zondag 16 december 2012

Vier Tips voor het vinden van liefde Online


Door Bobbi Palmer

Laten we eerlijk zijn. Als je in uw 40s, 50s of buiten vergadering alleenstaande mannen en vrouwen kan moeilijk. Je bent niet vergadering hen op het werk of in bars meer. U kunt praten met alleen zo veel mensen in de supermarkt. Uw kring van vrienden is het hetzelfde die het al jarenlang.

Als u nog niet nog dacht dat dit uit, is online dating de nieuwe hotspot voor boomers en oudere volwassenen. Er zijn letterlijk tientallen miljoenen van singles meer dan 50 online. Ik zal niet liegen: als een midlife gal of vent u zult moeten doen een beetje extra werk. Maar zoals ik, die mijn man verbazingwekkend perfect-voor-mij op Match.com ontmoette toen ik 47, u ook kan voldoen aan uw volgende liefde online.

Dus als u al niet online bent, stel ik lezen u op tips en technieken (vanaf hier). Leer alles wat die je kunt over de juiste manier om het te doen, en breng vervolgens een hemelsbreed aan ten minste één online dating site. Als je online maar niet krijgen resultaten, stoppen of vertragen, krijgen opgeleid en opnieuw een verbinding met een wraak.

Hier zijn vier tips om te beginnen.

1.) De baas

U don't want to be bazig. U wilt worden in de controle van uw ervaring. Online dating opent u tot duizenden mogelijkheden, en het is een compleet nieuwe manier van mensen te ontmoeten. Beslissingen nemen en sommige persoonlijke richtsnoeren over hoe u wilt integreren online dating in je leven. Hoeveel uur zal u elke dag online doorbrengen? (Waarschuwing: dit kan krijgen verslavend!) Hoe garandeert u uw fysieke en emotionele welzijn als je met praat en mensen te ontmoeten? Wat kunt u leren of wijzigen als u wilt worden een succesvolle dater?

Gezien deze dingen aan de voorkant geeft u een routekaart en, nog belangrijker, een verruimd bewustzijn. Veel plezier, openstaan voor nieuwe dingen, en geniet van de ervaring; Just do it bewust en net als de volwassen.

2.) Opvallen

Heb je concurrentie! Als u bent hopping online na 40, ik wil dat je om te weten hoe om te springen op en neer en zeggen, "Me, me me!" (je dit leest, zodat je al vooruit van het spel.)

Als u wilt jezelf opvallen, zorg ervoor dat uw online profiel foto's zijn geweldig. Worden zij professioneel gedaan. Niet beweren — gewoon doen omdat $150 is niet te veel te besteden om aan te trekken een fantastische man of vrouw, juiste?

Ook, moet uw profiel uniek. Als uw vriend van het houdt, zuigt het waarschijnlijk. Leren hoe te schrijven van een profiel dat het andere geslacht trekt of zelfs overwegen om uw profiel professioneel geschreven.

Tot slot moet elke communicatie te schreeuwen hoe speciaal je bent! Toon uw persoonlijkheid en zorg ervoor dat het is duidelijk dat je geïnteresseerd in elke e-mail. Om te beginnen, moet uw onderwerpregel iets flirty, leuk of intrigerend. 'Hi' over het onderwerp heeft regel betekent u wachten in de rij of verwijderd te krijgen.

3.) Eerlijk

U online bent, maar je doel is om daadwerkelijk iemand te ontmoeten, ja? Een van de top klachten van de online daters is foto's die zijn … laten we zeggen … verouderd. Gewoon niet doen. Post aantrekkelijk, maar de huidige, foto's. Het is achterbaks en een verspilling van tijd om te doen anders.

Ook duidelijk zijn over wat u zoekt. At 40, 50, 60 en verder is er een breed spectrum van wat voor soort partnerschap mannen en vrouwen zijn op zoek naar. We zijn alle volwassenen, en er is geen reden om te houden terug iemand vertellen wat uw dromen zijn voor de rest van je leven al-fabulous. Of u wilt een partner diner of een echtgenoot, zet het daar. Er is geen behoefte aan het schreeuwen, maar weven in uw profiel. Als u een levenspartner wilt, wilt u niet trekken iemand die is out there "gewoon plezier."

4.) Check uw Bagage

Niet uw vervelende echtscheiding, ondankbaar kinderen of uw zakelijke uitdagingen naar het gesprek slepen. (Ten minste niet ergens bij het begin van het leren kennen van iemand.) Even belangrijk, sleept u niet in al die overtuigingen en beslissingen u 20 jaar geleden. Wie je bent vandaag is nergens in de buurt de persoon die gedateerd weg terug toen. Het is tijd om uw controlelijsten bekijken.

Controleer uw lijst waarin "de perfect mate" en wat ze moeten doen of niet doen om bij de volgende datum wordt gedefinieerd. Ik wed dat veel dingen die je dacht dat je wilde om 30 zijn niet langer belangrijk. Controleer ook uw "waarheden" over jezelf, mannen en vrouwen en het dateren. Zitten u in sommige oude spullen? Het is belangrijk om zichzelf aarden in wie je bent en wat je wilt in je leven vandaag. Dit zelf doen, met een vriend, of met een coach. Maar doen.

Krijg opgesteld, er even uit en have some fun!