donderdag 13 oktober 2011

Hoe kan ik een vrouw Keep


Hier is een aantal adviezen over het houden van een vrouw, met dank aan mijn vriend Phil - de beste rokkenjager jij of ik ooit zal weten!

Hij zegt dat je moet altijd terug te houden iets, en laten altijd iets aan haar verbeelding te houden haar nieuwsgierigheid in leven. De meesten van ons jongens zijn vrijwel hetzelfde, maar vrouwen niet weten dat, en nieuwsgierigheid is een van uw beste wapens.

Een ander ding dat hij zei was dat je om haar te missen. Iedereen kent hier over schaarste en niet-beschikbaar zijn, maar om voor schaarste om doeltreffend te zijn moet je zeker zijn van een ding - de tijd die ze doet met je doorbrengen moet absoluut geweldig, en zonder twijfel de beste keer dat ze kan hebben iedereen.

Nu ben ik niet zeggen dat je moet haar naar nieuwe plaatsen en haar nieuwe dingen laten zien. Het helpt, maar het is niet nodig. Ik kan gaan naar het winkelcentrum met Phil en altijd beschikken over de meest geweldige tijd. U moet in staat zijn om een ​​geweldige, onvergetelijke ervaring met iedereen, overal, vooral wanneer het echt telt creëren.

Ook kunnen ze NOOIT de eerste prioriteit in je leven. Altijd op haar tweede naar iets, of het nu uw familie, carrière, vrienden, wat dan ook. Maar laat een klein stukje van hoop in haar hoofd dat ze zouden kunnen worden # 1.

Plus, hij zegt dat je moet maken haar wat werk in opknoping uit met u mee om voor haar om je waarde. Maak haar komen en halen u op, om haar wat geld uitgeven aan u, maken haar bellen en heb je gunsten, etc. Als ze dingen voor je doet het zal haar eigen gevoelens te rechtvaardigen voor u en hen in staat stellen om te groeien.

Dit is een uitstekend advies, ongeacht in welk stadium van de relatie waarin u zich bevindt