegd.

Vandaag, mijn grootouders 'verkering lijkt een anachronisme, met name om de nieuwste generatie van de stedelijke, hogeschool opgeleide, twintig en dertig-iets daters. De samenvloeiing van gemakkelijke toegang tot anticonceptie, de vrouwen bevrijdingsbeweging, en de komst van trouwen voor de liefde en compatibiliteit, in tegenstelling tot de economie, verplichting, en de angst voor het hebben van een buitenechtelijk kind heeft gebaard een nakomeling: een nieuwe romantische rite van passage die ik verkennen in mijn boek: A Little Bit Gehuwd

Er is nu een enorme grijze zone tussen dating en huwelijk, het is een plek waar mannen en vrouwen zijn het vormen van lange termijn relaties die veel overeenkomsten hebben met het huwelijk, maar toch niet helemaal. Het is de plek voorbij het punt van het zijn gewoon vriend en vriendin, maar niet getrouwd. Dit zijn relaties die 50 of 60 jaar geleden zouden de meeste kans hebben geleid in het huwelijk, maar vandaag zijn slechts een deel van de relatie experimenten dat endemisch is voor veel mensen de twintigers en dertigers.

Een blik op de cijfers bevestigt dit. De mediane leeftijd voor een eerste huwelijk in de Verenigde Staten is het hoogste dat het ooit-27.1 voor een man en 25,3 voor een vrouw-en scheef zelfs hoger in vele steden, plaats maken voor meer jaren die dateren van voor het huwelijk. In feite, 23 miljoen volwassenen in ongehuwde gepleegd relaties. Meer dan 12 miljoen niet-gehuwde partners met elkaar leven, een trend die wordt tentoongesteld in een groot deel door de 25-naar-34-jaar oude demo.

"Dating is niet meer wat het was 50 jaar geleden. Dating evolueert in dit geleidelijke proces van het verplaatsen inch Het betreft overnachtingen meer dan op een of de ander plaats. Er is de tandenborstel, dan een paar kledingstukken. Alle van een plotselinge, realiseren ze zich hebben verplaatst in ", zegt Pamela Smock, een socioloog aan de Universiteit van Michigan die studies samenwonen.

"A Little Bit gehuwden" zijn degenen die een huwelijkscontract te schrijven op een stuk van de losbladige papier als ze bewegen in, detaillering die betaald voor de Ikea bureau, die bracht de flatscreen-tv, waarvan de ouders gaf hen het bed. Ze doen niet eens de kosten van alles "just in case." Zij hebben ieder een aparte plank eenheden voor hun boeken en dvd's. Zijn ze huisgenoten of zijn ze het opbouwen van een leven samen? Zijn ze man en vrouw, vriend en vriendin, of huisgenoten? Ze kunnen gezien hebben vrienden gaan door een hele levenscyclus-dating, huwelijk en kinderen, maar ze nog steeds niet samen een eigen bank. Elke denkt dat de andere persoon is het huwelijk materiaal, maar hoe kunnen ze plegen als er VN-reisde continenten en vier meer loopbaanmogelijkheden te verkennen? Alles is geweldig, maar wat als er iets beter uit daar?

Zelfs royalty mars langs de A Little Bit Gehuwd te verslaan. Prins William, erfgenaam van de Britse troon, en zijn vriendin, Kate Middleton, zijn dating voor meer dan zes jaar. De snarky Britse tabloids noemde haar "Waitie Katie."

Dus waarom heeft de sprint te zijn het altaar vervangen door een veel trager lopen?

We willen het allemaal. We zijn op zoek naar iemand die onze sportschool buddy, loopbaanadviseur, beste vriend, minnaar, creatieve inspiratie, en therapeut te worden. Kortom, de intimiteit verwachtingen van jonge mensen van vandaag zijn de grafieken. De tweelingziel fetish heeft plaatsgemaakt voor lijnen als: "Ik wil zo opgewonden om hem te zien in 30 jaar als de dag dat we het eerst ontmoette." Volgens de Nationale Huwelijk Project aan de Rutgers University, een overweldigende meerderheid (94 procent) van de nooit-gehuwde alleenstaanden tussen de 20 en 29 is het eens, "als je trouwt, je wilt dat je partner je tweelingziel, eerst en vooral. be" En die zoektocht voor "zekerheid" en dat magische mix van kwaliteiten kan nog jaren duren van dating om te ontdekken .

Angst voor echtscheiding. De echtscheiding cultuur, ontwikkeld door de Baby Boomers, is het vormgeven van de datering huidige landschap. Met de herinneringen van het gezag gevechten, bittere dinertafels, en een algemene sfeer van het gezin van onrust wordt een niet-zo-verre flikkering in het verleden, Gen Ys zijn vastberaden over het niet herhalen van de fouten van hun ouders gedaan, het fokken van een grondige evaluatie voor studiekiezers mates. "Ik wil er zeker van zijn" is uitgegroeid tot hun Griekse koor en een weg te gaan in het huwelijk met de juiste uitrusting.

Volwassenheid is voor later. De tijdlijn naar volwassenheid is losgemaakt, zegt Jeffrey Arnett, een onderzoeks-professor aan de Clark University, die een studie twintigers. Arnett wijst erop dat het concept van "emerging volwassenen" nog niet bestond vóór Gen Ys, want in de vorige generaties was er geen overgang naar volwassenheid, je werd een. De tijdgeest van vandaag, echter, wordt uitgedrukt door middel van lijnen, zoals: "Ik heb geen haast. Geval: de heetste strip op de papieren van dit jaar is Dustin, over een ongehuwde, werkloze 23-jarige die thuis woont bij zijn ouders.

Loopbaan langer duren om te smeden. De dagen gaan werken voor een bedrijf en met pensioen gaat met een gouden horloge 40 jaar later zijn allang verdwenen. Loopbanen zijn nu iets wat we hebben veel van en het pad voor hen is vaak troebel en op zijn best. De nieuwe orde van de volwassenheid typische van deze generatie is zich te vestigen in een loopbaan vóór trouwen. Voor mannen in het bijzonder, deze nieuwe volgorde van de gebeurtenissen is het veroorzaken van een interferentie met de paring-onderzoek steeds blijkt dat de vraag of en wanneer een man trouwt nauw verbonden is met de toereikendheid en de stabiliteit van zijn verdiensten.

Een overvloed van anticonceptie. Vóór de geboorte controle, een goed deel van de impuls om te trouwen was, heel eenvoudig, het was te riskant om seks te hebben buiten het huwelijk. Als een mannelijke 28-jaar oude "A Little Bit Married" zei: "Als ik had om te trouwen om seks te hebben, zou ik waarschijnlijk getrouwd zijn, als zou elke man die ik ken."

První kontakt


woensdag 18 mei 2011

De Verborgen Verbinding tussen silicium borsten en Amerikaanse economie


Het laatste teken dat de groei in de consumentenbestedingen, de steunpilaar van de Amerikaanse economie, is vertraagd? Een Nip Tuck en de uitgaven voor cosmetische chirurgie.

De vertraging was een hot topic op de bijeenkomst van de American Society of Plastic Surgeons in Baltimore dit najaar. Een borst-implantaat maker ziet hints van een vertraging in de vraag. Het aantal van de visie-correctie operaties lijkt zo goed vallen. "Deze hele hypothecair krediet crisis maakt mensen twee keer nadenken", zegt J. Peter Rubin, een Pittsburgh plastisch chirurg. "Het is iets wat ik heb gemerkt en sommige collega's hebben ook gemerkt."

Hoewel anekdotisch, de industrie chatter is de nieuwste zorgwekkend hint van een bredere vertraging in de consumentenbestedingen, die goed is voor 70% van de Amerikaanse economie - en voer voor een breder debat over hoe diep een dergelijke vertraging zou kunnen bijten. De grote vraag is of de triple whammy van dalende huizenprijzen, nog steeds hoge energieprijzen en een kredietcrisis zal de consumentenbestedingen krimp zo veel dat de natie dia's in een recessie.

Consumenten geven meer uit aan huisvesting, gezondheidszorg, onderwijs, reizen, restaurants en andere diensten - 4,6 biljoen dollar vorig jaar - dan ze doen op voedsel, benzine, kleding, elektronica, auto's en andere goederen - 3,6 biljoen dollar. Bestedingen aan diensten zoals onderwijs en huisvesting heeft de neiging om minder gevoelig voor economische schommelingen. Maar de discretionaire uitgaven, zoals electieve medische procedures of vliegtickets, is gevoelig voor conjuncturele spanningen.

Consumenten geluid pessimistisch. Op vrijdag, de Reuters / University of Michigan-index van de consument sentiment rapporteerde een daling van begin december tot een lager niveau dan een maand sinds 1992 - met uitzondering van de maand na de orkaan Katrina. Pessimisme bij huishoudens met lagere inkomens meer dan gecompenseerd winst in beter gesitueerden huishoudens. De Conference Board-enquête is eveneens zwak.

Naast de stijgende hypotheken achterstallige vorderingen en huisuitzettingen, betalingsachterstanden in de auto-lening markt tikken tot het hoogste niveau in jaren, en kredietverstrekkers zijn aanscherping termen. Studieleningen te verzwakken. Na Moody's Corp aangehaald stijgende default rates in de leningen voor studenten als reden om te downgraden notities gemaakt door First Marblehead Corp, de student-lening verpakker op vrijdag te overwegen het dividend gehalveerd en zei dat het zou niet een ander aanbod van obligaties gedekt door leningen voor studenten dit te doen kwartaal. (Zie gerelateerde artikel 1.)

Ook vrijdag, de Federal Reserve gegevens suggereerden creditcard uitgaven heeft vertraagd. Consumptief krediet steeg op jaarbasis van 2,3% in oktober, sneller dan van september 1,6%. Maar dat was minder dan de helft het tempo van de eerder in het jaar, en de versnelling in de groei van credit-card schulden te compenseren een tweede maand van dalingen in de categorie die autoleningen omvat. Credit-card uitgevende instellingen terug te trekken is, met goedkeuring van de tarieven in de sector gedaald tot 33% van 41% een jaar geleden, zegt Robert Hammer, chief executive van RK Hammer, een bank-card advieskantoor. Velen zijn het verhogen van tarieven en rentevoeten.

Brad Tober van Buffalo, NY, Onlangs kreeg ik een bericht dat Capital One Financial Corp was het 9,9% vaste rente op zijn credit card te vervangen met een variabele rente van ongeveer 19%. De 21-jarige studente zei dat hij geen rekening te laat betaald of iets gedaan dat hij verwacht zou leiden tot een hoger tarief. Een woordvoerster van Capital One toegeschreven de wijziging van "zakelijke en economische" factoren.

De breedste maatstaf voor de consumentenbestedingen, een die voedsel, energie en alle andere goederen diensten omvat, groeide op een 2,7% jaarlijkse tempo in de robuuste derde kwartaal. Nog steeds, voorspellers verwachten een aanzienlijke vertraging in het lopende kwartaal, een belangrijke aan de detailhandel, afhankelijk van vakantie verkoop. Economen op macro-economisch adviseurs, een St. Louis forecasting bedrijf, verwachten de consumptieve bestedingen tot slechts 1,1% seizoengezuiverde tempo te groeien in het huidige kwartaal.

Om zeker te zijn, sommige economen verwachten dat de economie draaiende houden, ondanks wat de consument vertrouwen uit onderzoeken blijkt. "De enquêtes zijn handig voor het vertellen van de stemming van de consument ... maar ze zijn niet zo handig is voor het voorspellen hoeveel consumenten zijn gaan besteden", zegt Dean Croushore, de Universiteit van Richmond econoom wiens onderzoek suggereert dalingen in het vertrouwen van don ' t regelmatig voorbode van teruggang in de uitgaven. "Besteed aandacht aan wat mensen doen, niet wat mensen zeggen. Zolang mensen de inkomens maken het goed en ze hebben geld te besteden, zullen ze het uitgeven."

De arbeidsmarkt heeft opgehouden, een goed teken, aangezien de meeste Amerikanen het inkomen uit hun werk. De regering zei gisteren dat werkgevers 94.000 banen toegevoegd in november, ongeveer het gemiddelde van de afgelopen zes maanden. De werkloosheid stabiel gebleven op 4,7%.

Maar ook hier zijn er een aantal tekenen van verzwakking. Eerste aanvragen voor werkloosheidsuitkeringen lopen op tot een vier-weekse voortschrijdend gemiddelde van 340.000, het hoogste sinds oktober 2005. Beleidsmakers van de Fed 'laatste voorspelling toont de werkloosheid stijgt tot tussen 4,8% en 4,9% volgend jaar, en de vooruitzichten heeft verduisterd aangezien deze prognoses werden gemaakt in eind oktober.

De kerst-seizoen zal invullen aantal spaties. De consument aankopen van big-ticket items, zoals auto's en meubels, zijn veel meer volatiel dan de aankoop van diensten. In moeilijke tijden te krijgen, de uitgaven die vaak wordt uitgesteld.

Dat is waar de plastische chirurgie komt inch Vorig jaar bracht de Amerikanen naar schatting 11,4 miljard dollar op de plastisch chirurg vergoedingen en waarschijnlijk dicht tot $ 4 miljard meer als voorziening vergoedingen en anesthesie zijn opgenomen, volgens de American Society of Plastic Surgeons.

Borst banen en buikwandcorrecties worden niet gedekt door een verzekering, zodat patiënten hebben behoefte aan een brok van geld - of een gezonde kredietlijn. Tot nu toe, de vertraging in sommige plastisch chirurgen kantoren lijkt gevolgen te hebben voor grote-ticket operaties in plaats van minder kostbare procedures, zoals anti-rimpel injecties gezicht.

Sommige chirurgen zeggen dat zaken niet pikken dit najaar zoveel als gebruikelijk. Anderen zeggen dat ze bezig geweest, maar hebben lichtere boekingen voor volgend jaar. Patiënten meestal gaat onder het mes in januari en februari tot tijd te geven om te herstellen voordat badpak weer aankomt.

Borst-implantaat maker Mentor Corp in Santa Barbara, Californië, zegt de chirurgen die haar klanten een daling van de patiënt belang opgemerkt. Sinds november vorig jaar toen de Food and Drug Administration siliconenimplantaten terug naar de cosmetische markt na een 14-jarige gedeeltelijk verbod, hebben Mentor de verkoop sterk geweest. Maar het bedrijf ontdekt enkele verontrustende tekenen aan het einde van het kwartaal eindigend op 30 september. In een conference call met analisten, Chief Executive Mentor Joshua Levine, klonk ook een kritische noot. Sommige plastisch chirurgen, zei hij, zien een drop-off in de consulten, die is "meestal een beetje een voorloper van lichtere chirurgische kalenders misschien wel 45 tot 60 dagen uit." Hij zei dat hij was niet zeker of een aanzienlijke vertraging was op de weg, maar waarschuwde: "Als we gaan een reëel probleem in de bredere economie, zullen we niet onderuit."

Beleggers zijn opmerking behandeld als een buigpunt. Het effect werd nog versterkt omdat zij gevolgd laser maker Cutera Inc 's aankondiging dat het zou stoppen met het geven van financieel advies aan beleggers. Cutera, van Brisbane, Californië, zei dat "een aantal factoren, met inbegrip van de recente tekenen van een vertragende groei van de markt-tarief, hebben het moeilijker nauwkeurig aan onze toekomstige financiële prestaties te voorspellen." Cutera lasers zoals gebruikt voor ontharing en huidverjonging onder andere esthetische behandelingen.

Bedrijven die geld lenen aan consumenten voor dergelijke procedures zeggen dat het bedrijf is zo snel groeit dat het bijna onmogelijk op te sporen conjuncturele schommelingen. "We hebben niet een verandering in de cosmetische chirurgie gemerkt", aldus Mike Testa, voorzitter van General Electric Co 's Care Credit eenheid, die in de consumptieve leningen is gespecialiseerd voor dentale en medische procedures. Maar mensen over het algemeen committeren aan cosmetische chirurgie en een lening maanden later, dus het kan nog te vroeg om een ​​trend te zien, zei hij.

Krediet van de Zorg heeft echter, merkte een teruggang in andere populaire procedure - laser visie correctie-operatie. Deel daalde 10% in oktober, de scherpste daling van de onderneming ooit heeft gezien in dergelijke procedures, de heer Testa zei.

In de afgelopen vijf jaar of zo, het volume van dergelijke operaties nauwgezet heeft de Conference Board consumentenvertrouwen bijgehouden, zegt Dave Harmon, voorzitter van Market Scope LLC, een markt-onderzoeksbureau in Manchester, Mo Vorige maand, de heer Harmon cut Zijn schatting 2007 van de visie-correctie operaties met 2,6% tot 1,38 miljoen. In de afgelopen jaren, zegt hij, 80% van de verandering van het volume in dergelijke operaties kan worden verklaard door veranderingen in het consumentenvertrouwen.


dinsdag 10 mei 2011

Meer vrouwen naar online dating sites


Proberen om een ​​partner te vinden online? Nieuwe gegevens blijkt dat het moeilijker voor vrouwen dan voor mannen.

Te weten: eHarmony bezoekers zijn 69 procent vrouwen, op de Katholieke Match is het 72 procent, en op Love-Access.com maar liefst 87 procent zijn van het spinrokken geslacht, volgens de gegevens bedrijf Hitwise.

De nummers - welke maatregel het verkeer, niet het lidmaatschap van de specifieke locaties - ter dekking van de week die eindigde 10 februari. De vrouwen en mannen lijkt meer te worden uitgesproken op sites die een premium service te bieden voor het matchen van mensen op, zoals door te vereisen dat gebruikers een lange lijst met vragen over zichzelf beantwoorden, zegt Bill Tancer, general manager Hitwise is van de wereldwijde onderzoek. Sites die aan te trekken mannen de neiging om gewoon foto's en profielen stack op een pagina voor de gebruikers op te halen door, legt hij uit.

Als zodanig, de datering krachtpatser Match.com 55 procent vrouwen bezoekers hadden in vergelijking met 45 procent mannen, terwijl Yahoo Personals toonde iets meer mannen dan vrouwen - 51 procent versus 49 procent - volgens Hitwise.

"Hoe meer tijd en geld die betrokken zijn bij de ondertekening van een dating site, hoe meer de site zouden vrouwelijke skew," zegt Tancer. "En, hoe meer gratis foto's beschikbaar waren hoe meer de site zou mannelijke scheef."

Hij voegt eraan toe: "Ik denk dat wat de gegevens ons toont ... is dat vrouwen online gebruik dating als een daadwerkelijke dienst voor wat het was bedoeld." Ondertussen "sommige mannelijke gebruikers zijn met behulp van dating sites meer alleen te kijken naar foto's van vrouwen."

Het was waarschijnlijk te veel te hopen dat het internet zou de datering veldniveau. Dat gezegd hebbende, de cijfers kunnen nog enige troost te bieden aan alleenstaande vrouwen die hebben nu harde bewijzen dat, ja, het is echt een jungle die er zijn.

eHarmony CEO Greg Waldorf zegt dat zijn site het lidmaatschap evenwichtiger is dan het verkeer cijfers suggereren, maar toch zijn er "iets meer vrouwen dan mannen." Hij bood geen specifieke nummers.

In zijn visie, meer vrouwen is goed. "Ik denk dat de neiging om aan te trekken mannen", zegt hij.

"Ik denk dat bij het aantrekken van mannen, moeten we dat op andere manieren doen dan het aantrekken van vrouwen," voegt hij eraan toe. "Overwegende dat vrouwen erg zijn aangetrokken tot de site op basis van de privacy en veiligheid biedt, Ik denk dat veel mannen komen om redenen zoals ze krijgen meer reacties op hun communicatie."

Love-achterstandswijken alleenstaande moeder, Zwart, 21, op zoek naar een mooie zwarte man onder 40 Voor ongeregeld Adult Dating. Geen drugs, geen drama.


woensdag 4 mei 2011

Mobile Apps Romance On The Go


Door Suzanne Phan

In deze dag en de leeftijd is er een slimme telefoon aanvraag voor zo ongeveer alles, en dat geldt ook dating.

"We zijn nu allemaal over directe toegang," app gebruiker Blake Floweree gezegd.

En in tegenstelling tot online dating websites, de nieuwe smart phone apps hebben geo-locatie, waardoor u te komen met mensen die in de buurt van je meteen. U kunt een foto van die persoon, hun profiel lezen, en zelfs zien waar ze zijn.

Sommige mensen zeggen dat ze gebruik maken van de apps voor meetups. Anderen zeggen dat ze sociale krijgen in een heel andere manier - met behulp van hen een eenvoudige manier aan te sluiten.

Floweree, een iPhone-gebruiker is de gebruikte app Skout om een ​​vrouwelijke date te vinden - maar de app kun je kiezen voor de mannen en vrouwen die u zoekt.

"Het is een goede ijsbreker," zei Floweree. "Je moet gewoon downloaden van de app. En het is gratis. Het is erg cool. Ik zeker van genieten. "

Floweree en vele anderen gebruikers zei dating apps maken het gemakkelijker te komen met een persoon.

"Ik denk dat het geweldig is," dating app gebruiker Jenee Darden gezegd. "Ik vind het geweldig voor mensen die verlegen zijn."

"Het is een stuk eenvoudiger dan vergadering in persoon", aldus Greg Friedanbach, die gebruik maakt van een homo dating app genaamd Grinder. "Ik hou echt niet geraakt op of opgehaald bij de club."

De apps al kunnen sommige e-flirt om interesse te tonen. Als iemand valt je oog, kunt u antwoorden met een boodschap: een "woof" op Scruff, een "knipoog" op Skout.

"Welke is een soort van" He, ik ben geïnteresseerd. Bent u geïnteresseerd, ook? "Floweree gezegd.

De locatie-enabled functie zou kunnen maken wat ongerust over de veiligheid. Maar gebruikers zeggen dat ze niet te veel zorgen omdat geen van de programma's bieden bijzonderheden.

"Het kan zeggen dat je weet net als 2.500 voet, um, of het kan 3,6 mijl afstand van zeggen," zei Friedanbach.

Ruiz zei dat als het te krijgen is te dichtbij voor comfort, "Ik teken af. In ongemakkelijke situaties, onderteken ik af. "

In veel gevallen is er ook een blok-knop kunnen gebruikers duwen.

Veel gebruikers genieten duidelijk van de manier waarop technologie is hen te laten remix van hun sociale leven - te draaien oude tradities van flirten in een mashup van Match.com en Foursquare.

Of als app gebruiker Patrice Coleman zei: "Het is 2011. Alles is mogelijk. "

Proč kontrolní seznamy jsou špatný nápad Při jsou jednolůžkové a Seznamka