zondag 10 oktober 2010

Hoe u omgaat met


Bericht van vandaag gaat over hoe je jezelf betrekking hebben op de wereld om je heen. U kunt dit zien als hoe je relatie met God en zijn / haar creatie. Ook hoe je mentale beleving van uw plaats invloed op uw succes in dating en relaties.

Ik zou willen beginnen met een citaat uit de eerste lijn van de 5e alinea van hoofdstuk 7 van "The Science of Getting Rich" van Wallace Wattles. Voor degenen die niet hebben gelezen mijn eerdere berichten, denk ik dat de mentale houding en aanpassingen aanbevolen in de bestseller klassieker, The Science of Getting Rich, van toepassing op alle aspecten van het leven - Als je wil om te slagen dat is.

"Ten eerste, je gelooft dat er een intelligente substantie waaruit alle dingen voortkomen."

Terug in het begin van de 19e eeuw vele schrijvers schreef met het thema "wetenschap" - dat wil zeggen al hun geschriften aangegeven dat ze hun materiaal had tot een wetenschap. dat wil zeggen dat de wetenschappelijke was. Toch heeft dit boek velen geïnspireerd om hun miljoenen te maken. "Think and Grow Rich", de eeuwige klassieker werd geïnspireerd door dit boek. De Bijbel zegt in het boek Handelingen, "Wij leven en bewegen in de geest van God". In de Indiase mythologie is de Goddelijke Wezen 'dromen' het universum tot bestaan. Vandaag wetenschap heeft aangetoond dat materie reageert op de waarnemer en dat alles lijkt te zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als vertaalde wiskunde met Einstein's beroemde formule E = mc2. Nu veel wetenschappers spreken van Intelligent Design in tegenstelling tot willekeurige kans om te proberen met hun opmerkingen toe te lichten.

U kunt echter kijken blijft het een feit dat, als we kijken naar onze omgeving als onderling verbonden en als reactief naar onze eigen energie of een systeem van overtuigingen gebeurtenissen lijken te gebeuren om dit te verifiëren.

Wallace Wattles je vraagt, als een eerste stap, dat alles om je heen en je relatie met accepteren, maar je waarneemt God, met elkaar verbonden is en is zich bewust van u en reageert op je. bijvoorbeeld; Ja, we doen schade aan het milieu met onze verontreinigende stoffen veroorzaken, zou het een beetje escapistische niet - zie - dat. Hoe het moet worden benaderd is een andere zaak.

"Ten tweede, u denkt dat deze stof je geeft wat je wilt"


Ik raakte bij de interconnectiviteit in het laatste segment dus nu is het tijd om zich te concentreren op hoe het afbreuk doet aan dating en relaties. Beschouw je jezelf alleen te zijn? Worstelen om te overleven? Moeite om mensen te ontmoeten? Als dit is uw houding dan is het ook de vibe geef je af als je een meisje op een datum, dat wil zeggen dat je wanhopig bent, je worstelt op dating en relaties.

Aan de andere kant, als je het gevoel dat u wordt ondersteund door het heelal / God dan voel je je kalm en ontspannen en niet te veel prijs stellen op een enkel persoon. Dit overkomt (met name een vrouw) en u zal worden opgevat als easy going en leuk om rond.

Als u zich richten op slechts een persoon in een behoeftige manier, dan zal dit je overkomen als wanhopig en behoeftige ... Het betekent ook dat je god / universele substantie die u niet vertrouwen op wat zal worden gebracht om u te vertellen ... Maar als je echt vertrouwen in dat gelukkige en bevredigende dating en relaties ervaringen komen dan naar u elke dating ervaring zal een tijd om te leren en plezier hebben. Elke datum wordt een tijd waarin God je brengt dichter bij je doel ... die in dit geval zou succes in dating.

Vergeet niet, hoe je je voelt over de wereld om je heen en de mensen in het overkomt wanneer u betrekking hebben op mensen. Als je niet kan dan een goed gevoel heb je om te werken aan jezelf. Ik beveel regelmatige meditatie een goede hypnotherapeut (lees 'dure en gerenommeerde') om u te helpen terug te gaan naar jezelf.

??? ????? ??????? ????? ??????? ?????? ?????