woensdag 3 maart 2010

Michelle Obama's Dating Tips


Door George Stephanopoulos

Michelle Obama verschijnt op de cover van Glamour magazine volgende maand, ja, rechts samen met "39 Leukste Outfits Holiday" en "7 Redenen Guys Love You Just the Way You Are" - en ze biedt Glamour lezers advies over hoe een man kiezen. Haar bottom line? Neem geen genoegen met cute.

"Cute is goed. Maar schattig duurt alleen zo lang, en dan is het, Wie bent u als persoon? Kijk niet naar de Bankbook of de titel. Kijk naar het hart. Kijk naar de ziel ... Wanneer je een man bent dating, moet u altijd een goed gevoel, "de First Lady zegt. 'Je moet in een relatie met iemand die maakt je niet helemaal gelukkig en voelt u zich geheel. "

Het is de eerste keer in 70 jaar van het tijdschrift geschiedenis dat een eerste dame is verschenen op de cover. Mevrouw Obama werd geselecteerd voor speciale erkenning voor haar inzet voor de begeleiding van de volgende generatie, als onderdeel van de jaarlijkse "Glamour Women of the Year" awards.

In haar interview, mevrouw Obama praat over het belang van begeleiding en het vinden van je eigen mentoren: "Toen ik een jonge advocaat, er waren andere vrouwen en mannen in het kantoor die nam me onder hun vleugel. Zoek voor deze mentoren, want soms mentoren je niet vinden - soms moet je proberen ze uit. Vaak zijn ze gevleid en blij om een handje te helpen. "

Ze voegt eraan toe dat ze heeft een aantal waardevolle lessen geleerd haar mannelijke mentoren, evenals de vrouwelijke. "Ik heb altijd geprobeerd om mijn kinderen de eerste plaats zetten en dan ... mijzelf een heel goede tweede, in tegenstelling tot vijfde of zevende. Een ding dat ik heb geleerd van mannelijke rolmodellen is dat ze niet aarzelen om te investeren in zichzelf. "