donderdag 28 januari 2010

De Vrienden Mentality


Een ding dat ik heb gemerkt over heel veel jongens komen hier, is dat ze zich afvraagt hoe ze zich wenden van verliezers in de spelers. Het werkt niet op die manier!
Zoals iedereen hier weet maar al te goed, het grootste onderscheid tussen de spelers en verliezers ligt binnen het vertrouwen / zelfwaardering.

Ik heb deze theorie over waarom sommige mensen de neiging om problemen te benaderen meisjes hebben:

Seks wordt gezien als de Heilige Graal, een overgang naar volwassenheid, of het gevoel van het bereiken van identiteit door sommige individuen.

Als deze mensen niet een krijgen, wordt hun verliefdheid met seks schadelijk is, het verlagen van hun vertrouwen niveau op de constante gedachte aan wat ze niet krijgen. Als gevolg praten met meisjes wordt moeilijk omdat de aanpak ligt uitsluitend op de intentie op het krijgen van vastgesteld.

Deze sex-hunkerde mensen verliezen hun kalmte, omdat hun inspanningen streven naar het bereiken van iets dat ze nog moeten ervaring, of problemen hebben ervaren. Dit gebeurt door de druk die zij op zich aan hun ideale doel te bereiken krijgen vastgesteld.

Om mijn punt hier: In plaats van meisjes te benaderen met de bedoeling om seks hen, aanpak meisjes met de bedoeling om alleen maar vrienden.

Mensen zijn sociale dieren. We streven op het bouwen van solide relaties met andere personen. Hoe moeilijk is het om vrienden te maken?

Deze strategie kan het volgende te bereiken voor u:

* De mogelijkheid om gewoon jezelf. Geen druk hier, folks!

* De mogelijkheid om het vertrouwen in jezelf alleen maar aan meisjes aanpak krijgen.

* De ervaring verkregen uit naderen en praten met meisjes.

* De mogelijkheid dat je "vriend" zou graag stap in de matchmaker spelen voor je.

Dating en seks zijn complex in hun eigen recht, dus ze moeten worden bereikt in stappen. Probeer het passeren Lineaire algebra, zonder dat de genomen tussen wiskunde lessen in rekenen en lineaire algebra. Je kunt niet zomaar springen.

Bij seks is het eerste wat je beeld in je hoofd als je eerst een meisje, is het onvermijdelijk je zenuwen zullen wankelen ... als je bij haar met de focus van een dergelijk resultaat, vooral als onervaren.

Naderend meisjes als uzelf met de hoop om niets meer dan vrienden, zult u denken authenticiteit, vertrouwen, warmte en vriendelijke - eigenschappen meisjes zoeken in jongens.

Je mag niet klikte met deze meisjes, maar de ervaring die je krijgt van het zal echt het gemakkelijker maken om meisjes aanpak.

Relax, ophouden te handelen als iemand je niet. Stop probeert te manipuleren en te lezen of haar directe acties, omdat al deze factor in op het gebrek aan concentratie je nodig hebt om te praten met vertrouwen aan meisjes.

Zodra u bereiken met het nodige vertrouwen, dat is wanneer je kunt beginnen zorgen te maken over de andere factoren.