maandag 21 december 2009

Spice Up Your Online Dating Profile

Heeft u een online profiel dat is niet het produceren van de gewenste resultaten?

Misschien is het probleem is niet uw kijkers - maar wat ze bekijkt. Uw profiel moet een weerspiegeling zijn van uw fab persoonlijkheid. Spice it up! Hier een paar tips over hoe om het te doen ...

Neem een felle profiel foto: Kijk niet vervelen (zelfs als je zijn). Probeer een funky achtergrond. Speel met de camera hoeken: kop, diagonaal, hoog boven je hoofd. De meeste camera's hebben een kleurinstelling, gebruik het. Probeer een zwart-wit beeld, of voeg wat leuke effecten in een eenvoudig programma voor het bewerken, mix it up!

Wees spontaan: Post sommige van deze candid foto's van je vrienden hebben je lachen en met een goede tijd. Niet alleen zie je eruit je weet een goede tijd, maar u zult zien aanspreekbaar.

Wit is saai: Voeg funky lettertypes en kleuren. Vet of cursief woorden te benadrukken ze. Wijzig het lettertype, maken het rood, kapitaliseren het ... maken de mensen het zien!

Denk net als de mensen die je probeert aan te trekken: De meeste jongens zoals sport, als je fit bent en atletisch, laat ze weten. Mannen houden van eten, als je wilt om te koken, zeg dat dan.

Wees eerlijk: Probeer niet al te interessant. Wees jezelf, op die manier als je reacties, je weet dat mensen zich aangetrokken voelen tot het echte je. Het maakt het gesprek makkelijker als je niet hoeft te doen alsof ze iemand die je niet.

Voeg een video: Het kan een uitbreiding van wie je bent. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar kan iemand een beter idee van wie je bent en wat je bent door middel van video. Maar wees niet over de top of te sexy. Je bent altijd sexier wanneer u niet proberen te zijn.