dinsdag 3 augustus 2010

Speed Dating 101: Drop De Pickup Lines


â € œYou moet worden tired.â € ... â € œWhy? â € ... â € œYouâ € ™ ve geweest door mijn hoofd alle day.â €

Als pick-up lines en de bar scene hebben verloren hun beroep en de gedachte van internet dating denk je van die griezelige IT-man van je oude middelbare school, ita € ™ s tijd om de nieuwste alternatieve harte welkom in het krijgen van acquaintedâ € "speed dating .

DateandDash, een in Chicago gevestigde bedrijf speed dating, is de nieuwste trend om een oplossing te bieden aan de trauma's van de dating. DateandDash kijkt naar kant-stap de valkuilen in het algemeen verbonden met de eerste data. Pijnlijke stiltes. Onverenigbaarheid. Afwijzing. Of misschien wel het grootste obstakel van allemaal, het samenroepen van de Kahunas om de cijfers te ruilen en de datum in de eerste plaats te regelen. Klinkt dat bekend?

Dus Whatâ € ™ s toch speed dating? Zoals gedefinieerd door hun website, DateandDash is een leuke en spannende manier om een heleboel andere singles te ontmoeten in jouw gebied. Ita € ™ sa dating nieuwere techniek die kan worden terug naar een joodse Rabi in Los Angeles terug te vinden in het midden-90A € ™ s. Hmmmâ € | als een LA-based Rabi didnâ € ™ t vangst uw attentionâ € "Here € ™ s hoe het werkt.

Via hun website, DateandDash.com, een prospectieve snelheid dater kunt een kaartje kopen voor een â € ~ speed dating partyâ € ™ dat is meestal op plaatselijk stijlvolle bars en pubs. Tijdens een speed dating partij is, is een deelnemer krijgt een nummer en een score-kaart om aantekeningen te maken op de mensen dat ze zullen worden datering in de avond. Een deelnemer besteedt ongeveer 5 minuten met elke kandidaat en gaat vervolgens door naar de volgende candidateâ € "dan ook meerdere ervaren â € ~ datesâ € ™ per gebeurtenis. (Denk aan het als een reeks van mini interviews.)

Het bepalen van een wedstrijd is vrij eenvoudig. Als Man Nummer 2 cirkels een â € ~ Yesa € ™ na zijn date met nummer 1 en Man Man nummer 1 kringen ook een â € ~ Yesa € ™ om te corresponderen met Man Aantal 2Â € "thatâ € ™ sa wedstrijd. Binnen 72 uur na een evenement, DateandDash e-mails een deelnemer zijn of haar wedstrijden en de nodige contactgegevens voor de succesvolle samen weer te ontmoeten.

Chicago, een stad fabelachtig bezaaid met â € ~ single en klaar om mingleâ € ™-professionals, biedt een enorme klantenbestand voor de DateandDash concept tot bloei komen.

â € œDateandDash is snel gegroeid, â € zei mede-oprichter en mede-eigenaar Josh Walden. â € œPeople ons evenement bij te wonen; ze het leuk vinden en vertellen hun vrienden. Dat is hoe krijgen we nieuwe klanten everyday.â €

Deze nieuwe klanten zijn voornamelijk bestaat uit enkele drukke professionals die niet de tijd, of misschien de energie, de niet aflatende streven en vaak weinig belovende bar scène.

Zoals beschreven door Walden, zou de typische DateandDash snelheid dater een drukke enkele vooral tussen de leeftijden van 23 en 39, maar de enige afgedwongen leeftijd is 21 en er is geen â € ~ leeftijd capaciteit € ™ voor de partijen.

â € œPeople die proberen DateandDash willen plezier hebben en op zoek naar die ene speciale persoon, in een gemakkelijke en ontspannen sfeer, â € zei Walden.

En als mede-oprichter, dat â € ~ comfortabel en ontspannen sfeer, â € ™ is wat Walden, 28, en zijn partner en mede-oprichter Vilius Gavrilenka, 28, zijn op zoek te bieden op elk evenement.

Michigan kvinde id�mt en b�de for knivstikkeri mand med en gaffel i restaurant argument