dinsdag 2 augustus 2011

Dating Tips in een tijdperk van het internet


Door Dr Charley Ferrer

De oude regels dateren behoefte aan een beetje tweaken zodat ze realistischer en in harmonie met onze snelle leven van telewerken, Internet dating en social media. Hoewel deze virtuele dating lanen zijn de "luie man" versie van dating, toch hieronder zijn een paar dating tips om u te helpen de juiste persoon voor je.

Tip # 1: Kijk verder dan de mooie gezicht

Hoewel de chemie is iets wat elke relatie nodig heeft, laat fysieke aantrekkingskracht je enige meting van de persoon. Sluit je ogen en kijk binnen. Schoolse jongens en de gemiddelde uitziende meisjes zal u verrassen met hun oprechtheid en liefde, twee zeer belangrijke aspecten in elke relatie. Na een super model of een mooie jongen aan uw zijde is spannend, maar aan het eind van de dag vindt u iets ontbreekt.

Dus voordat je op zoek naar de ultieme partner, zet pen op het papier en schrijf de waarden die u bewonderen en de attributen die u wenst in iemand met wie je wilt de rest van je leven door te brengen. Dan, zet je blinddoeken op of zitten voor uw computer en beginnen met zoeken.

Tip # 2: Dating op een begroting

Wie houdt er niet van te worden verwend en overladen met geschenken? Manieren vinden om rond te komen en nog een beetje uitgeven aan je partner kan moeilijk zijn, maar niet onmogelijk. Alles wat je nodig hebt is een beetje creatief planning. Los van de traditionele geschenken zoals rozen, chocolade en een maaltijd om je partner te verleiden. Schakelaar die alledaagse rozen voor wilde bloemen, de chocolade voor haar favoriete behandelen en hebben een picknick in plaats van het diner uit. Een beetje wijn, wat kaas en crackers, zelfs een broodje of een dessert, en je hebt een goedkope datum met veel toegevoegde brownie punten gegooid inch Plus, hoef je niet eens de ober tip. En kussen je partner is altijd toegestaan.

Tip # 3: Couch Potato vs Adventurer

Als je zittend voor de televisie vanaf het moment loop je door de deur totdat je weggaat, is het tijd om een ​​nieuwe partner te vinden. Zet de televisie uit en een boek lezen, naar muziek luisteren en communiceren van uw gedachten. Ga naar buiten voor een wandeling en ontdek uw eigen buurt of ga naar de stad en ontdek iets nieuws. Probeer een nieuwe sport, zoals de rotswand beklimmen. Of probeer iets wat je nooit had gedacht mogelijk, zoals een trapeze klasse. Of kijk voor demo klassen. Ik heb een keer nam een ​​demo les op een helikopter vliegen, en nu kan ik houd een op koers voor vijf hele seconden. Dat zijn opscheppen! Het maakt echt niet uit wat je ook probeert. Het is het avontuur en, bovenal, te delen met je partner.

Tip # 4: Communicatie

Het belangrijkste aspect van een relatie is communicatie. Omdat op dezelfde pagina en het begrip van elkaars behoeften van het grootste belang om een ​​gezonde relatie. Dit geldt ook voor het bespreken van uw wensen en behoeften. Daarin ligt je gevoel van eigenwaarde en eigenwaarde, en deze overtuigingen vormen de basis van uw gehele relatie. Communicatie is cruciaal als je wilt dat je partner om gelukkig te zijn en niet elders dwalen. Eenmaal in een relatie, het grootste deel van de spanning komt voort uit kwetsbaarheid en angst voor afwijzing. Voorkomen dat deze door het bespreken van de angst, angst, en de meeste van alle misvattingen rondom hen. Het zal de komende jaren te maken met je partner leuker.

Als je relatie groeit, welke andere regels voor jezelf, elkaar steunen, en spreken vrij. Wees eerlijk met jezelf en je love interest. Soms zijn ze perfect zijn in elk opzicht, maar passie is niet een van hen. Dat is ok: houdt ze als een vertrouwde vriend en verder uw zoekopdracht. Vergeet niet, zolang er een kikker in je bed, zult u niet vinden je prins of prinses.