zaterdag 27 maart 2010

Zijn Men "Dieren"?


Resultaten van de enquêtes blijkt dat alleenstaande mannen spenderen gemiddeld salaris van 6 maanden in online dating sites alleen maar om een perfecte match, een gepassioneerde vrouw die de beschrijving van hun droom meisje past te vinden. Echter, de meeste alleenstaande vrouwen geloven dat mannen "dieren" en wilde alleen maar seks, op zoek naar sexy singles, vooral wanneer ze zoeken via online dating of via internet dating service sites. Maar de meeste van de Amerikaanse alleenstaande vrouwen weten dat als een man echt serieus over haar, hij zal wachten om seks te hebben met haar. Daarom zijn hier enkele relatie advies dat kan helpen om de kans van succesvolle online dating voor alleenstaande vrouwen of meisjes die zal leiden tot romantiek en meer dan dat, je perfecte liefde match:

1. Wees een leuke en spannende vrouw. Mannen die op zoek zijn naar een partner of een vrouw moet hebben een positieve houding en die graag plezier hebben. Wees een fitness-partner. Vrouwen moeten betrekken binnenshuis of buitenshuis dating activiteiten en is een geweldige manier om een gezonde relatie voor beide singles te bouwen. Het is een feit dat vrouwen die meer tijd besteden aan haar nieuwe liefde en plezier uit het delen van activiteiten op regelmatige basis worden meer kans van slagen op het ontwikkelen van langdurige en intieme relaties.

2. Men wilde intimiteit hebben met een vrouw die hopelijk zou omvatten grote gepassioneerde seks. Dit kan gebeuren op verschillende punten in een lopende dating relatie en zelfs na het huwelijk. Mannen moeten het besluit van een vrouw te respecteren en het belang van romantiek, passie, sfeer, een goede sfeer en met inachtneming van de waarden van een vrouw te begrijpen.

3. Een manier om het hart van een man is door zijn maag. In de vroege stadia van dating, van mening dat iedereen houdt van een goede maaltijd en de meeste alleenstaande mannen zal nog meer aangetrokken tot zijn partner, die goed kan koken. Dus, als je nog niet geleerd hebben om een geweldige kok, zelfs als het slechts een of twee gerechten, dan moet je!

4. Mannen hunkeren naar respect en bewondering van zijn partner. Liefde vinden in een online dating site is slechts een van de belangrijkste ingrediënten mensen hebben altijd al wilde voelen in het vinden van een serieuze relatie, al is hij gewaardeerd als een aanbieder, een minnaar, een goede beslissing maker, etc. Om een perfecte match te hebben alle aspecten dan de liefde, vrouwen of meisjes nodig om echt te begrijpen het belang van deze kritische noodzaak dat alle mannen zeker hebben.

5. Mannen willen vrouwen er goed uitzien. De maatschappij gebruikt de term "trofee", maar wat ze eigenlijk willen is dat hun vrouw er goed uitzien. Ziet er goed betekent niet dat je moet kijken als een beroemdheid. Het betekent gewoon dat kijken naar je gewicht, eten en drinken meer gezond en uit te werken heeft vele voordelen, waaronder het ontwikkelen van grote relaties. Dit zal ons ook meer vertrouwen en draagt bij aan onze sex appeal. Doe je best om er goed uitzien, het verblijf in vorm, kleding mooi en weergave een zelfverzekerd en sexy houding.

6. Wees een goede luisteraar. Zowel mannen als vrouwen willen iemand die "naar hen luisteren". Communicatie is een sleutel tot een goede relatie en helpt houden nauw contact met uw partner.

7. Iedereen moet "hun ruimte". Adult dating accepteert uw partner voor wat hij is: fysiek, mentaal en emotioneel en vice versa. Don't smoren niet een andere persoon. Laat ze zijn wie ze zijn. Probeer niet te veranderen. Het zal niet werken. Of je houdt van je partner als zij worden of je moet gaan. Een van de grootste problemen in veel relaties is dat je liefde wedstrijd of de ander voortdurend probeert om hun partner te veranderen. Dit geldt met name voor alleenstaande vrouwen. Of je iemand ontmoet in een online dating service of bij een lokale pub, accepteren zoals ze zijn.

8. Vrouwen zijn zeer emotionele wezens. Daarom is het uiterst belangrijk dat de mensen proberen te begrijpen en te communiceren met vrouwen op een emotionele basis. Mannen aan de andere kant, zijn minder emotioneel, maar diep ook zij hebben emoties en gevoelens en deze zijn ook belangrijk bij het begrijpen van wat de mensen echt willen, wanneer uit vrouwen.

Deze gedachten zijn gebaseerd op een aantal van mijn eigen waarnemingen en ervaringen. Ik vond dat een van de beste en minst dure aanpak voor mij om te proberen een speciaal iemand te vinden was om een lokale online dating website die de wedstrijd maken van functies die helpt bij het vinden een perfecte liefde partner toetreden.

Persoonlijk, ontmoette ik een perfecte match voor mij van een online dating site. Ze is geweldig en ik vind het leuk met haar. Wie weet! Misschien zal de een dat zal mijn leven partner. Zei ik het huwelijk? Ja, ze weet wat ik wil en het maakt me erg blij te zijn met haar. Internet dating mag niet voor iedereen, maar het werkte voor mij. Volg de online dating tips deelde ik met je.

Dus, of het nu online dating, een vriend die je leidt of gewoon via uw vergadering haar kerkelijke activiteiten, goede relaties zijn ontwikkeld door begrijpen wat zowel single mannen en vrouwen willen.

Ik ben blij met uw gedachten en ideeën als je wilt meewerken aan dit lopende onderzoek over liefde en relaties, en ik hoop dat deze informatie u kan helpen op een bepaalde manier om eindelijk aan uw ideale dating partner of zelfs een partner voor het leven.