zondag 7 november 2010

Online Dating Stellen Oudere


Ames, Iowa, Jan 23 (UPI) - Stellen die voldoen aan via Internet dating en trouwen met zijn minder waarschijnlijk worden trouwen voor de eerste keer, een Iowa State University studie suggereert.

De koppels ook kortere verkeringen zijn, gemiddeld 18,5 maanden van huwelijkse dating in vergelijking met 42 maanden voor koppels die elkaar ontmoetten in de meer traditionele manieren, socioloog Alicia Cast zei in een release vrijdag.

Cast en graduate assistent Jamie McCartney verzamelde informatie van 175 centrale Iowa pasgetrouwden, 25 van wie online voldaan door middel van social networking sites of dating-diensten.

Van de 25 koppels, veel kinderen had of veeleisende banen, die de beschikbare tijd tot op heden beperkt, Cast zei in een studie genaamd "simpelweg te klikken op:. Een directe vergelijking van Newlymarried Online en Offline Stellen"

"In veel gevallen zijn er een aantal echte structurele krachten die de steun en het gebruik van deze (online) technologieën te bevorderen," Cast gezegd. "En een van hen is slechts de structurele beperkingen van de tijd van mensen."