dinsdag 30 augustus 2011

Maak eenvoudige beslissingen snel en gemakkelijk


Je hebt nooit stotteren, nadenken over, of te investeren heel wat mentale energie in over-analyseren van het grootste deel van de relatief alledaagse beslissingen die dient te geschieden in romantische situaties. Wanneer u een meisje mee uit te vragen, je hebt een plan en maken een specifieke aanbeveling. Nee, "Wat wil je doen? Ik weet niet wat wil je doen?" U leiden. Het enige wat ze moet doen is eens. Als ze niet akkoord gaat met een bepaald voorstel, dan moet je leiden haar naar een ander voorstel.

Een diner date? U opent de deur voor haar auto. U parkeert in de eerste open plek die je ziet. Je bij de gastvrouw vraagt, "Tafel voor twee in de niet-rokers." Of als er geen hostess, u snel overzicht van de scene, het uitzoeken van een tafel en het hoofd voor. (Je kunt je date vraag: "Is deze tafel goed met je?" Niets mis met beleefd.) U neemt de menu kort kennisnemen van het voor een paar minuten, zet het neer en bestellen. Zodra je zowel het eten klaar is, kies je de check-up en betalen.

Het maakt niet uit wat voor soort data je verder gaat, of het nu een diner datum in een restaurant, een feestje in het huis van een vriend, of een dag in het park, zijn er tientallen van eenvoudige kleine beslissingen die moeten worden gemaakt. Als de man, het is jouw taak om de datum orkestreren, de leiding te nemen, om de dingen zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken voor de dame.

Alles moet vlot stromen. In feite is ze een beetje je beoordelen op basis van hoe soepel de datum doet "flow". Als het stroomt, zal ze concluderen dat de datum goed gaat, dat er een zekere chemie tussen de twee van u, en ze zal veel meer kans om wil je weer te zien.

Als de datum niet stroom, dat wil zeggen veel ongemakkelijke pauzes, terwijl je fret over deze kleine beslissingen, zij zal beginnen te twijfelen dat u, in feite, het soort man die ze zoekt. Ze zal beginnen met de twijfel "chemie".

Naast het vergroten van uw eerste dating succes door toenemende stroom, moet u doorgaan met deze eenvoudige kleine beslissingen te nemen - snel en eenvoudig - zelfs nadat u beginnen te zien iemand die op een regelmatige basis. Waarom? Omdat het maken van dit soort kleine beslissingen snel en gemakkelijk is een gemakkelijke manier voor u om respect Garner.

Vergeet niet, respect is een van de belangrijkste elementen van een romantische relatie. Als ze niet respect voor je, zal ze nooit meer van je houden ... of zelfs lust achter je aan. Vergaren van respect van de dames is cruciaal voor uw romantische succes.

Er zijn veel kleine manieren voor u te respecteren Garner (het onderwerp van een volgend artikel). Een van de makkelijkste is om deze beslissing punten met gemak. Het is ook een van de manieren die jongens heel vaak verpesten ... en ze doen niet eens beseffen.

Stel je voor aankomst op hetzelfde restaurant met je date. U rijdt rond en rond op zoek naar de beste plek. Er is geen hostess, zodat u en haar daar staan ​​en proberen te bepalen waar je moet zitten. Na een paar minuten, ze pakt een tafel en je twee hoofd voor.

De ober komt voorbij en vraagt ​​wat u wilt drinken. Je denkt voor een tweede, vraag dan wat ze hebben, dan nadat hij naar beneden loopt de lijst, je uiteindelijk kiezen iets. Als hij terugkomt om uw bestelling, ben je nog steeds proberen om te beslissen wat je wilt, nog steeds het bestuderen van het menu. Je date is klaar om te bestellen. U vraagt ​​meer tijd.

Als de cheque komt, je laat het zitten daar een eeuwigheid terwijl het proberen om te beslissen of u moet betalen, of ze moeten half, of wat dan ook te betalen.

En zo gaat het ... op en op deze manier de hele nacht. Je haperende op eenvoudige kleine beslissingen ... remmen stroom en chemie ... en het verliezen van meer en meer respect in de ogen van je date's.

Wat te doen? Waar te parkeren? Wat te bestellen? Dit zijn allemaal voorbeelden van "besluit punten", die vrij vaak voorkomen in romantische situaties ... en deze beslissing punten presenteren u de kans om respect vergaren van uw vrouw ... of zwakte project.

Natuurlijk, we praten niet over het nemen van een dictatoriale aanpak van de relaties. Als ze wil iets anders doen, of ergens anders gaan zitten, of betalen voor het diner ... prima. Deze kleine dingen niet echt belangrijk voor je. Immers, je hebt je oog op het grote plaatje - plezier hebben.

Vergeet niet ... besluiteloosheid in een mens is een zeer ongewenst eigenschap, en zal een vrouw uit te schakelen sneller dan een paar beschimmelde van Scooby-Doo boxer shorts. En als ze niet kussen welterusten, begint screening uw gesprekken, en nooit gaat met u mee op die tweede date ... heb je niemand de schuld, maar jezelf.

Estudo Online Dating