vrijdag 7 oktober 2011

Vier Basics To Keep In Mind


Dating-dat wil zeggen, het plannen van de tijd door te brengen met een persoon van het andere geslacht te leren kennen ze-kan een geweldige tijd in het leven van een persoon. Het daagt ons uit om te groeien als individu en om meer over anderen te leren. Het kan ook leiden ons om te groeien dieper in het geloof. Hier zijn vier fundamentele punten in gedachten te houden bij het daten.

KEN UW INTENTIES

Bent u op zoek naar dating als slechts een middel van het vinden van een toekomstige echtgenoot?

Hoewel het zou kunnen worden aan het einde de middelen van dating, moet het vinden van een toekomstige echtgenoot niet de belangrijkste bedoeling van dating. Dat zet te veel druk op elke individuele datum en de persoon die u de datum.

Dating is een tijd om meer te leren over jezelf door middel van een relatie met anderen. Het is een tijd om te zien welke kwaliteiten je nodig hebt en net als in andere. Wanneer jezelf niet beperken tot een bepaald type ontdek je nieuwe en waardevolle aspecten van elke persoon.

Misschien heb je geleerd dat je in relaties een bepaalde manier die niet echt overeen met je bent of wie je wilt zijn handelen. In dit geval kan men gebruik maken van uit als manier om meer echt in verhouding tot het andere geslacht. Het zal laten zien wat je nodig hebt om "geven" in de relatie en wat je kunt "nemen" van de relatie, ook!

Blijf bij je GRENZEN

Communicatie is een belangrijke factor in elke relatie, maar vooral een dating een. Men moet eerlijk zijn over je eigen intenties. Alle relaties nodig grenzen. Een grens voor een praktiserend katholiek is kuisheid, zich onthouden van seksuele activiteit voor het huwelijk. Door dit te doen helpt bij de opbouw intimiteit binnen de relatie zonder seks.

Omdat van te voren over je geloof zal onkruid uit data die niet zijn uw tijd waard is van die welke worden. Men moet niet alleen zeggen dingen van te voren maar een back-up met acties. Stuur geen gemengde berichten, wees duidelijk en beknopt in je acties. Datum in openbare gebieden waar er geen druk om fysiek intiem. Als u op een datum waar alcohol wordt geserveerd drink met mate aan de verleiding te vermijden.

HAVE FUN

Dating is leuk als je aangaan met de mentaliteit van genieten van het moment. Als je begint met iemand date, neem de tijd om ze te leren kennen. Haasten naar een serieuze relatie kan toevoegen te veel druk. Gewoon genieten van de tijd die je hebt met die persoon in het huidige moment, morgen zal zorg dragen voor zichzelf. Een aantal leuke date ideeën zijn musea, kunstgalerijen, bowling, mini golf, films, diner en achtbaan parken.

TRUST IN GOD WHILE DATING

Dating is een kans van God om meer te weten te komen over anderen via het aangaan van een dating relatie met hen. Vertrouw erop dat je in een dating seizoen van je leven, want God heeft je nodig om de tijd te nemen en aanwezig in dating. Vertrouw erop dat God je altijd toonaangevend en bidden dat je dating vruchtbaar te zijn.