woensdag 8 september 2010

Echtscheiding Battle centra op Braves Tickets


ATLANTA - Een gescheiden echtpaar is feuding over tickets voor de Atlanta Braves te zien.

H. Elizabeth Koning, een psycholoog, beschuldigt haar ex, Charles Center, een advocaat, van het breken van 2002 een echtscheidingsconvenant te verdelen de vier tickets hadden gedeeld achter de thuisplaat.

De Atlanta paar tickets in handen tot en met 82 thuiswedstrijden in een drie-weg partnerschap met andere baseball fans. Elk jaar King Center en had vier kaartjes voor 27 wedstrijden.

Toen zij scheidden, stemde hij toe om de eerste thuiswedstrijd te nemen elk jaar. Dan zou krijgen vier tickets tot en met 13 games.

Na een van de partners vorig jaar overleden, King's eigendom verhoogd tot een volledige derde: 27 wedstrijden. De 82 seizoenskaarten zijn nog steeds in de naam van haar ex, en hij is belast met de verspreiding aan de partners.

In een rechter dinsdag - waarin het echtpaar nauwelijks keken elkaar aan - King Center getuigde dat was uitgegaan van zijn manier dit jaar haar tickets te geven aan games die in strijd zijn met haar schema. En ze beweerde 80 procent van de tickets waren gaf hij haar voor de dag spelen, wat betekent dat hij het gedaan had omdat hij wist dat ze huidkanker had.

Center getuigde dat de vier tickets voor thuiswedstrijden tot en met 27 kost ongeveer $ 6.000. En hij was ze te verdelen onder haar de manier waarop hij ze altijd verdeeld in volgorde, volgens een wiskundige formule. Hij zei dat hij die regeling aangepast wanneer mensen gevraagd of dat er tegenstrijdige schema.

Tot nu toe, honoraria van de advocaten komen tot ongeveer $ 13.000.

Na twee uur en een aantal getuigen, een gefrustreerde Superior Court Judge Melvin K. Westmoreland oordeelde dat hij niet zou verwijzen Center met minachting en drong er bij de twee te regelen buiten de rechtbank.

Bij Center de rechtszaal verliet, schreeuwde Center in de gang buiten: "Ik ga niet naar de gevangenis! Ik ga niet naar de gevangenis!"

Copyright 2007 door The Associated Press.

Evlilik D??? ?li?kiler Dating