maandag 15 augustus 2011

Een paar dingen die ik heb geleerd


Je moet iets hebben gaan voor je.

Je moet ten minste een van de volgende: een stevige hobby die je uitdaagt lichamelijk en geestelijk, een muzikaal talent dat je geniet, een goede baan, een goede grote op school dat je ware leven ambitie, een super charismatische persoonlijkheid, etc. weerspiegelt Iets. Als u niets, dan trek je niets.

Al deze dingen moet afkomstig zijn van binnen in je. Het moet uw kern persoonlijkheid. Je kunt niet een bepaalde hobby, want je denkt dat het zal meisjes aan te trekken. Kies je niet een grote in de school, omdat je denkt dat meisjes onder de indruk zijn. U heeft geen invloed op een extraverte persoonlijkheid alleen maar op te halen meisjes. Je moet iemand / iets BE.

Moet je als jezelf. Je moet net als uw eigen bedrijf. Het mag niet relevant zijn voor u heel veel als je alleen bent. Je moet in staat zijn om jezelf te vermaken en gelukkig met uw eigen bezigheden te zijn.

Op hetzelfde moment dat u tevreden bent met het alleen zijn, in geringe mate moet je het gezelschap van anderen, zoals. Een man zou een beetje een eenling zijn, maar weet hoe om te socialiseren.

Hoe minder emoties laten zien, hoe beter. Altijd iets in reserve. Hebben altijd een beetje mysterie. Altijd iets onvoorspelbaar. Met de ervaring die je zult leren hoe mysterieus worden zonder dat raar of onvoorspelbare zonder instabiel of vluchtig.

Je moet niet streven vrouwen. Als je de mentaliteit dat je vrouwen nastreven, of proberen te krijgen in broek een bepaalde vrouw, zul je verliezen.

In plaats daarvan moet je de houding die een vrouw een aanslag op je leven hebben, zal ze een liegen bedriegen hartverscheurend feeks, en ze zal liegen, bedriegen en je hart totdat het tegendeel bewezen breken. Let op het woord bewezen.

Vrouwen niet beseffen dat ze liegen. Een vrouw kan breken met u, te lopen de deur uit met haar nieuwe vriendje, je vierkant blik in de ogen en zeg: "ik hou je" en vele mannen zullen niet alleen geloven haar, maar rust veilig in de overtuiging dat ze zullen terugkomen voor hen.

Nogmaals, moet je niet nastreven vrouwen. Toen ze (wie zij is), vindt u mooie, zal ze u vervolgen, maar een mens kan niet dienen voor iets, tenzij het terugtrekken. U moet lijken terug te trekken.

Advance zeer licht, dan terug te trekken. Wanneer een vrouw die je ziet en houdt van wat ze ziet, vaak omdat je niet lijken te de hoogte is, zal ze een manier vinden om je te ontmoeten. Ze zal een manier vinden om met je praten. Ze zal een manier vinden om te krijgen in je leven. Een vrouw in de hedendaagse maatschappij streeft.

U zou moeten overwegen elke vrouw die je te zien als een potentieel, en al nemen ze op casual data. Doe het volgens de regels.

Specifieke tijd / plaats / activiteit data op doordeweekse avonden. Kus dicht bij de tweede datum. Wees mysterieus. Wees een gentleman, spelt zacht-MAN. Leer de subtiele tactiek van het maken van de juiste moves, maar toch blijft emotioneel vlak. Heb geen verwachtingen. Als een vrouw je ziet, en houdt van wat ze ziet, zal zij voorstellen dat in een relatie / sex / huwelijk snel genoeg.

Ervaring is de beste leermeester. De enige 'fout' is een van waaruit je leert niets, maar je moet maken die fouten.

Er zijn geen snelkoppelingen, moet u uw contributie te betalen, moet u het leven fouten. Gelukkig heb je deze site en wat 'methode' je wilt om je te helpen te leren van die fouten. Maar nogmaals, er zijn geen echte shortcuts, moet je fouten maken.

Je moet een idioot van jezelf minstens een keer, misschien meer, in je leven. U moet uw hart serieus minstens een keer in je leven, misschien wel meer gebroken. U moet de datum veel vrouwen. U moet de datum heel veel vrouwen. Je moet proberen te glad zijn, moet je proberen een 'player' te zijn, moet je proberen om haar om het proces van het proberen om je op te vangen start. Als ze niet, moet je haar dumpen en verder gaan zeer snel.

De meeste mannen in de wereld van vandaag, zijn chumps.

Hollywood-films, literatuur, kunst, de media, allemaal zullen werken tegen je. Als je het goed doet, zal je vrienden belt u een vrouw hater of zeggen dat je ook bent veeleisend. Als je breekt het af met een vrouw omdat ze een egocentrische b * tch, maar ze ziet eruit als Kylie Minogue, zullen ze zeggen dat je gek. Als je het goed doet vrouwen zullen in eerste instantie lijken je minachting.

Maar als je het goed doet, zal vrouwen hebben een klein stemmetje binnen die hun nieuwsgierigheid prikkelt en vind je onweerstaanbaar in weerwil van zichzelf. En ze zullen achtervolgen. Maar ze zullen ook meedogenloos testen om te zien als de jouwe is maar een act.

Onzekere mannen date mooie vrouwen voornamelijk aan hun vrienden imponeren. Onzekere mannen willen trofee vrouwen vooral om zichzelf er beter uitzien. Onzekere mannen willen hete sportauto's naar hun vrienden te imponeren of te pikken kuikens. Onzekere mannen willen swoopy motorfietsen naar hun vrienden te imponeren of ophalen kuikens.

Echte mannen aan de andere kant, de datum vrouwen die goed zijn metgezellen, die werkelijk zet ze op omdat ze interessant en aantrekkelijk. Uiterlijk is erg belangrijk, maar niet het belangrijkste.

Echte mannen hebben sportauto's omdat ze genieten knutselen met hen in het weekend naast het feit dat plezier met een vrouw. Echte mannen hebben swoopy motorfietsen, omdat ze deel uitmaken van een motorclub, de liefde werken aan hen of ras ze naast zo nu en dan het geven van een meisje een joyride.

Het beste meisje voor je is iemand die men zou kunnen noemen 'schattig' met een fatsoenlijke lichaam en in het algemeen tevreden persoonlijkheid - en staat open voor haar aankomst in je leven. Veel jongens zijn zo intentie op zoek naar dat prachtige diamant, ze niet de korf van de parels aan hun voeten te zien.

De gezondste mindset voor u te hebben, is dat het mooier het meisje, hoe slechter ze zal zijn, alleen maar zodat je niet wordt verblind als iemand schattig, maar minder opvallende komt langs.

Af en toe zie je geeky de middelbare school foto's van mensen als Paris Hilton, of Tara Reid, en dit moet een opleiding voor u zijn. De mooiste vrouw van vandaag zou kunnen zien als een pad morgen, en vice-versa.

Als een meisje ooit 'disses' je, haar onmiddellijk een beroep doen op het. Wees tactvol maar laat haar weten dat je hebt net gehoord of iets gezien dat je een hekel aan en het zal niet getolereerd worden. Als ze doorgaat, dump haar.

Als je in je auto rijdt, trek over, en vraag of ze wil er nu uit. Niet, onder geen enkele omstandigheid getolereerd Dissing, games, put-downs of iets dergelijks. Als ze ab * tch en loopt weg, omdat je belde haar op, des te beter voor je. U bent van haar af.

Als ze is gewoon het testen van je, zou ze weg te lopen, maar ze komen terug. In beide gevallen moet je haar laten gaan en niet terug te kijken. Als ze vertrekt, goed. Als ze niet terug te komen, zal ze nog meer respect voor je. Hoe dan ook, opkomen voor jezelf, en in beide richtingen op de lange termijn win je.

Te allen tijde moet een vrouw geloven dat je weg kan lopen van de relatie en niet terug te kijken. Ze moet geloven dat je de zorg voor de relatie minder dan haar.

Als je in een relatie op dit moment en je vrouw denkt dat ze je hebt door de korte Curlies, moet je haar dumpen en een nieuw meisje te krijgen. Het is noodzakelijk om te beginnen op de juiste wijze anders wordt het nooit in uw voordeel. De ene who cares minder, heeft de meeste macht. Altijd.

Teruggaan naar de vorige banen of vriendinnen is een verloren stelling.

Het meisje van je dromen is misschien niet het meisje waar je van droomde. "Liefde op het eerste gezicht" is gevaarlijk.

Het meisje van uw dromen na te streven u en zal er geen misverstand over bestaan, zelfs als je in eerste instantie niet geïnteresseerd leek.

Het juiste meisje voor u zal binnenkort blijken makkelijk om mee te praten. Ze zal u verrassen met hoe geïnteresseerd in u ze echt kan zijn. Het zal geleidelijk aan, heel geleidelijk vroege ochtend van je dat je niet hoeft te worden op uw beste gedrag de hele tijd.

Als dit alles lijkt het te veel voor u om te onthouden, je er niet bent nog niet, maar troost in het feit dat je op het juiste spoor, je bent een bezoek aan de juiste site, het lezen van het juiste materiaal en zijn eenvoudig in het proces . Het is een proces.

Top 7 powodów, dla których Randki może być wyzwaniem