woensdag 14 november 2012

De nieuwe High-Tech Dating Technology


Door Jenna Wortham

Online dating diensten hebben lang beloofd om mensen te helpen een partner te vinden met behulp van statistische wetenschap om persoonlijke chemie voorspellen. Maar sommige van de grootste diensten zijn nu het toevoegen van een retro twist.

Verschillende sites zijn mensen bij elkaar brengen op de ouderwetse manier, met vrijgezellen feesten waar mensen samen kunnen verdringen in de bars, terwijl het nuttigen van alcohol en flirten.

"Er zijn zo veel keren dat ik heb op een ontmoeting met iemand van het internet in persoon en voelde zich niet een vonk", zegt Emily Clapp, die was op een recente proeverij georganiseerd door de populaire dating site OkCupid in een kelder bar in de Lower East Side van Manhattan. "Het is zo teleurstellend om te investeren al die tijd e-mailen en dan ... niets. "

Net als vele anderen, mevrouw Clapp zegt de offline evenementen kan helpen bij het identificeren van een potentiële date sneller. Online, ze vinden dat ze kunnen dan weken of maanden berichten uit te wisselen met iemand door te brengen en plannen diner of een drankje - alleen om te beseffen binnen enkele minuten dat de datum is een blindganger.

"Er is alleen zo veel dat je kunt doen met gegevens", zegt Susan Etlinger, een research analist bij de Altimeter Group, die bedrijven adviseert over de beste manier om technologie te gebruiken. "Er is altijd het onbekende dat te maken heeft met feromonen en de menselijke natuur."

Maar waarom heb je nodig om te melden voor een dating site om iemand in een bar ontmoeten? Mevrouw Clapp, een 31-jarige belasting accountant, zei dat de sites fungeerde als een filter, waardoor het meer waarschijnlijk dat de andere aanwezigen ook enkele waren, op zoek naar romantiek en niet al te griezelig. Maar onvermijdelijk, zei ze, "het is een beetje meer willekeurig dan gewone online dating."

De offline evenementen, alleen voor leden, worden aangeboden als onderdeel van hun maandelijkse abonnement of tegen een kleine vergoeding. Hoewel veel van de evenementen worden gehouden in bars, anderen draaien rond activiteiten zoals het leren om verse pasta te maken, aan de hand wandelingen of het spelen van Skee-Ball. Beide Match.com, een pay service en OkCupid, dat werd gekocht door Match vorig jaar, maar opereert zelfstandig, krijgen achter de offline idee. Match kocht commerciële tijdens de Olympische Spelen ter bevordering van "The Stir ', zoals het noemt haar bijeenkomsten. In een advertentie, waarvan wordt gezegd dat scènes van de werkelijke Match gebeurtenissen weer te geven, een bruisende blonde vraagt ​​een nieuwe vriend, "UCLA?" En dan Clinks bril: "Oke, Bruins!"

Wedstrijd, die bijna twee miljoen betalende gebruikers heeft, zegt dat het een paar honderd evenementen die elke maand sinds mei in meer dan 50 steden. OkCupid, die zegt dat het 2.900.000 actieve leden, organiseert ongeveer 100 evenementen in New York sinds begin juli en van plan om het idee te brengen naar San Francisco, Los Angeles, Chicago en een paar andere steden in oktober. Het zegt ook dat het zijn zakelijke vernieuwing op gebeurtenissen op de voorgrond.

Kleinere diensten zijn ook het aanbieden van bijeenkomsten. MeetMoi, wiens app kunnen gebruikers uit te zenden hun locatie en zorgen voor een snel kopje koffie of een drankje, is hosting borrels om meer van zijn gebruikers te brengen aan de dezelfde ruimte op hetzelfde moment. En Nerve, een seks en dating site gevestigd in New York, zegt dat het werkt aan een mobiele applicatie die zal benadrukken Gebeurtenissen in de buurt.

De stap naar de echte wereld bijeenkomsten volgt een aantal goed-bekend gemaakte studies die twijfel over de vraag of de persoonlijkheid tests en accuraat kunnen voorspellen of twee mensen zullen compatibel zijn. In een dergelijke studie uitgebracht in februari, psychologie onderzoekers zei dat er "geen overtuigend bewijs" dat matchmaking software werkte beter dan meer primitieve methoden.

De grote online diensten zeggen dat ze niet reageren op deze studies. Maar ze worden geconfronteerd met concurrentie van diensten die het overslaan van de algoritmen in totaal, met inbegrip van How About Wij, waarmee mensen op zoek naar data op basis van eerste-date ideeën en Grouper, waarbij zes mensen stuurt op een blind groepsuitstap.

"We hebben nog steeds onze matching-algoritmes te gebruiken", zegt Mandy Ginsberg, voorzitter van Match.com. "Maar misschien is het iets gemakkelijker om te lopen in een kamer vol mensen ontmoeten en praten."

Online dating, zo lijkt het, kan ook geraakt hebben een plateau. Recente gegevens van comScore, een analytics bedrijf, toont aan dat het verkeer over de 10 meest populaire dating sites niet toegenomen in het afgelopen jaar. Dit kan onder meer door de stijgende populariteit van mobiele dating apps. Zelfs zo, dating services hebben meestal moeite vasthouden gebruikers. Succesvolle leden die liefde vinden vaak verwijderen van hun rekeningen. Degenen die niet kunnen moe te krijgen na een te veel slechte data, zodat de diensten moeten ze verblinden en te houden rond langer. Dat is waar de sociale gebeurtenissen komen inch

Sommige dating sites en apps zijn voorsprong op de curve geweest als het gaat om face-to-face bijeenkomsten. Grindr, een mobiele app gericht op homoseksuele mannen, eerst verspreid het woord over haar dienstverlening in 2009 door samen te werken met lokale bars aan partijen gooien. Het heeft nu vier miljoen leden. En sites zoals Meetup al lang mensen aangemoedigd om gelijkgestemde individuen voor borrels Corral.

Maar niet elk bedrijf wordt verkocht op het idee van het gooien van mensen bij elkaar in een bar en zien wat er gebeurt. EHarmony, een van de meer gevestigde dating services, zegt dat het heeft geen belang bij af te stappen van de nadruk op een wetenschappelijke benadering.

"We zijn gericht op het verkrijgen van onze leden om zinvolle offline ontmoetingen met mensen die zijn diep compatibel, niet het creëren van grootschalige happy hours", zegt Becky Teraoka, een vertegenwoordiger van het bedrijf.


How To Vrouwen na scheiding te trekken


Door Kimberly Seltzer

Dating na echtscheiding kan lijken overweldigend. Het kan zijn een decennium of meer, omdat u geweest bent "out there", en kan je het gevoel verward of ronduit clueless over hoe u uw spel terug te gaan naar nieuwe vrouwen aan te trekken in uw wereld. Hoewel je misschien het gevoel nerveus in het begin, kunt u vinden dat het nog makkelijker dan voorheen omdat je nu ouder, wijzer en dichter bij weten wat je wilt. Je hoeft alleen maar een paar instrumenten te gebruiken om die ene perfecte vrouw te trekken.

Over het geheel genomen is het geheim van het aantrekken van iedereen die in je leven een goed gevoel over jezelf en projecteren naar buiten. Hier vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen uit:

Wat moet ik dragen op een date?

Als een man draagt ​​iets dat hij zich goed voelt in, gaat hij over te komen als een zelfverzekerde, succesvolle alfa man, dat is wat vrouwen willen. Draag kleding die:

• Bijgewerkte, stijlvol, comfortabel en die goed passen bij uw lichaam

• Die je zou willen dat je elke dag te dragen

• Leeftijd en gelegenheid geschikt

• Echt druk uw persoonlijkheid

• Reinig, goed gedrukt en in goede staat

• De kleuren die je huidskleur flatteren

• gepolijst, bijgewerkt schoenen

• Kwaliteit stoffen die niet vastklampen, pucker of trek

Misschien wilt u een stylist of een slimme vriendin om u te helpen vinden.

Hoe zit het met de hygiëne?

Grooming is uiterst belangrijk, omdat vrouwen echt aandacht te besteden aan deze. Uw ex-vrouw zou hebben vergeven de meer dan volwassen en onhandelbare haren, maar het is niet zo aantrekkelijk voor een nieuwe potentiële partner. Zorg ervoor dat uw gezichtshaar is netjes verzorgd, je haar is gestyled, je nagels zijn kort en je huid ziet er leuk uit. Het helpt als je de geur ook leuk. Gebruik de fles eau de cologne niet giet of je stik haar. In plaats daarvan moet u fris en schoon ruiken met misschien een schar van smaakvolle cologne. Vrouwen als mannen die voor zichzelf zorgen.

Hoe moet ik benaderen vrouwen?

De meeste mannen voelen zich ongemakkelijk bij het eerste het naderen van een aantrekkelijke vrouw. Dit vloeit voort meestal van zijn nerveus over het zeggen van de verkeerde dingen en angst voor afwijzing. Ga uit je hoofd. Wees in het moment en praat met haar. Niet alleen praten over jezelf. Stel vragen over haar leven. Een veel voorkomende fout is proberen te hard en zeer zwaar bij het praten met vrouwen. Het kan bijna voelen meer als een interview met opgeslagen blik vragen in plaats van een eenvoudig gesprek. Wees speels en mix it up een beetje te genieten van de nieuwe jij en je zult zien hoe gemakkelijk het is om aantrekkingskracht. De meeste vrouwen houden als je ze aandacht, vooral als je dingen zegt op een authentieke manier. De waarheid van de zaak is dat je "dating spier" is weggekwijnd na niet gebruikt voor een tijdje, dus je moet het oefenen en het terug te krijgen in actie. Een manier om dit te doen is om comfortabel te benaderen iedereen krijgt als je uit en over. Benader ten minste drie mensen (zowel mannen als vrouwen) per dag tijdens je dagelijkse routine. Geef complimenten aan mensen die je ontmoet. Vrouwen houden als je merkt dat er iets over hen. Na het doen van verschillende benaderingen per dag, krijgt het een stuk gemakkelijker en voelen zich meer natuurlijk.

Hoe kan ik bouwen van een nieuwe sociale kring?

Het is waar dat je een hoop "getrouwde" activiteiten met je ex-vrouw voor zaken deed. Vaak je vrienden veranderen als je stap in de single wereld. Niet alleen heb je dingen doen solo, maar verschillende activiteiten kunnen nu interesseren. Het allerbelangrijkste is het vinden van andere single vrienden je dingen kunt doen. Het opent je wereld en creëren nieuwe mogelijkheden voor het voldoen aan vrouwen. Verder een aantal andere wegen door betrokken te raken bij netwerkgroepen, single events, outdoor groepsbijeenkomsten, regelmatige reizen naar de sportschool en nog veel meer. Als u een moeilijke tijd te weten wat betrokken te raken bij, na te denken over drie vaardigheden of hobby's die u heeft of meer wilt weten over en onderzoeksgroepen die betrekking hebben op hen te leren. Ontdek wat drijft je en je zult je sociale kring op te bouwen met andere gelijkgestemde singles.

Hoe kan ik het overwinnen van de echtscheiding stigma?

Mannen denken vaak dat ze zijn geschilderd met een scharlaken letter als ze eenmaal zijn gescheiden. Eigenlijk, veel vrouwen zeggen dat ze een gescheiden man verkiezen omdat ze graag het feit dat hij al in een lange termijn relatie voor en weet hoe om te delen met een partner. Huwelijk leert u hoe om compromissen te sluiten, hoe meer het geven en hoe je de behoeften van vrouwen te begrijpen. Gewoon omdat u gescheiden bent betekent niet dat je een soort van ziekte. Vergeet niet, meer dan 50 procent van de bevolking is in hetzelfde schuitje, dus je bent niet alleen. In plaats daarvan bezitten wie je bent en geniet van uw nieuwe vrijheid. Dit is uw tijd om opnieuw te beginnen, genieten en plezier hebben.

Hoewel opnieuw te beginnen kan intimiderend zijn en een beetje eng, kan het eigenlijk vrijmaken en spannend als je het begin van een nieuw avontuur. Dit is uw kans om de wereld te verkennen en te voldoen aan verschillende vrouwen. Door dit te doen, zul je ontdekken wie je bent gescheiden van de vrouw die je was met vele jaren en ontdek wat je zou willen en nodig hebben in een toekomstige relatie. Vergeet niet, de datering weg is niet een doodlopende weg, het is een laan naar een opwindende nieuwe reis.