woensdag 20 oktober 2010

Na het huwelijk, Dating nog steeds belangrijk


"Stellen die stoppen dateren na trouwen kansen laten liggen om â € nurture" en versterking van â € "hun relatie," zei Charlotte Shoup Olsen, Kansas State University onderzoek en voorlichting familie systemen specialist.

Manhattan, KS - infoZine - Hoewel het 's waar dat relaties kunnen lijden vóór het huwelijk, als paren te krijgen ingepakt in huwelijk planning en geen tijd om te ontspannen en te genieten van elke otherâ € ™ s te nemen bedrijf, de uitdagingen van het dagelijks leven voor hen Vaak kan het best worden voldaan wanneer een paar maakt tijd om hun relatie langs de weg te koesteren, Olsen gezegd.

Nestelen in een pas getrouwde routine, aan te passen aan een baan te veranderen of te verplaatsen, vooruitlopend op de geboorte van een kind, een gezin door middel van verschillende stadia, terwijl het omgaan met werk, school en de gemeenschap schema's, en / of de behoeften van de uitgebreide familie kan de stam van de zeer relatie die is opgezet samen de basis voor de familieâ € ™ s leven, zei ze.

"Maak tijd voor je relatie", zei Olsen, die onlangs gepaard met Peg Condray, een K-Staat familie en de consument wetenschappen agent in de Central Kansas Uitbreiding District, te bespreken dating en koesterende relaties.

"Scheduling tijd om samen te zijn is van essentieel belang," echoot Condray, die in haar rol als een verlengstuk agent helpt singles, koppels en gezinnen, is in toenemende mate bewust van de dagelijkse stress die kan testen â € "en schade â €" relaties. Samen hebben de twee familie adviseurs bieden de volgende tips voor het maken van een succesvolle date:

Stel een datum en tijd voor de paar keer, en te beschermen.

Mix it up - probeer niet om het zelfde ding (zoals diner en een film) voor elke dag doen.

Laat rustig de tijd om te praten, maar laat gesprek over kinderen, familie problemen, thuis reparaties, politiek en geld thuis.

De praktijk te luisteren. Probeer niet te haasten om een zin af te maken of afgesneden een gedachte of idee.

Voortbouwen op een gemeenschappelijk belang â € "of verken een nieuwe.

Dona € ™ t laat de kosten een belemmering. Overweeg de handel kinderopvang verantwoordelijkheden met vrienden of buren om elke paar keer af te maken.

Wees creatief. Een datum hoeft niet kostbaar zijn. Verpakking een picknicklunch en wandelen of fietsen naar een park of een andere prettige omgeving om te lunchen â € genieten "zonder onderbreking â €" kan een grote datum.

Wees jezelf, maar houd de andere persoon in het achterhoofd. Denk terug aan begin van de data, toen je net leren kennen elkaar: Wat trok je? Wat hebben jullie samen genoten? En, hoe kun je op voortbouwen?

Het leuk te maken; wandelen met de hond, samen met of zonder een stop voor koffie of een frisdrank, kan een paar geven voldoende tijd om een verbinding te maken.

Vieren dagelijkse zegeningen, en voortbouwen op dankbaarheid. Een positieve houding kan vangen.

'Een paar' s relatie zet de toon voor de familie ", zei Olsen, die opmerkt dat kinderen kunnen inhaken op de ouders 'stress of spanningen.