zaterdag 13 februari 2010

Sex And The Single Mom


Heb je ooit wel een condoom een "ballon" of ingevoerd uw laatste dag als "Uncle Mike?" Zo ja, bent u meer dan waarschijnlijk een alleenstaande moeder probeert de steeds gevoelige evenwicht tussen wonen uw eigen leven staking zonder verstoring van uw kind. Dating terwijl ze een alleenstaande moeder heeft zijn eigen uitdagingen, maar als je seks toe te voegen aan de mix, de problemen alleen maar toenemen. Whatâ € ™ s de beste manier om uw childâ € ™ s omgaan nieuwsgierige vragen, niet te spreken nieuwsgierige buren of die striae youâ € ™ opnieuw niet al te blij? Voor sommige oplossingen, presenteerde ik dit onderwerp naar mijn radio-show luisteraars en samen kwamen we met enkele trefzekere seks tips voor alleenstaande moeders. Hier zijn vijf dingen die je kunt doen om een geweldige moeder ... maar ook krijg je een zekere voldoening.

Verberg je sexy stash tegen nieuwsgierige ogen. Elke vrouw moet condooms hebben (en misschien zelfs een sex speeltje of twee) ter verbetering van de meest intieme momenten. Maar in tegenstelling tot onze kinderloos zusters, het is meer een uitdaging om deze te houden vreemd uitziende objecten uit de handen van een kind die komt over hen terwijl het nemen van een bezoek aan uw sok lade. Mijn luisteraar Megan had een dergelijke ervaring toen haar drie jaar oude overdekte toerusting haar mama's. Haar voortbestaan plan: "Ik heb onmiddellijk haar mee te nemen naar een andere kamer om naar te kijken Barney om haar af te leiden." Of kijken naar het creëren van een plezier borst: Investeer in een doos die sluizen waar je gemakkelijk al je goodies te slaan.

Sex-up van uw omgeving. Alle vrouwen hebben er recht op een slaapkamer dat de stemming wordt - maar dat is moeilijk te doen als het bezaaid met krijt uw kinderen of action figures. Dus, een regel vast te stellen met uw kinderen dat je slaapkamer is een speelgoed-vrije zone. En - deze tip gaat breken een paar harten - eventueel verplaatsen een ingelijste foto's van u, uw kinderen en hun vader naar een meer neutrale zone in je pad, zoals de woonkamer of keuken. Denk terug aan uw high-school dagen dat je draaide je slaapkamer in een den die al uw sociale (en romantische voldaan) behoeften. Nu moet je opnieuw dat ontwerp thema. Dat betekent ervoor te zorgen dat uw bed is sexy en aantrekkelijk, dat er een bank of stoel in de kamer samen met een CD-speler, televisie, DVD speler en alle andere entertainment voertuigen die gewoonlijk zijn verspreid over de hele huis. Het doel hier is om uw slaapkamer van de multifunctionele ruimte die alles wat u nodig hebt om je man te vermaken zonder wakker te worden of die het hele huis heeft. Overwegen een slot op je deur ook voor de momenten dat je echt niet wilt dat iemand Barging in - en niet schuldig te voelen over! Je bent niet uw kinderen uit te sluiten; youâ € ™ bent gewoon de weg effent om een gelukkiger ouder.

Geluiddichte je innerlijke heiligdom. Natuurlijk, meest gepassioneerde mensen willen vrij zijn om zo veel kreunen als ze willen. Alleen hoe krijg je dit te doen wanneer de kinderen zijn rechts naast de deur? Het antwoord voor veel vrouwen is veel vrouwen is pillowsâ € "en veel van hen. Gebruik ze op te vullen het gat onder de deur en alle enthousiaste uitroepen. Sommige vrouwen hebben zelfs hen ingeklemd tussen het bed en de muur om te voorkomen dat hun gehoor voorbord stoten tegen de muur, die kunnen kinderen schrikken en hen actief aan uw deur. Enkele andere manieren om te dempen geluid: Investeer in een goede muziek-systeem voor uw kamer aan te kunnen pompen uit de muziek, of zelfs de actie verhuizen van uw slaapkamer naar een andere kamer in het huis verder van de verblijven van de jongen is net als de kelder, den, of badkamer (na, het nemen van een bad met elkaar kunnen erg sensueel worden!) Een alleenstaande moeder met de naam van Jay genoemd in mijn radio show en bood nog een andere optie: "Zorg ervoor dat de kinderen spelen de hele dag hard," zegt ze. "Geef ze een warm bad en een fles, en ze zullen slapen door alles!"

Camouflage uw onvolkomenheden. Bijna alle moeders hebben sommige fysieke tekenen van mommyhood. Voor sommige vrouwen kan het een C-sectie litteken, voor anderen, striae of zelfs toegevoegd pond. En als je aan boord gaan van een intermezzo met iemand die was niet betrokken bij het maken van uw "Mama tracks," die persoon kunt u zich zelfbewust. Enkele oplossingen: Investeer in veel kaarsen voor het boudoir: Kaarslicht maakt alles gloeien en kijken glad. Donâ € ™ t vergeten om ook te investeren in een goede vochtinbrengende crème of bronzer voor de huid. Donkere huid ziet er steviger; spray-on leerlooiers of verven crèmes werkelijk kan maskeren striae huid en andere onvolkomenheden. En dat is bijna de enige oplossing in de arsenalen alleenstaande moeders '. Maryanne, bijvoorbeeld, zegt dat haar bovenste punt van zorg is haar 'saggy buik huid "- hoe het nog steeds duidelijk was dat ze uitgevoerd" een negen pond bowling bal rond bijna tien maanden. " Haar verhelpen? "Veel liggend op mijn rug bij het zoenen een jongen - of meer doen dan dat," zegt ze. "Alles ziet er prachtig plat als ik plat." En vergeet niet om altijd te spelen en pronken met je positieve eigenschappen, hij zal gewoon eet het op.

Hoe de man om te gaan. Het is 6 uur en uw kinderen zijn wakker in een uur ... enige probleem is, is er een vreemde man rustig te slapen in je bed, en zonder twijfel zal uw kleine donderstenen freak als ze hem zien. Hoe kun je hem skedaddle zonder zijn gevoelens te kwetsen? Nu zijn er twee scholen van het denken over deze. Een van mijn mannelijke luisteraars, John, verwierp dit als een obstakel voor alleenstaande moeders, omdat "de meeste jongens willen zo snel hea € ™ s verlaten finishedâ € | hij ISNA € ™ t op zoek te blijven." Aan de andere kant, mijn luisteraar Tanya gebruikt de directe benadering om hem te verlaten door "duidelijk te maken voor seks dat hij moet stuiteren vlak na het voorbij voordat de kinderen wakker." Als de man is een goede vent, dan zal hij begrijpen en respecteren uw wensen.

LaDawn Zwart is een radio-persoonlijkheid en de auteur van 'Stripped Bare: The 12 Truths voor de aanvoer van de Very Best Black Man'.