donderdag 17 december 2009

How To Land A Rich Man

Blijkbaar is de hele feministische beweging was een soort van hoax. Of dus de recente uitslag van de datering goeroes en hun controversiële gidsen op de aanvoer een rijke vent willen doen geloven. Never mind gelijkheid, deze vrouwen willen geld - en veel van.

Met het branden van een verre herinnering bras, hebben deze schaamteloze vrouwen geschreven boeken, studiebijeenkomsten en zelfs prive-lessen te geven over hoe INVOEGEN een vermogend man. Ze bieden de where-to's en how-to's die kunnen helpen ontsluiten de echtelijke bank zonder te doen, goed, alles - flirten niet doorstaan.

"Waarom niet zelf maken?" critici vragen vaak Ginie Polo Sayles, auteur van How to Marry Rich. Haar antwoord: "Je kunt, maar je kunt het sneller met een man."

Leidra Lawson, auteur van Sugar Daddy 101: What You Need to Know If You Wanna Be a Sugar Baby Be, is net zo bot. "Persoonlijk houd ik aan het werk," zegt ze. "Maar ik ook graag willen weten ik kan gaan winkelen of op vakantie gaan zonder te sparen geld voor."

Als het klinkt huurling, dat komt omdat het is. Maar het is ook niets nieuws. "We zijn genetisch geprogrammeerd om te gaan na een succesvolle mannen", legt Lisa Johnson, auteur van Hoe een Millionaire Snare. 'De hele weg terug naar holbewoner dagen, vrouwen hadden om te paren met de beste jagers, verzamelaars en aanbieders voor de voortplanting van onze soort. "

Niet alle vrouwen zijn ervan overtuigd geld is de koperen ring: "Het is geluk als de persoon die je liefde - man of vrouw - om geld gebeurt", zegt Kim Gandy, voorzitter van de Nationale Organisatie voor Vrouwen. "Het is een prachtig ding, en het kan zeker het leven beter en open kansen voor u en uw kinderen. Maar het is een echte fout te denken dat het geld van liefde of geluk kan kopen. Het kan niet."

Maar volgens de Universiteit van Virginia sociologen Bradford Wilcox en Steven Nock, co-auteurs van de studie "What's Love Got to Do With It? Gelijkheid, rechtvaardigheid, betrokkenheid en vrouw Burgerlijke kwaliteit." Amerikaanse vrouwen zijn doorgaans gelukkiger als hun mannen verdienen het leeuwendeel van het gezinsinkomen.

"Onze studie suggereert dat vrouwen die de rijkdom van een man in aanmerking wanneer dateren waarschijnlijk gelukkiger langs de lijn", legt Wilcox.

Natuurlijk, het vinden van die grote-time kostwinner is niet zo makkelijk als het klinkt. Het draait allemaal om te weten hoe en waar te zoeken. Voer de goeroes met hun wijze raad.

'Je zult moeten upgraden waar u heen gaat, "adviseert Sayles.

Hang waar de rijken doen, 'echo's Johnson. Dat betekent dat het drinken op hun bars (denk vijf-sterren hotels), dineren in de restaurants (super high-end, natuurlijk) en het spelen van hun sport (golf, anyone?).

Ander zeker inzet voor Anna Nicole Smith-wannabes: liefdadigheidsevenementen. Johnson zegt dat er geen noodzaak om het grote geld te doneren. Net aanmelden als vrijwilliger - u zult krijgen een voorproefje op de gastenlijst, een uitnodiging aan de partij en een vrije doorgang te vermengen met de gegoede.

Nog een tip van de goeroes van de Gold Rush: Flirten en kruiperig zijn prima, maar niet bespreken bankrekeningen.

Herdruk van Forbes

El hombre trata de matar a su esposa con la camioneta a casa por la ventana