maandag 23 april 2012

Hij is niet de juiste is. Scheiding & Dating Daarna


Echtscheiding is een ontmoedigende proces dat kan geheel en volkomen beangstigend gevoel voor de onvoorbereide. Hetzelfde kan worden gezegd voor het proberen om terug te springen in de dating scene. Auteur Rosario Bacon Billingsley heeft deze antwoorden en nog veel meer in haar boek, Hij is niet de juiste One.Divorce & Dating daarna. Met een achtergrond en werkervaring in zowel de geestelijke gezondheidszorg en de juridische beroepen, ze geeft richtlijnen uit meer dan slechts een aspect van de echtscheiding. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerd boek dat niet alleen de juridische verwachtingen en realiteit van het proces, maar de psychologische tol die nodig is voor de geestelijke een persoon het welzijn bevat.

Om haar advies persoonlijk en van toepassing, Rosario Bacon Billingsley organiseert haar boek in een reeks van verhalen. Op deze manier kan haar lezers volgen specifieke voorbeelden en zie het hoe en waarom van elk bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld, haar eerste verhaal bespreekt een man de weigering om te aanvaarden dat een scheiding er met hem gebeurde, alsook de verplichting om ondersteuning te betalen. Hij staat stevig in zijn geloof dat hij niets verschuldigd is, maar de lezer zal binnenkort hem te zien in minachting, met de gevangenis in de tijd te dienen, en zelfs het verliezen van zijn bedrijfsvergunning. Enkele van de verhalen centrum aan de vrouw, terwijl anderen op de man, en sommige zeggen het proces van de potentiële van de bons en anderen van de verveelde of de rokkenjager. In essentie zijn alle kanten vertegenwoordigd, en haar klanten zijn niet altijd de 'onschuldige' partij. Ik dacht het gebruik van de verhalen in de manier waarop de auteur echt heeft haar advies tot leven gebracht. Ze waren niet alleen maar saai juridische of uit suggesties, ze werden mensen met echte hartzeer, echte pijn, en omstandigheden die lezers kunnen identificeren.

De auteur van de toon in het boek heeft nogal een pit, en het in eerste instantie gooide me omdat ik niet verwacht. U kunt natuurlijk vertellen welk gedrag - en personages - goed ingesteld met haar en welke niet. Ze heeft bijnamen voor advocaat van de tegenpartij, de voorzittende rechters, en de andere partij in de scheiding, zoals de heer Flamboyant, de heer Stoneface, rechter verachtelijk, rechter Power Play, de heer Casanova, en mevrouw Know-It-All. U kunt de auteur edgy, sarcastische, afgemat, grappig, of realistisch, maar ik heb absoluut van haar hield. En als een zeer recent gescheiden en dater, kon ik volledig te identificeren met zo veel van haar informatie.

Hij is niet de juiste One.Divorce & Dating Daarna slechts een handjevol van het bewerken van vergissingen bevat en doet datum zelf met een aantal van de gebruikte taal. Bijvoorbeeld, Rosario Bacon Billingsley maakt gebruik van '1990s 'heel vaak in de tekst. Op het moment van publicatie - 1996 - dat zou hebben gemaakt volkomen logisch. Echter, voor langdurig gebruik en de mogelijke toepassing door toekomstige lezers, plaatst het boek in dat decennium en in die tien jaar alleen. Ik zou niet graag voor een lezer om te stoppen met het lezen van het boek bij het bereiken van een 'vrouw van de jaren '90' referentie-en denk, 'Yikes, ik wil niet te zijn dat!'. Ik denk dat met enkele kleine wijzigingen (dat wil zeggen, gebruik 'moderne vrouw' of 'dating in de wereld van vandaag' en volledig nemen 'Automatic Teller kaart' references.I letterlijk hardop gelachen om die verwijzen naar!), Zou het een meer tijdloze kwaliteit aan het boek. Anders dan de kleine zaken, ik denk dat Rosario Bacon Billingsley geeft een fantastisch advies, een empathische stem, en een scherpe klap van de werkelijkheid aan degenen die door de scheiding proces.


donderdag 19 april 2012

Need Backup aan de balie? U kunt nu Huur een Wingman


Dames (en heren): neem gehoor geven aan de volgende keer dat je benaderd door een belanghebbende enkel in een bar. De aantrekkelijke, overdreven gratis vriend is hij met misschien wel worden gehuurd hulp.

Volgens de Wall Street Journal, het inhuren van een professionele "wingman" of "wingwoman" is een mogelijke toekomst van dating, met diensten te hebben dook het hele land.

Terwijl dating sites zijn vaak bezaaid met profielen met verouderde foto's of misleidende informatie, Susan Baxter, oprichter van Huur een Boston Wingwoman, vertelde het tijdschrift dat haar dienst stelt klanten in staat om verder dan de oordelen te zien door te voldoen aan vrouwen in de persoon. (Natuurlijk, met behulp van een ingehuurde wingwoman, is dat de klant een beetje misleidend zelf.)

Een 130 dollar vergoeding krijgt klanten 2 uur tijd met hun Boston wingwoman, gedurende welke tijd ze helpt haar verlegen klant het ijs te breken met vrouwen, het vergemakkelijken van gesprek, en in het algemeen waardoor ze er goed uitzien. De Huur een Boston Wingwoman website merkt op: "Mannen kijken dat er veel meer wenselijk wanneer ze worden gezien met een aantrekkelijke dame aan hun zijde," en dat door het hebben van een vrouw die het opstarten van het gesprek zij "zal niet het uiterlijk van 'raken op' een vrouw van belang. "

Het concept is niet noodzakelijk een slechte, maar-met een vriend helpen met het verlichten van een gesprek, en misschien wel het oppakken van kennis over wat mannen en vrouwen wel en niet reageren op zijn allemaal nuttig en behulpzaam ervaringen.

Miss Pivot, een dating service gevestigd in Indianapolis, biedt workshops, evenals een wingwoman (of 'pivot', zoals ze noemen) service. Op de website, zij in op de hamvraag: "Is je coaching als Hitch of Pick-Up Artist spul?"

"Terwijl een geweldige film, Hitch is een Hollywood-fantasie", schrijven ze, daarbij verwijzend naar het onrealistisch idee van het nastreven en dating alleen de een persoon waarop de klant wordt gefixeerd. De Pick-Up Artist te sterk gericht op 'korte termijn doelen, ingeblikte lijnen, en de seksuele kant van relaties. "

Degenen met een verlammende verlegenheid of geen idee hoe je iemand hebt laten vallen hun ogen zou kunnen vinden dat een professioneel vertrouwen-booster (in de vorm van een wingperson) kan precies de hulp die ze nodig hebben zijn te benaderen. Echter, voor het geval hun act glijdt op, moet hij of zij hopen dat hun nieuwe liefde belang heeft een ruime gevoel voor humor.

Se siente picado?


dinsdag 10 april 2012

Waarom Kevins Laat je niet Girlfriends


Het vinden van liefde online kan hard zijn - vooral als je de naam Kevin.

Onderzoekers zeggen dat mensen die dating websites hebben minder kans op een relatie met iemand genaamd Mandy, Justin, Chantal en Kevin na te streven, omdat de namen zijn allemaal geassocieerd met onruststokerij.

Alexanders, Charlottes en Jacobs vergaan veel beter, zeiden ze.

Psychologen aan de Humboldt Universiteit in Berlijn de conclusies die na het testen hoe vaak 47.000 dating site leden zouden berichten uit het Engels klinkende vrijers te openen.

Ze werden verzonden zonder foto's - alleen de namen, leeftijden en postcodes.

Die van mensen met een 'minder aantrekkelijk' voornamen krijgen significant minder klikken.

'Mails verstuurd vanaf een Alexander werden aangeklikt op 102 procent vaker dan die van een Kevin,' aldus de studie leider, Jochen Gebauer.

'Alleenstaanden lijkt de voorkeur te geven om alleen te blijven dan af te spreken met iemand die de naam Kevin of Chantal.'

Slechtste Namen voor online dating: Kevin, Justin, Marvin, Dennis, Mandy, Celina, Chantal, Jacqueline, Mark.

De beste namen voor online dating: Jacob, Alexander, Charlotte, Emma, ​​Hannah, Max, Marie, Peter.

Twee andere studies met ongeveer 4.000 en 6.000 mensen aangeboden een grotere selectie van namen vergelijkbare resultaten.

De onderzoekers zeiden dat het 'waarschijnlijk' dat mensen met namen die negatieve connotaties te voeren zou meer tegenslagen in het leven dan mensen met een positief beschouwd namen te lijden, waardoor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde op de koop toe.

Twee jaar geleden, onderzoekers aan de Universiteit van Oldenburg een studie uitgevoerd waaruit blijkt dat leraren vooroordelen toonde ten aanzien van kinderen met namen 'lagere klasse', zoals Kevin en Mandy.

Milostný život osob se zdravotním postižením


zaterdag 7 april 2012

Dating In The Fast Lane


Ola Zdzarska is bezig met de voorbereiding voor haar maandelijkse speed-dating event in een bar in entertainment Peking hotspot van Sanlitun.

Twintig mensen uit verschillende landen en regio's komen opdagen om deel te nemen in 10 ronden van een-op-een gesprekken die laatste zeven minuten. Als de tijd op is, de mannen wisselen zetels totdat elke persoon heeft 10 mini-data.

"Ik kan u vertellen of er vonken tussen de twee pratende mensen, en ook wie zich verveelt," zegt Zdzarska, kijkend naar de 10 paren die betrokken zijn bij intieme gesprekken.

Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, de Beijing bewoner beschouwt het organiseren van speed-dating gebeurtenissen van de afgelopen vijf jaar meer als een hobby.

"Ik doe speed-dating events een keer per maand, en elke keer, meer dan 100 mensen zich aanmelden voor dit evenement", zegt ze. Ze leest door de applicaties en handpicks 20 of 30 mensen die ze denkt dat zal goed in elkaar te koppelen.

Zdzarska's Fishbowl Events is bekend geworden, niet alleen tussen de buitenlanders en Chinese twintigers in Peking, maar het heeft ook aangetrokken een Chinese online dating bedrijf.

Zdzarska, die ook een freelance journalist, blijkt dat een van de grootste matchmaking Chinese websites, weigeren te onthullen, die een, heeft haar benaderd om te praten over samen te werken aan een toekomstig project.

Het bedrijf wil dat ze het hoofd van een speed-dating platform te nemen, met behulp van hun Chinese klanten en haar buitenlandse bronnen onder de Fishbowl naam. Maar Zdzarska zegt dat ze nog steeds na te denken over de mogelijkheid, omdat ze niet van plan is op het uitbreiden van elk moment snel.

"Ik ben blij dat mijn werk is erkend door hen, maar Fishbowl Events is veel meer als mijn persoonlijke hobby, en ik ben niet het maken van geld uit het toch," zegt ze.

Haar beste vriendin, Allison Johnson, is ook haar zakenpartner. Maar met Johnson weg in de Verenigde Staten, heeft al het geval planning overgelaten aan Zdzarska. Ze haalt locaties, selecteert de dranken en voedsel, en persoonlijk antwoord op e-mails van elke kandidaat.

"Normaal gesproken, er eerst komt, het eerst maalt regel. Maar ik uitwisseling van e-mails met hen (kandidaten) en ontvang de elementaire informatie eerst te bepalen welke moeten worden geselecteerd, "zegt ze.

Ze zegt dat een Chinese man een keer aangemeld voor een speed-dating event, en via e-mail sprak hij de wens om een ​​Amerikaanse vriendin te vinden.

"Amerikaans meisje is een zeer breed assortiment, en er zou kunnen zijn Chinees-Amerikanen, Afro-Amerikanen, Koreaans-Amerikanen en ga zo maar door. Dus ik vroeg hem om specifieke criteria, en hij antwoordde dat een Amerikaans meisje zal doen. Toen begon ik te twijfelen of hij echt op zoek was naar een Amerikaans meisje of slechts een Amerikaans visum. Ik zette hem op de zwarte lijst, "zegt ze.

Zdzarska zegt afgezien van intentie en Engels vloeiend, nationaliteit en leeftijd zijn de twee belangrijkste aandachtspunten voor haar bij het kiezen van de juiste deelnemers.

"Ik probeer altijd de nationaliteiten van de deelnemers in evenwicht te brengen, zodat er niet te veel mensen met dezelfde achtergrond, dat zal vervelen anderen. En ik vind het altijd leuk om de deelnemers te verrassen, "zegt ze.

Voor het evenement in december, drie van de 10 vrouwtjes waren afkomstig van het Chinese vasteland, twee uit Taiwan, twee uit de Verenigde Staten, twee uit het Verenigd Koninkrijk en een uit Rusland.

"Met uitzondering van een man die al 50, de deelnemers deze keer zijn tussen de 25 en 35, zodat ze meer gemeenschappelijke belangen en thema's hebben," zegt ze.

Zdzarska zegt de Chinese speed-dating cultuur is veranderd door de jaren heen, en de deelnemers worden steeds jonger.

"Twee jaar geleden, de Chinese vrouwen die deelnamen aan Fishbowl gebeurtenissen waren normaal gesproken in hun vroege jaren '30 en waren echt op zoek naar een serieuze relatie. Maar ik tegenwoordig meer jongere Chinese vrouwen te zien, tussen de 25 en 28, het aanmelden voor de gebeurtenissen alleen maar om vrienden te ontmoeten, "zegt ze.

Zhu Wenjing heeft gewerkt als programma manager bij een multinational in Peking sinds september 2010. Het was haar eerste keer deel te nemen aan speed-dating.

"Voordat ik kwam naar Peking, was ik in het buitenland voor vele jaren, en ik ben gewend aan de westerse praktijk van het maken van vrienden. Daarna heb ik de Fishbowl gebeurtenissen in de tijd merkte Out Beijing magazine en besloten om te komen, "zegt ze.

Zhu zegt dat ze niet op zoek naar een serieuze relatie, maar voor nieuwe vrienden met verschillende achtergronden.

Zdzarska zegt afgezien van Chinese vrouwen, zijn Chinese mannen ook steeds meer enthousiast over deelname aan speed-dating events met buitenlandse vrouwen.

"De Chinese mannen die naar de gebeurtenissen zijn normaal gesproken tussen de leeftijden van 25 en 40, en de meeste van hen gebruikt om in het buitenland wonen of zijn in Amerika geboren Chinezen. Maar toch, er zijn ook Chinese jongens die nog nooit in het buitenland geweest en komen hier op zoek naar een vrouw, "Zdzarska zegt.

Ze zegt dat ze ziet een toename van moed en openheid onder Chinese mannen in de afgelopen jaren.

"Twee tot drie jaar geleden, de meeste van mijn vrienden die betrokken zijn geweest bij Chinees-buitenlandse relaties zijn Chinese vrouwen en buitenlandse mannen," zegt ze.

Maar nu is de situatie aan het veranderen is, en Chinese mannen zijn nu goed voor 40 procent van het totale inschrijving bij Fishbowl Events, Zdzarska zegt.

Anders dan sommige Chinese mannen direct van plan op zoek naar een vrouw door middel van speed-dating evenementen, buitenlandse mannen, aan de andere kant, overweeg dan het geval een manier om hun vriendenkring uit te breiden.

Nad Chishitie is een Britse inheemse webdesigner in Beijing die heeft deelgenomen aan twee Fishbowl speed-dating events.

"Ik heb nog nooit zoiets gedaan terug in het Verenigd Koninkrijk, omdat mensen daar denken dat dit zou zeer pijnlijk. Maar nu, ik denk dat het een coole manier tot 150 yuan (24 dollar, 18 euro) te besteden, hebben een glas wijn en praat met 10 totaal verschillende vrouwen op een zondag nacht, "zegt hij.

Zdzarska deelt kaarten voor deelnemers om hun mini-data Prijs: "Let's date", "Koffie dan eerst datum", "Blijf vrienden" en "Niet een wedstrijd". Binnen een paar dagen, ze stuurt e-mails te laten de deelnemers weten of ze wedstrijden hebben. Zo ja, e-mail adressen uitgewisseld en het is aan de deelnemers te streven naar een relatie.

Enkelhed i Club