dinsdag 20 september 2011

Moeten enkele Christenen datum niet-gelovigen?


Alleen maar omdat iemand beweert zich als "een christen" maakt hen niet behandelen andere mensen niet beter dan iemand die geen christen is. Mevrouw, heeft men niet in God te geloven om een ​​echt goede, liefdevolle persoon die anderen behandelt met vriendelijkheid, respect, vrijgevigheid en liefde.

We moeten ook de wereld te kijken in perspectief en alle mensen in de praktijk dat andere religies zoals boeddhisten, joden en moslims. Wil je zeggen dat het christendom superieur is en dat de christelijke visie van de Schepper maakt je beter in een of andere manier? Ik denk het niet. Dit soort attitude zou aantonen snobisme en gebrek aan respect voor de cultuur van andere mensen over de hele wereld. Niemand godsdienst of gebouw heeft een exclusief patent op of de toegang tot God.

Ten tweede, werkt gewoon omdat iemand gaat naar Kerk niet zeggen dat hij of zij is een fatsoenlijk mens.

Ik ken persoonlijk meer dan een dozijn mensen die seksueel waren misbruikt als kind recht in de kerk. Overspel vindt plaats onder de leden, alsmede tegen diefstal, fraude, leugens en hoererij. Kerken bevatten verslaafden, ex gedetineerden, verslaafden, roddels gemene mensen, jaloerse haters, hebzuchtig power mongers, 12 steppers in herstel, en elk type persoon die je te lopen en in de straat.

Een kerk is alleen maar een gebouw, gebouwd door de mens. Mijn persoonlijke ervaring is dat de meeste kerken in feite een grotere concentratie van deze negatieve soorten mensen dan je ergens anders zou gewoon vinden bevatten, omdat ze naar de kerk komen op zoek naar verlossing, vrij te geven, vergeving, en antwoorden op waarom hun leven is opgevijzeld en hoe repareren .

Mensen die geloven in een hogere macht en een leven van genade en hoge normen hoeven niet te worden 'gered' van alles, en hebben niet een grote motivatie in de kerk op zoek naar absolutie te wonen.

Op 16 je dochter is bijna volwassen. Binnenkort zal ze op weg naar school en begint haar leven als volwassene, relatief onafhankelijk van je invloed. Ik hoop dat op dit moment dat ze een goed begrip van de principes, normen en waarden die u hebt geleverd en gemodelleerd voor haar voor de afgelopen 16 jaar heeft. Ze heeft om te begrijpen dat wat ze had met de eerste vriendje is weg en ze kunnen nooit meer terug krijgen, zoals ze worden gewijzigd mensen nu en bekijken elkaar en de wereld met andere ogen.

Ze heeft een jonge man die uw zoon denkt er genoeg van te noemen hem zijn vriend. Als u geleerd uw zoon goed, moet je er zeker van dat hij een goede rechter van karakter. Hij zou niet een of andere Knucklehead brengen rond zijn moeder en zus, ya know? Hoe dan ook, zijn niet gericht christenen om anderen te onderwijzen en hen te laten zien de weg naar God? Met dat mandaat in het achterhoofd, is het nu niet de tijd voor u om Verruim uw neus op deze jonge man, die niet gelooft - je baan als een sterke christelijke en moeder is om dit kind bloot te stellen aan de schoonheid, kracht en belofte van God als je het gelooft. En dat is wat je nodig hebt om je dochter te vertellen.

De andere relatie is in het verleden en dat is waar het moet blijven. Hij wilde om te experimenteren, en wat er nog meer is te zien, dus hij moet blijven zien. Uw dochter kan zeker hem vergeven, maar ze moet niet achteruit gaan. Eerste liefde is alleen dat â € "de eerste, het betekent niet dat de enige en ook niet zeggen dat het de besta € | het is slechts de eerste.

Op 17 ze niet echt nodig om zich te binden aan iemand of dat ze moet een vriendje sowieso voelen. Er is genoeg tijd voor alles wat. Open je geest en laat de nieuwe fella de kans om zich waar ik bang voor je in gevaar bent van het ontkennen van hem strikt op basis van het al dan niet gaat hij naar de kerk te bewijzen.

Gelieve niet te leren uw kinderen op korting of gebrek aan respect van de overtuigingen en praktijken van anderen. Er zijn mannen in San Francisco, dat de praktijk een grote verscheidenheid van godsdiensten een weerspiegeling van hun cultuur. Niemand zou ooit sluiten hun geest om het leven verrijkende ervaringen die kunnen worden overgenomen door de interactie met mensen van andere culturen en religieuze overtuigingen.