zaterdag 20 februari 2010

Als Jij Dating en meer dan 40, dan ...


Dating is verondersteld een leuke activiteit niet uit wat uw leeftijd of ervaring met het andere geslacht. Dat gezegd zijnde, zijn hier tips in gedachten te houden als u een komt uit een slecht huwelijk en zijn in de markt opnieuw, of nog steeds tot op heden tot nu.

Hoewel er geen geheime formules aan je date een hit te maken, er zijn echter basics die dezelfde zijn zelfs vandaag zoals ze waren toen onze grootouders, misschien, werden rond. Als het gaat om dating, de drie principes zijn: 1) ontspannen, 2) aandacht besteden en 3) worden jezelf. Sommige mensen kunnen de lat te hoog als het gaat om daten.

Relax: Dit is van het allergrootste belang. Kom op, dat is het niet ernstig. Het zou leuk zijn! Neem een tip van de "jongere" vastgesteld en "gewoon chill." Wees niet kijken naar je date als het antwoord op al uw problemen - uw kwalen, tekortkomingen, dingen die je niet krijgen als een kind, dingen die je kreeg en je wilt krijg steeds, of enige andere rechten op uw lijst. Integendeel, geniet van je date bedrijf en kijken naar de ervaring als een kans om een nieuwe vriend of te worden verlicht op een onderwerp kunt u wist weinig over voor de dag te maken. Omdat in dit stadium van het spel het betekent niets, en dus niets moet gelezen worden in de ervaring. Period.

Let op: Vanaf de eerste dag aan wat licht komt in de komende paar maanden. Vergeet niet, ook al ben je nog "koelen," als je hebt gekregen voorbij de eerste paar data, is het tijd tonen de andere persoon die u oprecht over het krijgen om ze te leren kennen. Laten we stoppen hier en denken dat zin (ga terug en zeggen het hardop indien u wilt) ... nu afvragen, heb je echt aan de persoon weet dat gedurende die eerste paar data, of was je te concentreren op uw behoeften weer en wat je wilt en verwacht? Dit is waar velen van ons in de problemen - vooral vrouwen.

Vermijd tunnel-visie: 1) hoeveel geld hij maakt, 2) wat voor auto hij rijdt, 3) hoe ze kleden, en houdt een open geest over zijn / haar potentieel als stuurman (als dat is wat u zoekt voor) op basis van wat je hebt geleerd over hem / haar reeds.

Deze openheid kan sparen van je tijd te verspillen in de doodlopende relaties, omdat je vindt op alles wat u moet weten over de persoon simpelweg door te luisteren naar hen en observatie van de acties.

Wees jezelf: Je hebt dit eerder gehoord, maar als je toch merkt dat je handelt raar op een datum, dan ben je niet geweest acht te slaan op deze waarschuwing. Houd in gedachten dat de andere persoon wordt nerveus ook, het is natuurlijk. Vergadering een complete vreemdeling (of als je een vriend geïntroduceerd, een eenmaal-removed-complete-vreemdeling) kan iedereen ongemakkelijk. Door te ontspannen en werkend natuurlijk, kun je helpen je date hetzelfde doen.

Nu we de beginselen van de datering van heb, laat me delen mijn huisdier Foppe.

Ergernis nr. 1: De man die heeft aan mij al zijn persoonlijke zaken te vertellen in de eerste vijf minuten bij hem te ontmoeten. Dit geeft aan dat hij ongeduldig en wil gesneden wat chase hij in gedachten heeft. Meestal is deze man bang om dood van oud alleen en wil geen tijd verspillen.

Wat te doen? Vermijd dit type als de pest en onthoud dit: uw 40-plussers niet ontkennen de noodzaak om je tijd te nemen.

Ergernis nr. 2: Als een man probeert te imponeren met alle dingen die hij zegt dat hij in bezit heeft. Maar hoe weet je dat hij de waarheid vertellen? En bovendien, als je meer dan 40, heeft u waarschijnlijk al dingen en je bent waarschijnlijk nu op zoek naar stof. "

Wat te doen? Neem het allemaal met een korreltje zout, mooi zijn en wanneer de datum eindigt, vertrouwen op uw buik om u te vertellen je volgende zet.

Om bot, dating is een manier om de markt te zoeken naar iemand die compatibel is met uw waarden, sympathieën en antipathieën. Dingen als die betaalt voor het diner, of u hem te ontmoeten in het restaurant of krijgen opgepikt, of die vraagt wie de eerste is in principe spul kinderen.

Doe wat je voelt comfortabel aan en laat niet verdrag (of je vrienden) regel. Als het goed voelt het waarschijnlijk is, en als het niet voelt, je intuïtie te volgen die op 40-plus moet niets nieuws.

9 Secret Signals Your Body Language Sends to Men