woensdag 29 juni 2011

Domme Criteria Vrouwen gebruiken om een ​​Boyfriend kiezen


Door Deborrah Cooper

"Ik zou liever zijn achtervolgd door een fijne man dan een lelijke, want op zijn minst dat de manier waarop mensen steeds kunnen zeggen 'dat hij achtervolgd haar, maar de mofo sho' was in orde!"

Geloof het of niet, die woorden werden geschreven in een reactie op een recent artikel. De lezer probeerde haar belachelijk keuzes te rechtvaardigen in mannen, die zij op basis van fysieke aantrekkelijkheid. Helaas, te veel vrouwen vertonen tekenen van minder dan intelligent over wie ze laten in hun leven, bedden en harten.

Als je kunt identificeren met de schrijver hierboven, heeft u waarschijnlijk een geval van Pretty Boy ziekte zelf. U liever aan de mensen die er goed uitzien kiezen ... zo goed dat alle andere vrouwen willen hem zo veel of meer dan jij, en dat weet hij.

Je denkt dat je een prijs. U hoeft geen rekening met het feit dat er niets er om een ​​bevredigende relatie te ondersteunen. Maakt niet uit dat je honger naar intimiteit, zijn boos op hem het meest van de tijd over wat hij niet doet, en vragen zich af waarom hij zoveel tijd besteedt "opknoping out" bij clubs (nooit met u) of met zijn vrienden. Nooit rekening mee dat u degene bent die moet alle aanpassingen en compromissen te sluiten en al het drama doorstaan ​​alleen maar om rond te blijven hem.

De belangrijkste reden vrouwen te vangen Pretty Boy Disease, is dat ze dwaze geloven dat zij moeten een man die andere mensen bewonderen en aantrekkelijk vinden of ze zijn niets zelf. Deze vrouwen helaas zijn blij om de prijs te betalen. Wanneer uw keuze van mannen voor een "relatie" is gebaseerd op seks en / of opscheppen rechten die u dan kiest een man op basis van zijn financiële middelen of het eigendom van materiële goederen, kies een man op basis van zijn status (atleet, musicus, drugsdealer ), of kies een kerel op basis van zijn uiterlijk.

Het gebruik van deze oppervlakkige, materialistische criteria is waar u uw fatale fout te maken en stel jezelf voor een game toernooi!

Mijn doel is om te gaan over een aantal van de gemeenschappelijke games draaien door mooie jongens, zodat u dames kunnen herkennen wanneer het spel wordt gegooid op jouw manier. Natuurlijk kan ik niet bevatten elke truc spel, maar ik zal betrekking hebben op de meest gespeeld.

Game-playing draait meestal rond deze drie belangrijke punten:

De game-speler speelt op je lichaam en seksuele diensten;

De game-speler speelt op uw geld - financiële of andere materiële middelen;

De game-speler is een verzamelaar en uit voor kwantiteit - om zoveel vrouwen krijgen als hij kan, dat zal alle (in wisselende hoeveelheden gecombineerd) moeten voldoen aan zijn behoefte aan seks, geld, kortingen op bus tarief, gratis toegang tot nachtclubs of de films voor hem en zijn 'jongens, "kok thuis gekookte maaltijden, schoonmaken van zijn flat, wat dan ook.

Relazioni di successo Richiedi Hard Work


woensdag 22 juni 2011

Te veel keuzes A Bad Thing For Speed ​​Dating, Studie Zegt


Door Lorianna De Giorgio

Het oude adagium dat ras is het kruid van het leven valt in dovemansoren als het gaat om speed dating, een nieuwe studie uit het Verenigd Koninkrijk werd aangevangen.

In de maart editie van het tijdschrift Biology Letters, vonden de onderzoekers dat speed dating zelden leidt tot succesvolle dating verbindingen.

Ze vonden speed dating biedt te veel onnatuurlijke keuzes, waardoor mensen om te voorkomen dat het nemen van beslissingen of, vaker wel dan niet, laat een dergelijke gebeurtenis single.

Marco Francesconi, een hoogleraar economie aan de universiteit van Essex, en collega Alison Lenton, een docent bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Edinburgh, ontdekt dat mensen kunnen alleen maar zo veel verscheidenheid hanteren voor hun besluitvorming vaardigheden breken.

"Een van de redenen heeft te maken met onze beperkte vermogen om te gaan met 'te veel' informatie ', Francesconi vertelde de Star in een e-mail interview. "Er is een 'gebonden' aan hoeveel we kunnen nuttig verwerken en rekening houden in onze beslissingen (of ze verwijzen naar onze chocolade consumptie of onze partner keuzes)."

Buiten dat gebonden, extra beschikbaarheid van chocolade, maar ook van vrienden, overbodig of zelfs schadelijk zijn voor onze neiging om uit te kiezen, zei hij.

Francesconi en Linton kwamen tot hun conclusies na analyse van de beslissingen van 1870 mannelijke en 1868 vrouwelijke deelnemers in meer dan 80 commercieel geleide speed-dating evenementen. De singles gerapporteerde hun leeftijd, lengte, gewicht, opleiding, beroep, religie en rookgewoonten.

Bij elk evenement, de deelnemers de leden van het andere geslacht kwam op drie minuten data. Zij hun beslissingen gemeld binnen 48 uur.

Naarmate het aantal opties toe, vonden de onderzoekers, het aantal wedstrijden af. Mannen maakten meer keuzes dan vrouwen, maar over het algemeen het merendeel van de deelnemers liet de speed-dating events single.

De auteurs concludeerden dat er te veel variatie leidt ertoe dat mensen uitstel van beslissingen.

"In contexten waarin de tijd is een beperkte hulpbron, keuze variëteit. . . is verwarrend en potentieel schadelijk zijn voor de keuze kwaliteit, "schrijven de auteurs in de studie te veel van het goede? Variatie is verwarrend in partnerkeuze.

"De beperkte rationaliteit waarmee we de informatie verwerken (ongeveer mates), die we ontvangen kunnen lange wortels hebben in onze evolutionaire geschiedenis, waarin we meestal slechts blootgesteld aan een beperkt aantal potentiële partners," zegt Francesconi.

"Het kan ook te maken hebben met het feit dat we normaal gesproken zou kijken naar een aantal belangrijke kenmerken die goed overzicht van de aard van de partner (of het goed) zijn we van plan om te overwegen om een ​​voorstel (of een aankoop)."

Bijvoorbeeld, mensen letten alleen op waarneembare kenmerken zoals leeftijd en gewicht en het gebruik van deze eigenschappen om hun beslissingen te begeleiden. Maar op een gegeven moment hun vermogen samen te stellen al deze stukjes informatie zwakker wordt, wat leidt tot slechte keuzes of helemaal geen keuzes op alle, zei hij.

Melissa Seifert, mede-oprichter van Oakville op basis van speed-dating bedrijf Single in de Stad, die de gebeurtenissen in Toronto houdt, niet mee eens.

"Hoe meer mensen je ontmoet, de betere kansen je hebt om aan iemand die je geïnteresseerd bent in," zei ze.

Elk van haar speed-dating events laatste vier minuten en houdt 20 tot 25 mensen. Speed ​​dating versmalt de kans dat je een passende match te voldoen, omdat de dater in staat is om gelijkgestemde, aangepast aan de leeftijd singles in een gastvrije omgeving te ontmoeten, Seifert gezegd.

En in tegenstelling tot online dating, speed dating zorgt voor directe face-to-face communicatie te beoordelen of er op zijn minst een fysieke verbinding vroeg in de mogelijke relatie.

"Speed ​​dating is een individuele zaak," aldus Seifert, die is een speed dating succesverhaal zichzelf: Ze ontmoette haar man tijdens een evenement een paar jaar geleden.

15 Signs Sei Meant to Be Together


dinsdag 21 juni 2011

Mobile Cupids, of Modern Imps?


Door JP Mangalindan

Als een tech schrijver, ben ik onder de indruk van de industrie en de snelheid waarmee bedrijven innoveren. Vijftien jaar geleden streaming video van hoge kwaliteit content was een utopie uitgeknepen door de realiteit van 56K modems, de kracht van de sociale grafiek bleef grotendeels onbenut tien jaar geleden, omdat de reguliere sociale netwerken simpelweg niet zou bestaan ​​om het te tikken en zo recent als vijf jaar geleden, de mobiele ervaring gehost door Palmen, BlackBerry, en 'candy bar' telefoons alleen gezinspeeld op de vloeistof, touchscreen-geoptimaliseerde, app-gedreven ervaring die we tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwen. Tech duwt ons vooruit op meerdere fronten, maar er is een gebied Ik ben niet zeker dat het veel hielp, en dat is romantiek.

Een goede vriend - laten we noemen haar 'Kathleen' - stelde voor dat ik check op een tv-spot voor de 2011 Chevy Cruze dat de compacte auto aflevering van "real-time updates" om de driver hoogtepunten. In de commerciële, de auto de eigenaar direct toegang tot Facebook zijn date's Newsfeed was zo, toen ze haar status ("Best eerste afspraakje ooit!") Bijgewerkt, wist hij binnen enkele minuten. Kathleen stelde het commerciële hart-sinkingly was vreselijk - niet vanwege de premisse, maar het idee dat technologie, in dit geval hyper-connectiviteit, was een element dat belangrijk voor velen van ons eroderen - het mysterie en serendipiteit die vaak gaat met dating.

Terwijl de Cruze advertentie was sentimentele, het heeft me aan het denken over hoe groot een rol speelt technologie nu ook in deze, eh, lichamelijke aspect van ons leven. Een goede brok van mensen die nog steeds voldoen aan belangrijke anderen op de ouderwetse manier, maar velen van ons nu weer online voor hulp. Een recente studie uitgevoerd door de Universiteit van Oxford rapporteert dat bijna een op de drie internetgebruikers hebben een online dating site bezocht, terwijl een van de grootste online dating services, Match.com, die bijna 1,6 miljoen abonnees claims en harkte in $ 400 miljoen in omzet vorig jaar, stelt dat online dating nu goed voor minstens een op de zes huwelijken en een op de vijf betrokken relaties.

Rampzalig zijn voor de ontdekking proces

In sommige opzichten Match is het heel eenvoudig voor gebruikers kieskeurig te zijn - niet een slechte zaak op zich - maar mensen worden gepresenteerd alsof ze foto's in een jaarboek, met pagina's op pagina's van gezichten, dat maakt het heel gemakkelijk voor daters te behandelen ze minder als menselijke wezens en meer als eenvoudig grondstoffen. Veel - mijzelf inbegrepen - kan het nodig zijn de gelegenheid om onze persoonlijkheid benadrukken verder dan een kleine foto en een of twee in eerste instantie zichtbaar zijn zinnen. In het geval van dating en het vinden van een wedstrijd, een foto kan gewoon niet en kan niet zeggen dat het allemaal.

Deze nouveau romantische ontdekking proces stimuleert die van ons met de Seinfeldian mogelijkheid om fixeren op de kleinste fysieke "fout" om iemand af te schrijven, zelfs sneller. Terugwijkende haarlijn? Meh. Een beetje scheve tanden? Pass. Als het gaat om de persoonlijke informatie die mensen neer, dating sites zelden aan te moedigen elke vorm van creativiteit, voorbij lijst sympathieën en antipathieën. Houdt van Joni Mitchell, kat borduurmotieven en kittens genaamd Lady Chatterley? Nee, dank je.

En terwijl ik weet dat ik niet alleen ben in het denken langs deze lijnen, Ik vraag me af of ik uiteindelijk met uitzicht op mensen die ik zou hebben in-persoon chemie met alleen maar omdat iemand heter, slimmer en grappiger kunnen worden op de volgende webpagina. Want ik ben er vrij zeker van of online daterend bestonden in de jaren 1980, mijn ouders - die te valideren het oude gezegde "tegenpolen elkaar aantrekken" om een ​​tee - nooit had ontmoet.

Tech biedt mensen een laag van afstand en anonimiteit in dating kunnen ze elders niet vinden, wat op zijn beurt van invloed op etiquette. Zelfs als onze foto's staan ​​er op, onze contactgegevens niet. We hebben geen zorgen te maken over de gevolgen van iemands gevoelens te kwetsen op dezelfde manier zouden we als we het oppakken van iemand op naar een bar. Het gebrek aan feitelijke in-persoon interactie, althans aanvankelijk, emboldens online daters te worden meedogenloos eerlijk te zijn. Op OkCupid, een persoon die ik was geïnteresseerd in zoet antwoordde: "EW, GOD. NOOIT, "dat was genoeg om me te sturen naar de lokale 7-Eleven voor een pint van Haagen Daaz tot verpleegster mijn gekneusde ego.

Mensen zijn ook in toenemende mate doen hun onderzoek met Google te zoeken. Natuurlijk willen we controleren of we niet over onze avond doorbrengen met een zwarte weduwe of een Jack the Ripper, maar pure nieuwsgierigheid betekent ook dat we the heck onderzoek uit deze data, tot het punt waar het in wezen een achtergrond zoeken , ondermijnt serendipity uit van de ontdekking proces. Ondertussen, meer en meer mensen Facebook Friend hun data direct na of zelfs vóór hun ontmoeting met hen - dat lijkt een tikkeltje te vroeg bepaalde dingen kunnen niet werken.

Dumping 2.0

Dumping is simpelweg nog nooit zo eenvoudig, dankzij de toename van het aantal communicatiekanalen en apparaten. Ik heb gezien vrienden stond op via tekst vijf minuten vóór de datum zou om te beginnen, waargenomen college break-ups via Facebook bericht, gevolgd door lelijke Wall-aan-Wall gesprekken - de 21ste eeuwse equivalent van de publieke klapband bij een restaurant - en ik heb genomen vrienden uit voor verzoenende drankje nadat ze ontvangen fantasierijke teksten als, "sory 2 dit doen, maar het is niet Werking uit. ur geweldig tho. veel geluk. "

Mensen duidelijk achter-technologie om te voorkomen dat het doen van de daad face-to-face. Ik weet dat dit, nadat aan de ontvangende kant, en met spinelessly gedaan een of twee keer me met e-mails als: "Je bent een briljant, vriendelijk persoon, maar ik heb niet het gevoel dat de chemie jij en ik weten allebei dat nodig zijn om maken een relatie groot. ... Geen twijfel, zal je iemand heel gelukkig. "(Niet mijn meest trotse moment.)

De dating site Chemistry.com biedt wat neerkomt op een dumping functie voor "eerste ontmoetingen", of eerste data geregeld via de dienst. Zeg dat je niet alleen dat in hen: vul wat feedback online, en zodra je date doet hetzelfde, krijgen ze een standaard cookie-cutter bericht dat ze om verder te gaan. Beter dan nooit meer om terug naar ze in het geheel, maar niet veel. De functie is een soort van de hedendaagse equivalent van het geven van iemand die je zou praten in een bar het nummer van de stomerij luifel overkant van de straat - het verkeerde nummer doet het vuile werk voor je.

Natuurlijk, al deze diensten en apparaten zijn niet alleen de schuld van onze hedendaagse lotgevallen. Match, Facebook, en dat handige smartphone zijn slechts tools - middelen voor doeleinden - bedoeld om het leven makkelijker maken. Zoals vele koppels zullen getuigen, hebben zij: succesverhalen in overvloed, creditering technologie in een of andere manier als hun 21e eeuw Cupido. (Ze liegen er niet om. Een van mijn vrienden vonden haar zielsverwant op MySpace.)

Maar de verantwoordelijkheid ligt nog steeds op ons om fatsoenlijk, online en in persoon te handelen, zelfs wanneer het nu mogelijk geworden om iemand af op basis van een thumbnail foto of eigenaardige hobby schrijven, om iemand te dumpen in 50 tekens of minder, of te stalken een persoon uit het comfort van onze hippe nieuwe Chevrolet.


zondag 19 juni 2011

Dominatrix legt City's Wensen


INDIANAPOLIS - Een dominatrix is ​​overeengekomen geen haar bondage en discipline bedrijf te runnen in woonwijken Indianapolis ', een deal die een twee jaar durende juridische strijd met de stad, WRTV-TV in Indianapolis gemeld zou eindigen.

Melyssa Donaghy bediend wat de stad, genaamd een "seksuele marteling" business in haar huis.

De stad vraagt ​​een rechter om de zaak te sluiten in november 2005, zegt dat het geschonden bestemmingsplan voorschriften.

Kobi Wright, een advocaat voor de stad, aldus een undercover politie-onderzoek dat jaar "maakte het heel duidelijk dat het een illegale sex werkzaam is in een woonwijk."

Donaghy zei dat de afgelopen twee jaar haar bedrijf was niet-seksuele, educatieve en gepromoot ", een non-promiscue levensstijl en respect voor vrouwen."

Volgens haar website, ze oefende dominantie en onderwerping kunst.

De overeenkomst tussen Donaghy en de stad zal geformaliseerd worden deze week in de rechtbank, het televisiestation gemeld.


zaterdag 18 juni 2011

Dating boom is niet alleen voor de onder-40 set


De jongste babyboomers zal blijken 43 dit jaar en de oudste boomers gewoon geworden 60.

Deze babyboomers zijn de snelst groeiende bevolking van de singles. Match.com meldt dat over-50 singles zijn de meest lucratieve demografische. Stel je voor dat! Slechts een generatie geleden, waren liefde en seks verbannen naar de onder-40 set. Een leven van kleinkinderen, brug en tafeltennis stonden op de agenda van de 40-plussers.

Vandaag de dag, het is romantiek en seks voor de generatie die hun naam gemaakt in de vrije liefde tijdperk.

En daarin schuilt het probleem - vele boomers nooit onderhandeld voor veilig vrijen. Het was niet eens op de radar. Of je vierden de pre-AIDS dag van de geboorte-control-pil-beschermde seks of je getrouwd de persoon die bedoeld was om uw levenslange seksuele partner te zijn.

Chicago Sun-Times

Daarom riep ik 'kut' op geautomatiseerde mijn kabel bedrijf antwoordapparaat of HUMAN problemen vereisen menselijke oplossingen.

Vandaag de dag zijn boomers in de jaren '40, '50, '60 en daarna het vinden van zichzelf nieuw single - hetzij als gevolg van overleven hun partner of te scheiden. En dat op de dating scene weer kan ontmoedigend zijn. Veel van deze generatie nooit zo veel als gezegd het woord 'condoom' of had veel ervaring dating.

Toch, een AARP overzicht van singles in de jaren '40, jaren '50 en '60 vond dat de helft van de respondenten geloven dat seks is een cruciaal onderdeel van een goede relatie en een gelukkig leven. En 34 procent van de 40-plus vrouwen zijn verkering met een jongere man! Singles in hun jaren '60 bleken de gelukkigste leden van het stel.

Echter, te midden van de boom van boomer dateren, is er een demografische dat achter wordt gelaten. De staart van de boomer generatie, evenals de vorige generatie, hebben een epidemie van weduwen die hebben verloren hun echtgenoten. Volgens de AARP, zijn er vier keer zoveel weduwen als weduwnaars. Bijna een derde van de vrouwen 55 jaar en ouder verloren een echtgenoot en ongehuwd blijven, terwijl slechts 9 procent van de mannen te doen.

De trend van boomer dating kunnen bieden inspiratie voor deze vrouwen.

Veel weduwen voelen zich een gevoel van schuld over dating opnieuw. Ze kunnen het gevoel alsof ze het plegen van overspel. Ze kunnen het gevoel dat haar seksueel of dat ze niet meer verdient romantische geluk, nu haar partner is gegaan "gans is gaar". Mannen niet lijken geplaagd door deze gevoelens en beperkingen.

Er is ook het probleem van kinderen - waarvan de afkeuring van het daten na de dood van een ouder kan ingrijpend zijn. Veel vrouwen gewoon geven of zou niet weten waar te beginnen als ze wilden tot nu toe.

Het goede nieuws is dat de voordelen van dating niet veranderen met de leeftijd. Iedereen heeft een of andere reden voor zijn single, en er is geen reden om de rest van je jaren alleen doorbrengen.

Dating in de gouden jaren betekent dat de meeste van die "regels" vastgelegd toen u jonger was niet meer van toepassing. De meeste weduwen en weduwnaars zijn niet op zoek om opnieuw te trouwen. Ze zijn op zoek naar iemand die hun dagen genieten. Het mooie is dat jullie beiden begrijpt hoe kostbaar elke dag is - het leven zelf biedt dit perspectief, net als het verlies van een echtgenoot. Dating als een weduwe biedt een enorme waardering voor de kwaliteit tijd samen.

Helft van de oudere alleenstaanden aan hun nieuwe liefde belangen door vrienden, buren en familieleden. En de andere helft? Ze zijn waarschijnlijk betrokken te raken bij nieuwe activiteiten en misschien zelfs venturing online.

Dus wees niet bang om terug te krijgen die er zijn. Het leven is te wachten.

Marketplace Divórcio Chama Singles recentes Quem quer voltar para a The Hunt


vrijdag 17 juni 2011

Bent U Undateable?


Na haar scheiding, Anne Coyle vond zichzelf terug in de dating zwembad. Kort na haar aankomst in dat zwembad, werd ze zwemmen rond bij een groot deel van de ongewenste personen.

"Een vriend keek mij met een man die is aardig", zegt Coyle, een interieur ontwerper die woont in Chicago. "Maar hij had een ziel patch. Als hij was 21 toen misschien zou het niet zijn probleem. Maar omdat hij een 40-achtige vader met twee kinderen, is afgeluisterd mij. Een ziel patch? Niet cool. "

Coyle worstelde met het feit dat ze misschien was oppervlakkig wezen. Ze overlegd met vriendinnen die haar vertelde dat als de ziel patch was in de weg, ze kon haar man beller vragen om het afscheren. Haar antwoord?

"Ja, maar hij kan niet afscheren het deel van zijn hersenen dat denkt dat dit een goed idee."

Haar turbulente ervaringen dating clueless mannen inspireerde haar om te schrijven "Undateable:. 311 dingen Jongens Do That Garantie Ze worden niet Dating of seks" Ze werkte samen met haar vriendin Ellen Rakieten aan het boek, dat undateable kleding tarieven, haar fouten schrijven , en zinnen onder de mensen op een schaal van Red Flag ("Dit zijn onschuldige vergissingen") om Kiss of Death ("fouten van deze omvang meestal tot gevolg dat het meisje het verlaten van de datum 'met maagproblemen.'").

In tegenstelling tot Coyle, is Rakieten getrouwd, maar het werken onder een Klatch van alleenstaande vrouwen op "The Oprah Winfrey Show 'voor 23 jaar, hoorde ze honderden slechte date verhalen. De twee vrouwen begonnen met het opstellen van pijnlijke verhalen, polling vrienden, en het samenstellen van hun hilarische lijst van undateable kenmerken onder dudes, inclusief de skullet (kaal op de top, paardenstaart in de rug), veroorzaken armbanden (sorry, Lance Armstrong), en de romantiek killer bekend als Crocs.

De auteurs van "Undateable 'volhouden dat ze niet onterecht de afzonderlijke vermelding van mannen als smaak-gehandicapten. Hoewel het boek kwam net vorige week, zijn de twee al bezig met de follow-up, "Unmateable, 'een gids voor vrouwen kenmerken die schrikken mannen.

"We noemen het" Unmateable "omdat mannen zullen opgemaakt met een veel meer dan vrouwen als ze denken dat ze seks krijgt aan het einde van de nacht," zegt ze. "Daarom is het" Unmateable "in plaats van" Undateable. 'Ze zullen gaan op de data, maar ze niet zullen deze vrouwen te trouwen. "

Dus wat maakt een vrouw unmateable?

"Tot nu toe bevat de lijst Capri broeken, clips chip in het haar, vrouwen die voortdurend de vraag of wat ze dragen maakt ze dik kijken, en het dragen van zweet broek 24 / 7," zegt ze. "Ik denk dat de bottom line voor beide geslachten is gewoon niet als een sloddervos."

Geïnspireerd door Coyle en Rakieten het boek, bedachten we een quiz van onze eigen om u te helpen bepalen hoe dateable - of undateable - je bent. Als u zich moedig en willen weten hoe waardeer je, pak een pen en vergeet niet om eerlijk te beantwoorden. Ben je een John Mayer (undateable) of een John Krasinski (dateable)? Een Lindsay Lohan (undateable) of een Anne Hathaway (dateable)? Good luck.

Drive israélienne pour empêcher les filles juives Rencontres Arabes


zaterdag 11 juni 2011

Daarom Zeer intelligente mensen Fail Met Vrouwen


Door David DeAngelo

Ik heb lesgegeven mannen hoe je meer succes met vrouwen en dating voor een aantal jaren ... en een "probleem-scenario" blijft maar komen Over And Over ... en OVER
en telkens weer ...

... En het is echt verbaast me.

Ik ga naar te verwijzen als 'The Genius Niet Paradox ".

"De nieuwe Genius-Niet-paradox" is de neiging voor ongewoon intelligente mannen tot zeer lage niveaus van succes te hebben met vrouwen en dating.

Na overwegen dit bijzondere paradox, te bespreken, en het werken aan het voor een ontzagwekkende hoeveelheid tijd, zou ik graag mijn gedachten te delen over het met jou.

Ik neem aan dat als je hebt gelezen toe dit, dan zie je waarschijnlijk jezelf als slimmer dan de gemiddelde man.

Je weet dat je een beetje anders dan andere jongens bent.

Je hebt waarschijnlijk gerealiseerd op een jonge leeftijd dat je dingen anders zag en dacht: anders dan anderen op school ...

En je hebt waarschijnlijk gerealiseerd dat uw slimme geest, geeft u een voordeel ten opzichte van anderen in veel gebieden van het leven ...

Uw slimme geest geeft je een bepaald type van voordeel, dat zeer kan worden, zeer krachtig in het leven: je bent meestal gelijk.

Slimme mensen wennen aan die "rechts", omdat ze meestal gelijk.

En als je hebt gelijk vaker dan anderen, kun je vooruit in vele situaties.

Maar helaas kan deze slimme geest van jou eigenlijk erger dan nutteloos als het gaat om een ​​belangrijk gebied van het leven:

Vrouwen en dating.

By the way, ik heb te zeggen erger dan nutteloos.

Daadwerkelijk kan worden als het hebben van een hamer als je nodig hebt om een ​​bout aan te trekken. Als u gebruik maken van de tool die je hebt voor de baan, zult u waarschijnlijk de situatie erger maken.

Natuurlijk, het is moeilijk voor een slimme jongen zelfs denken aan een situatie waar zijn slimme geest kon zijn kansen HURT voor succes ...

Maar geloof me, dit is een van die situaties.

Dus relax, open je slimme geest, en laat mij met u delen de tien redenen waarom slimme jongens niet met vrouwen ... en wat te doen.

Reden # 1: ze zijn verkeerd, maar zij niet kunnen of niet zal zien of toegeven IT

Ik heb gezegd dat slimme jongens worden gebruikt om u midden in de meeste situaties.

En wat doen de meeste slimme jongens doen als ze komen over een situatie waarin ze verkeerd?

Ze vinden een nieuwe situatie ... een die past bij hun kracht. Ze weten dat ze het recht de volgende keer zijn, zodat ze gewoon lopen ... wetend dat het niet lang meer zal duren voordat ze weer rechts.

(Of ze laten de "probleemsituatie" hen te vernietigen ... later meer over zeggen.)

Nou, de teef over het feit dat mis als het gaat om vrouwen en dating is nergens te lopen en te verbergen.

Er is geen snelle "Ik heb gelijk" rond de volgende hoek om je beter te voelen.

Het duurt slechts "niet" met een paar vrouwen in een rij voor een slimme jongen om het patroon te zien ... en beseffen dat er iets niet werkt.

Oplossing? Denk harder.

Een slimme vent neemt gewoon dat zijn logica moet goed zijn ... dus hij blijft gewoon harder denken.

Maar als er geen succes komt, begint het echt te worden mentaal moeilijk.

Accepteren dat je verkeerd bent is een zeer harde ding voor een "slimme jongen".

Accepteren dat je niet alleen verkeerd, maar je hebt geen idee waar zelfs te starten is nog moeilijker.

Uiteindelijk veel slimme jongens komen met de volgende logische conclusie:

IK BEN een slimme jongen, dus als ik niet kan achterhalen hoe succesvol te zijn met vrouwen en dating, dan is het probleem MAG NIET oplosbaar of de moeite waard op te lossen.

Probeer dat maar eens op voor een self-idee te verslaan.

Reden # 2: ze zijn BLIND en arrogant

Kortom, veel slimme jongens weigeren te aanvaarden dat een goede, solide, werkbaar antwoord zou kunnen komen van iemand die "dommer" dan hen, zodat ze korting enig idee dat afkomstig is van een "duidelijk minder intelligent persoon" voordat het te proberen.

Laat me u een vraag stellen:

Alsof je te lopen in heel Afrika op de voet, zou u liever uw gids zijn de man op deze planeet met de hoogste IQ, of een holbewoner die leefde een miljoen jaar geleden, dat had een IQ van ongeveer 50 ... maar die is opgegroeid wordt achtervolgd door leeuwen en allerlei dieren die hem wilde eten, al zijn leven?

Het is een interessante vraag.

Nu, hopelijk u wilt de gids die is niet de slimste jongen in de buurt hebben ... maar die is ontsnapt uit de vele, vele gevaarlijke situaties met dodelijke dieren ...

Maar nu wil ik u vragen:

Als je wilt leren hoe je meer succes met vrouwen en dating, zou je advies nemen van een man die is niet erg intelligent, maar wie weet hoe vrouwen aan te trekken?

Er is iets over het feit dat slim dat maakt sommige jongens bereid zijn om input, ideeën of instructie van iemand die is ook niet zo slim of slimmer dan hen te accepteren.

Nou, kan elke slimme jongen zie de dwaasheid in deze specifieke aanpak ... als het eenmaal is nader onderzocht.

Als u al maakt deze fout, dan moet je stoppen. Stoppen met een arrogante klootzak, en open je ogen.

Kijk om je heen.

Leren van een aantal "domme" jongens ... en laat ze je leren hoe om te krijgen wat je echt wilt.

Reden # 3: slechte sociale vaardigheden

Het blaast mijn gedachten hoeveel slimme jongens die ik tegenkom, dat niet alleen snap het als het gaat om elementaire sociale vaardigheden.

Het is alsof ze logisch redeneerde dat sociale vaardigheden zijn voor lagere wezens die behoefte hebben om spelletjes te spelen ... en niet de moeite waard de tijd die nodig is om ze te leren.

In feite ben ik van mening dat er veel slimme jongens rond te rennen deze planeet die hebben zelfs geen "sociale vaardigheden" en "een coole kerel die mensen als" in hun "mentale model" van wat het zou kunnen nemen om succesvol te zijn met vrouwen en dating.

Sociale vaardigheden zijn net dat ... VAARDIGHEDEN.

Ze zijn niet sociale informatie.

Ze zijn niet sociale theorieën.

Ze zijn sociale vaardigheden.

En je hoeft ze niet krijgen door te denken over hen. Je krijgt ze door hen.

Uitstekende sociale vaardigheden zijn de basis voor een goede communicatie met andere mensen ... en als u niet beschikt over goede sociale vaardigheden, u dramatisch lager uw kansen op succes met vrouwen.

Reden # 4: ZIJ PSYCH zich uit

Slimme jongens iets doen dat de hel fascineert uit me ...

Ze komen met alle redenen waarom alles zal niet werken wanneer het gaat om vrouwen en dating.

Ze eigenlijk erachter te komen waarom wat ze zou willen doen zal waarschijnlijk niet ...

Zij gebruiken hun verbazingwekkende creatieve verbeelding om allerlei gruwelijke foto's en scènes voorstellen ... en dan gebruiken ze die denkbeeldige uitkomsten om negatieve emoties te maken ... die uiteindelijk stoppen ze met succes met vrouwen en dating.

Ze niet eens proberen.

Nu, als je iets hebt doordacht en komen met een goede reden waarom het zou mislukken, is het zinvol om het niet doen, toch?

Ik bedoel, waarom zou je dingen die ploft doen?

Het geluid van logica, maar verschrikkelijk denken als het gaat om de echte wereld ... en succes met vrouwen.

Omdat slimme jongens doen niet begrijpen vrouwen, en ze begrijpen niet wat er nodig is om succesvol te zijn met vrouwen, ze werken met slechte cijfers. Ze verkeerde voordat ze zelfs beginnen uitzoeken!

Met behulp van je geest om te komen met alle redenen waarom dingen zullen niet werken in dit gebied van je leven leidt tot uiteindelijke mislukking.

Je moet leren om deze gewoonte te overwinnen als je het hebt.

Reden # 5: ZIJ zoeken alleen "informatieve OPLOSSINGEN"

Wat doet een slimme jongen doen als hij loopt in een probleem ... of hij iets moet uitzoeken?

Hij zoekt naar informatie om hem te helpen het probleem oplossen.

Meer informatie is altijd het antwoord.

Informatie is de vriend van een slimme jongen.

Kreeg een vreemd virus op uw computer? Gewoon hop op het internet en zoeken naar hoe deze op te heffen.

Weet niet hoe de dynamo op je auto veranderen? Geen prob. U koopt gewoon de handleiding en u op pagina 147.

Niet weet wat de definitie van een woord? Open je woordenboek.

MEER INFORMATIE lost het probleem op.

Dus wat doen slimme jongens doen als het gaat om het overwinnen van een probleem met vrouwen?

Ze meer informatie willen.

Ze denken dat het antwoord ligt in het leren van Just One More TECHNIEK ... of een meer magie concept.

Tja, wat als er een situatie in het leven waar de "meer informatie" strategie feitelijk nog erger?

Hoe zou je eens weten dat het dingen alleen maar erger maakt?

Nu, ik wil niet om te suggereren dat het leren meer over hoe om succesvol te zijn met vrouwen is een slechte zaak. Is het niet.

Maar als je een probleem hebt, dat emotioneel of fysiek van aard is, dan is het lezen van vijf miljoen theorieën over het waarschijnlijk niet gaat om u te helpen heel veel.

Je nodig hebt om eruit te komen in de echte wereld en wat spullen te proberen!

Je moet kijken naar het echte probleem ... de wortel van het probleem.

Als het gaat om vrouwen en dating, er is een zeer goede kans dat je meer dan genoeg "informatie".

Slimme jongens maken vaak gebruik van "meer informatie" om hen af ​​te leiden actie te ondernemen.

Ik heb gehoord dat dit als "Creative Vermijden" genoemd.

Nod geruisloos als je ooit bedacht een creatieve manier om te voorkomen geconfronteerd iets in je leven.

Goed, dank je.

Reden # 6: Zij richten zich op LOGICA IN PLAATS VAN EMOTIE

NIEUWS JUST IN: Vrouwen voelen zich niet attractie voor mannen die hen denken.

Vrouwen voelen zich attractie voor mannen die hen het gevoel.

Dus wat doen de meeste slimme jongens doen wanneer ze voor het eerst een vrouw ontmoeten?

PRECIES!

Zij krijgen in een logische gesprek.

Ik ben schudde mijn hoofd nu ...

Slimme mannen proberen om vrouwen in LOGISCH gesprekken en interacties gaan, want dat is waar ze zich gerust voelen ... niet wetende dat ze THELSEVES SCHIETEN in de voet door het te doen!

Krijg dit: Een aap zit op een typemachine zal typt u de verzamelde werken van Shakespeare voordat je maakt een vrouw attractie voor je voelt door het aantrekken van haar in een logische gesprek.

Wanneer u een logische gesprek te beginnen met een vrouw die je net hebt ontmoet, ben je in feite het nemen van een neonreclame die zegt: "Ik snap het niet als het gaat om vrouwen" en het op je hoofd.

Typische "logisch" gesprekken onder het praten over werk, gezin, school, en werkgelegenheid ... bespreken politiek, religie, het weer ... en alles wat te maken heeft met wiskunde, wetenschap, of intelligentie.

Aan de andere kant, als je begint te praten met een vrouw en je zegt "OK, dus vertel me iets ... Waarom is het zo dat alle vrouwen zeggen dat ze lief, mooi jongens willen ... maar ze dateren allemaal sexy, egoïstisch slechte jongens? " (En dan maken plezier van een antwoord geeft ze) dat je met een emotionele gesprek.

Als je niet weet wat ik het over heb, blijven lezen. U meer hulp nodig dan ik dacht.

REDEN # 7: ze zijn niet gewend aan de uitdaging van de MOMENT

Slimme mensen hebben meestal de tijd na te denken over dingen.

Als je het nemen van een test kunt u daar zitten en werken de antwoorden.

Als u een rekenoefening, kunt u werken aan het tot je dacht dat het uit.

Als je probeert om iets te herstellen, kunt u blijven werken aan het tot het vaste.

Slimme jongens zijn gewend om in staat om op zijn minst een beetje tijd in beslag nemen voor te bereiden en uit hun "goede kanten" in de meeste situaties.

Niet zo met vrouwen ...

Als je niet weet wat te doen bij elke stap langs de weg, zult u worden stilgelegd zeer snel.

Vrouwen hebben een geweldig "Hij doet het niet krijgen" radarsysteem.

Vrouwen hebben allerlei subtiele en vernuftige proeven die gooien ze op mannen naar de "krijgt zijn" van de "don't get haar" te scheiden.

En als je het niet krijgen, dan moet je gaan om snel niet een van deze tests zeer.

Maar het ergste is dat je niet zal ooit weten dat je getest ... Of dat je mislukt.

Slimme jongens zijn niet gewend om het omgaan met complexe emotionele en communicatie-uitdagingen in het moment ... en vooral de "vrouwen en dating" soort.

Een van deze sleutels tot steeds meer succes met vrouwen en dating is het leren van alle tests die vrouwen naar je gooien moeiteloos verwerken.

Maar voordat je kunt leren hoe om te gaan met de proeven, moet je eerst leren hoe te communiceren op een emotioneel niveau, hoe aan te tonen dat u de fundamentele sociale vaardigheden hebben, en hoe je je koel te houden in het moment.

Reden # 8: Ze denken dat het doen van "NICE" dingen is het "Smart Way"

OK, laat me je een strikvraag:

Als ik je vertelde dat je ging om een ​​date met het supermodel van uw keuze, welke van de volgende zou je kiezen als een "slimme" manier van bereiden zijn:

1) Zoek uit wat haar favoriete soort bloemen zijn, en tonen met een dozijn van hen, zodat ze zou worden "versteld staan".

2) Meer informatie over haar favoriete reisbestemming dus je zou kunnen bespreken met haar.

3) Zoek uit wat haar favoriete soort voedsel is, zodat je kon haar mee uit eten nemen ... en ze kon zien dat je genoeg gaf om iets dat ze genoten te kiezen.

OK, tijd om is. Welke heb je gekozen?

Nu heb ik al vermeld dat dit was een strikvraag.

Het antwoord is geen van het bovenstaande.

Maar waarom?

Deze drie opties leek allemaal logisch, toch?

Ik bedoel, waarom zou je niet willen te zien zijn met haar favoriete bloemen?

Waarom zou je niet wilt praten over haar favoriete plaatsen om te reizen?

Waarom zou je niet willen nemen haar mee naar haar favoriete voedsel te eten zodat ze genoot zelf?

Ga met mij hier ...

Slimme jongens denken dat ze zijn slim worden als ze dingen doen zoals het kopen van een vrouw haar favoriete bloemen ... en brengt ze naar de eerste date.

Toch?

In hun gedachten, ze denken: "Ik ga naar de man die is vooruitdenken ... en ik ga om te tonen met de bloemen die ik weet dat ze houdt van ... en ze gaat hen te zien en als ik meer als gevolg van het ".

Logisch ... goede wiskunde, toch?

Nou, de ene piepkleine-weensy fout dat deze "slimme" jongens te maken is niet beseffend dat het niet echt een slim persoon om na te denken als dit te nemen!

In feite, ELKE jackass kan uitzoeken hoe je een vrouw kont kussen.

En wat denk je?

Vrouwen weten THIS!

En wat denk je anders?

ELKE WUSSBAG WERKT dit spul.

Een intelligente man, in zijn trotse hoogmoed, zal denken dat hij wordt zoals de charmeur met behulp van deze "doordachte" aanpak ...

... En de vrouw die hij achtervolgt zal interpreteren als het zoveelste mietje die probeert om haar te manipuleren.

Ouch. Nog een klap voor intelligentie.

Fout # 9: ALTIJD ZOU MOETEN de deskundige

Heb je ooit ontmoet een slimme jongen die altijd nodig is om "rechts" zijn?

Heb je ooit iemand ontmoet die zou eigenlijk met u discussiëren over iets wat ze wisten niets over ... en maak een dwaas van zichzelf, omdat ze gewoon niet kon sluiten hun "slimme mond"?

In de afgelopen paar jaar te helpen jongens het verbeteren van hun succes met vrouwen, ik zie dit een patroon over en weer ...

Slimme jongens niet willen worden "beginners" in alles.

Ze houden niet van het idee van verknalt ... vooral als anderen kijken.

Ze willen deze "slimme jongen" beeld van zichzelf te onderhouden ... zo proberen ze altijd "de deskundige" op wat ze doen.

Plaats van te zeggen "He, weet je wat? Ik ben een beginner op dit ... hoe doe ik dat? Wat moet ik eerst doen? Wat is de volgende ?"... en in plaats van helemaal OK met verknalt, fouten maken, en het maken van een dwaas van zichzelf in het bijzijn van anderen om te leren ...

... Ze zullen niet het risico schaamte, falen, of anderen denken dat ze beginners zijn ... zodat ze de wind je uiteindelijk NIET.

MEER NIEUWS JUST IN: Het is OK om een ​​beginner te zijn.

FOUT # 10: Ze kunnen niet omgaan met angst en andere emoties

Een slimme vent is de kracht van zijn geest.

Zijn zwakte is vaak zijn emoties.

Slimme jongens zijn vaak Verlamd door de angst.

Volledig gestopt.

BEVROREN.

En omdat veel slimme jongens niet comfortabel omgaan met dingen die ze niet goed in, maar ze onderdrukken of lopen weg van angst.

Veel mannen zouden liever sterven in eenzame afzondering dan toegeven dat ze niet weten hoe om te gaan met hun emoties ... of, GODFORBID, om hulp te vragen!

Hey, ik ging voor JAAR vinden dit leuk.

Ik weet wat het is.

Maar de realiteit is dat elke man kan leren te hanteren en zelfs MASTER zijn emoties (zelfs angst) ... Als hij gewoon de tijd en moeite om te leren hoe het te doen.

Als dit u, dan doe jezelf een groot plezier ... de tijd nemen. De moeite nemen.

Maak je geen zorgen over wat iemand anders van je vindt ... Het maakt niet uit.

Waar het om gaat is doe je de dingen die je moet doen voor je.

Citas después del divorcio Lecciones Aprendidas y Otros