vrijdag 26 februari 2010

Flight Attendant ontslagen Mid-Flight Sex met acteur


SYDNEY, Australië - Een stewardess die vertelde een krant dat ze lid van de Mile High Club met Ralph Fiennes is ontslagen.

Australische Lisa Robertson, 38, zei dat ze seks met Fiennes in de badkamer van de Qantas vliegtuig vorige maand tijdens een negen uur durende vlucht.

Robertson vertelde London's Daily Mail on Sunday dat na haar onbeschermde seksuele ontmoeting in de badkamer, ging ze naar zijn hotelkamer en had seks met hem een aantal keer.

"Ik weet dat sommige mensen zullen denken dat het is walgelijk. En ik ben niet trots op wat ik heb gedaan - het was ongepast gedrag, 'zei ze tegen de krant. "Maar ik betreur het. Ralph is prachtig en de chemie tussen ons was amazing. Welke vrouw wil er nu niet verliefd op hem te maken? Dit soort attractie gebeurt er met mensen de hele tijd. Het is gewoon meestal niet met een Hollywood ster op 35.000 voet. "

Ze vertelde de krant dat ze flirtte de hele vlucht en later op de avond toen ze ging naar een pauze te nemen, "De Engels Patient" acteur kwam met haar te praten. Ze zei dat ze gechat, daarna begon uit te maken voordat ze naar de badkamer om seks te hebben.

Ralph was een geweldige minnaar. En ik dacht als ik naar de zak te krijgen, zou het de moeite waard. Ik wist dat het tegen de regels en fout, maar ik heb niet schelen, "Robertson vertelde de krant.

Een woordvoerster van Fiennes, 44, zei dat het Robertson die was 'de seksuele agressor. "

"Toch zei ze in haar officiële verklaring [te Qantas] dat hij de inleiding ... en vrijwel beschuldigde hem te dwingen zichzelf op haar," aldus de verklaring. "Het punt dat ik maak is dat ze ingeleid. Hij heeft zelf niet werking bij haar."

Naast "De Engels Patient," Oscar-genomineerde Fiennes speelde in verschillende films, waaronder maar niet beperkt tot de "Harry Potter"-reeks, "The Constant Gardener ',' Maid in Manhattan" en "Red Dragon '.

Distributed door Internet Broadcasting Systems, Inc