woensdag 17 maart 2010

10 Quick Tips Om Succesvolle Online Dating


Bent u nieuw in de wereld van online dating? Hier zijn tien tips om u te helpen slagen met online dating, terwijl jezelf te beschermen tegen de roofdieren en verliezers daar.

1. Maak een schermnaam die interessant is maar niet te sexy. U wilt geen hints van het huwelijk te voorkomen of te willen zijn getrouwd of hebben onmiddellijk seks als WannaBeMarried82 of SexKitten69. Een scherm naam die uw naam omvat dient ook te worden vermeden omdat de tweede reden voor een alias is te voorkomen dat je daar te vroeg. U wilt uw echte naam te geven aan de juiste persoon en niet alleen iedereen. Probeer een scherm naam die is gebaseerd op je uiterlijk die meestal aantrekkelijk voor mannen. Of alle vermijden samen, en gebruik iets duister.

2. Vermijd het verzenden van e-mails naar iedere man u in uw postcode te vinden, buiten de 50 mijl straal van waar u woont of duizenden mijlen weg. Hoewel de hoeveelheid veel respons te genereren heeft, wilt u selectief en gezond. Dit betekent dat je moet geduld hebben. Sommige mannen zullen contact met u opnemen, en dat zal de meeste tijden leiden tot een datum die wordt gehouden, en niet een heleboel reacties van tire-kickers die nooit naar hun huizen verlaten. Als iemand u zin heeft geen contact met u opnemen, stuur hem een korte e-mail en vervolgens wachten voor hem om follow-up. En, ik bedoel wachten.

3. Wanneer u in contact via e-mail te voorkomen, het beantwoorden van alle vragen die u zou geen antwoord op een eerste date. Als de man begint vroeg te veel persoonlijke vragen, let op. Don't tell uw toekomstige datum iets over uw inkomen, verleden relaties, medische problemen, enz. Het is ook geen goed idee om hem te vertellen over hoeveel je wilt trouwen.

4. Inclusief meer dan een foto wanneer u decloak. En wees eerlijk. Als youre niet een 510, blonde, blauwogige schoonheid, dont stak een foto zo. Mannen vinden het visuele aspect veel aantrekkelijker en vergeet niet er is altijd een deksel voor elke pot. Als u veel foto's post, zal een man een beter idee over hoe je eruit ziet en of je bent zijn type voordat hij je voldoet. Dit is erg belangrijk. Theres niets erger dan gaan op een date met iemand die je afkeer of die minder is dan blij met je. Beter zet het allemaal daar in vleiend als een wijze als je kunt. Vervolgens is de man komt naar u te zien en niet wat fantasie in zijn hoofd.

5. Als zij dont sturen u hun foto, vergeet het maar. Hij heeft iets te verbergen. Op foto's, als hij stuurt je een foto van zichzelf naakt of iets minder dan beleefd, vergeet het maar. Hij heeft te weinig te verbergen, en je zult wind in een puinhoop van de deur.

6. Op de meeste van de online dating diensten, heeft u de mogelijkheid om slechts een profiel en een foto sturen. Dit kan bijna automatisch worden gedaan met een paar klikken van een knop. Neem het voor wat het waard is. Als een persoon alleen u stuurt zijn foto of zijn profiel heeft hij niet afval te veel tijd of gedachte op u en kan hij niet de moeite waard een reactie. Als hij niet de tijd om te schrijven u een e-mail, is het niet de moeite waard verspillen van je tijd op hem.

7. Wanneer u een e-mail, altijd wacht minstens 24 uur (48 is beter) voordat u reageert op uw toekomstige datum e-mail. Als je te snel reageert, kan hij de indruk dat je te wanhopig of dat je te veel vrije tijd. Dat is het ergste wat je kunt doen. Je wilt altijd knijpen hem in, zelfs als u werent iets te doen, maar de keukenvloer dweilen en doen van uw nagels. Als hij denkt dat hij kan gaan met je elk moment, hel je behandelen als je niets te doen, maar wachten op zijn telefoontje.

8. Meld u niet aan om uw persoonlijke website of beantwoorden e-mails op een vrijdag of zaterdag. Kijk Battlestar Galactica en Stargate Atlantis. Je moet de indruk wekken dat u niet beschikbaar bent, zelfs als je bent. Dus vindt iets anders te doen behalve kijken wanhopig.

9. Als een man niet reageert, stop e-mailen hem. Als hij echt geïnteresseerd is in je ontmoet te hebben, zal hij contact met u op en vragen u uit voor een date. Als zijn antwoorden traag zijn, betekent dit niet dat hes geïnteresseerd. U bent zijn tweede keuze en het niet waard om met. Je wilt altijd zijn eerste keuze. Een snelle reactie: rente in alle dingen. Vraag jezelf, wanneer je wilde kopen dat nieuwe, heeft hete DVD of CD, u ongeveer wachten op een paar weken voordat zij een verbintenis aan te schaffen? Nou, als een aantal dagen voorbij en theres geen e-mail, Arent je de hete dvd.

10. Als u talloze e-mails uitwisselen en theres geen toezegging om zelfs ontmoeten voor koffie, moet je nadenken over waar deze relatie gaat. Als youre op zoek naar een e-mail relatie, thats great. Deze kerel is perfect. Echter, als je wilt een live date, moet u de druk subtiel en gooi een hint. Vermelden dat je gaat met vrienden en overwegen te stoppen alle communicatie met hem. Hell ofwel stapt uit de schutting of ga weg. Ofwel manier waarop sommige zullen sommige wont, dus wat, next!