woensdag 10 februari 2010

Secure Speed Dating


"Meestal heb ik de hele dansvloer bij mezelf," zegt ze.

Maar deze donderdag is de nachtclub-restaurant vol vermenging singles meestal leeftijden

35 tot 55.

De 46-jarige boekhouder en gescheiden moeder van 24 - en 26-jarige dochters kwamen vooral voor de speed-dating singles party gegooid door San Lorenzo-gebaseerde A Wing daters, hield de tweede donderdag van elke maand.

De dansvloer schitterden als 10 tafels van mannen en vrouwen aan de kant praatte, onder posters van de Commodores, de Eagles, en Earth, Wind & Fire.

Matt Delima, Wing A daters mede-eigenaar, vraagt om een speed-dating schakelaar via de microfoon van de DJ's.

"Laat me niet komen daar," zegt hij.

Voor een 5 dollar inschrijfgeld, de singles krijgen om elkaar voor vijf tot 10 minuten weten voordat u op. Elke deelnemer wint ook een prijs, zoals een restaurant cadeaubon of een bon voor een dag spa.

De partij is een van de vele diensten die worden aangeboden door A Wing daters, gestart in 2004 door San Lorenzo bewoners Delima, 28, en Justin Wong, 29, Cal State East Bay afgestudeerden en vrienden sinds de middelbare school. Delima heeft een bachelor in communicatie en Wong een meester in het bedrijfsleven.

In de twee jaar sinds ze begonnen het bedrijf, is het gegroeid en gediversifieerd in een one-stop-shop voor alle soorten dating stijlen. Ze begonnen met "Wingmen" en "wingwomen" â € "partners die, forone avond, coach een cliënt in technieken over hoe om te voldoen aan en breken het ijs met een vreemdeling.

"Het is een enge ervaring," zegt Wong. "Het kan blazen hele nacht iemand. U aanpak iemand en wens u iets gezegd zou kunnen hebben."

Negentig procent van de tijd, een wingwoman helpt een jongen uit.

"Vrouwen zijn gewoon meer uitgaand," Delima gezegd. "Ze nemen meer initiatief."

De dynamische paar spelen om hun krachten in bedrijfsklare WingA daters. Wong, die werkt full time in San Francisco in de financiële dienstverlening, zorgt voor de operationele kant. Hij ontwerpt de veranderingen op de website, onderhoudt contracten en velden e-mails.

Hij houdt ook een gedetailleerde database van meer dan 5.000 singles van de verzamelde informatie bij singles evenementen.

Nadat u door de dot-com boom en bust met corporate Amerika, Wong voegt toe: "We werken liever voor onszelf."

Delima werkte in advertenties verkopen voor Clear Channel Radio, maar stopte drie maanden geleden te wijden voltijds aan Wing A daters, tot oprichting van zakelijke contacten en nu ook het regelen van blinde data.

Hebben van verschillende online dating services geprobeerd, Annemarie House, 38, was op ShBoom na te gaan op een blind date twee dagen eerder, opgericht door Delima.

"Ik heb een lijst, 'de dans leraar zei, toen hem gevraagd wat ze zoekt in een partner. 'Ik denk met een meer persoonlijk tintje, hij (Delima) heeft me niet gebracht met iemand die niet past dat. Hij luistert naar mij. "

Huis is getrouwd voor 10 jaar en nu werpt twee kinderen op haar eigen.

Bijna knijpen haar vingers samen, voegde ze eraan toe, "ik heb geen tijd om gek rond."

Hopefuls invullen van een 50-vraag dating profiel en meestal ontmoeten op een caf voordat ze besluiten te gaan eten.

Huis meest recente datum was met Tim Moreno, 50 jaar, die was ook op feest van donderdag en zei dat ze hadden uitgewisseld, telefoonnummers.

"Het is erg lokaal geconcentreerd. Andere diensten voldoen aan mensen ver weg," zei Moreno, uitleggen wat trok hem Wing A daters.

Gescheiden voor 12 jaar, hij slechts af en toe gaat uit naar mensen te ontmoeten.

"Om mensen te ontmoeten bij toeval in de supermarkt, moet je een agressieve benadering, 'zei hij. "Er is zo veel mensen in dit gebied en ik wil hen te ontmoeten. Ik ga naar een goede tijd een goede vergadering, kwaliteit mensen hebben."

Ben Esposo, een discotheek DJ voor 20 jaar, hield de energie-up op ShBoom met muziek uit de jaren 1970 tot vandaag.

"ShBoom is gericht op ouderwets leuk voor volwassenen," zei hij. "Dit is goed om iets leuks te krijgen gebeurt hier op een doordeweekse avond, in plaats van wachten tot het weekend."

De club is aangesloten bij andere hot spots in Pleasanton en San Francisco, die ook een partnerschap aangegaan met Wing A daters.

In de afgelopen vier maanden hebben Delima en Wong verkocht 150 lidkaarten. Bij 50 dollar per stuk, de kaart betaalt voor zichzelf door zich singles gratis dekking van kosten in clubs, alsmede kortingen bij meer dan 25 lokale bedrijven.

"We hebben uitgecheckt elke plaats en zie dat het een vriendelijke sfeer," zei Delima. "Veel mensen vroegen ons, 'Waar kan ik heen?"

Deze zijn dating-georiënteerde bedrijven, zoals low-key, familie-eigendom restaurants met goed eten en een atmosfeer rustig genoeg om te praten, of salons waar mensen zich kunnen voorbereiden op een datum. De bedrijven zijn gekoppeld aan de Wing A daters website. Delima en Wong ook bedrijven te helpen zonder Websites bouwen een.

Loretta Brown, 48, van Livermore, kwam voor de speed-daten na frustratie met oneerlijkheid in online groepen.

"Je hebt een een-op-een en je hebt oogcontact en kan achterhalen als je scheikunde hebt, 'zei ze. "Er zijn veel mensen van onze leeftijd op zoek naar mensen. Dit is geweldig."

Wing A daters partijen meestal trekken ongeveer 200 singles. De dienst geen onderscheid naar leeftijd of seksuele geaardheid, en is van plan uiteindelijk gooi een homo speed-dating partij.

'Ja, ik stel je een wingman, "zei Delima. "Ik zal iedereen hook up."

Online Dating valg og hva du b�r vite