woensdag 27 januari 2010

Gift-Giving advies voor de Newly Dating


Het was de eerste van het paar kerst samen, en Kimmika Williams-Witherspoon wilde maken het een speciale.

De Tempel hoogleraar vakantie zeer serieus neemt, vooral Kerstmis. Het herinnert haar aan haar eigen gelukkige jeugd, toen het leek dat haar ouders maakte al haar materiaal wensen uitkomen ondanks de moeilijke economische tijden.

Dus voor die eerste gift-giving vakantie samen, Williams-Witherspoon zorgvuldig koos een suède jasje voor haar beau. Ze selecteerde twee of drie jazz-cd's ze dacht dat hij zou willen. En als die gaven niet genoeg was, kocht ze nog een groot cadeau: een GPS, herinnert ze. Of was het een wijn koelkast te helpen vervullen zijn innerlijke sommelier? In ieder geval, het was attent en speciaal en onvergetelijk.

Zijn geschenk aan haar? Sokken met bonen in hen. Je weet wel, die mond-warmer dingen je in de magnetron voor dragen? Oh, en een bijpassende nek warmer.

"Ze waren erg ongemakkelijk en ongelooflijk lelijk. Het was het begin van de relatie, dus ik probeerde te glimlachen, maar het was verschrikkelijk, "herinnerde Williams-Witherspoon, 50, van Darby.

Ah, de gevaren van december dating - een mijnenveld, vooral voor de pas gekoppeld. Te kopen of niet te kopen? En als om te kopen, perchance te dromen? Hoe groot, hoe duur en hoe persoonlijk? Wat gebeurt er als de ene helft van het paar gaat voor het goud, terwijl de andere helft niet eens opdagen voor de opleiding?

Het internet wordt overspoeld in het advies van nu. Lisa Daily, auteur van Stop Getting Dumped!, Schrijft dat iedereen in elke relatie, ook een nieuwe, moeten verwachten om te geven en krijgen een geschenk. Zelfbenoemde cyber-dating expert Julie Spira zegt dat mensen moeten het eenvoudig: een kaart en een doos chocolade - "fijne chocolade houden," benadrukt ze, dus vermijd de dollar-store selecties - om je zorg.

Maar Rich Santos, de datering dagboeken blogger voor Marie Claire magazine, zegt dat als er een vraag over het geven van geschenken, is het veilig om te veronderstellen dat het niet gebeurt. Als je nog steeds op het hek, beveelt hij de aanpak naar voren, vragen direct uit, "Doen we gaven dit jaar?"

Voor degenen aan de verlegen kant, de dating service It Just Lunch, die een bijkantoor heeft Philadelphia, bevat een gedetailleerde gift-giving formule - voor iedereen van heel nieuwe paren aan degenen die hebben elkaar al jaren.

Onder de aanbevelingen: een enkele datum zal een kerstkaart net. Een maand is gelijk samen een ervaring, iets leuk, maar goedkoop willen schaatsen en warme chocolademelk. Als u al een jaar uit, bereid zijn om pony up. It's Just Lunch beveelt aan: "Fly to Vegas, boek een suite in het Wynn, en krijg grote tickets voor de Elton John Red Piano concert. Breng de rest van het weekend te zonnen, dansen en dineren tot de zon opkomt. "

Hier is de hoop dat iemand speciaal houdt Sir Elton en gokken.

Alex Mehr, medeoprichter van de sociale dating bedrijf Zoosk, beveelt cadeau kaarten, zoals een aan een spa. Ondertussen een peiling van de gebruikers zijn bedrijf gevonden dat de beste vakantie cadeau zou zijn "een simpele knuffel en kus."

Echt? Een knuffel en een kus?

Beschouw de (losse) bronnen, Mehr gezegd.

"Als je enkel geweest voor een jaar, en ik heb enkel al meer dan een jaar, ben je wilt, 'ik mis iets en dat speciale iemand in mijn leven." Alles wat je denkt, is dat gevoel, "Mehr gezegd.

Balee Susan en haar vriend waren uit slechts een paar maanden bij hun eerste december benaderd. Maar ze was verwacht iets groots, iets dat misschien kwam in een klein pakket. Dingen had ernstige gekregen vrij snel.

Dus ze was verrast door de omvang van de doos gaf hij haar voordat ze naar het huis van haar ouders in Florida. Het was de perfecte afmetingen - voor een fles alcohol.

Honderden mijlen van haar minnaar, begon ze te broeden.

"Waarom is mijn bewonderende beau geeft me een fles drank voor Kerstmis?" Herinnerde zij zich denken. Wat wil dat zeggen? "

Ze kon niet wachten tot Kerstmis 's morgens om uit te vinden, zodat ze opende de doos vijf dagen vroeg en vond een fles champagne met een uitvoerig geplakt notitie gevoegd. Zij wilde haar en haar familie een prettige vakantie en adviseerde hen om te genieten van wat er binnen.

"Om te zeggen dat ik was geërgerd en teleurgesteld is een understatement," zei ze. Dat ongenoegen kwam door de volgende dag toen ze praatte met haar vriend aan de telefoon. Hij vertelde haar af te nemen de tape die de notitie.

Daar vond ze in de verpakking van de smaragd en diamanten oorbellen die hij had gekozen voor haar. Awk-afdeling!

"Niet alleen ik was nieuwsgierig, 'zei ze," maar ik had aangegeven mijn verschrikkelijk, Lowlife, cadeau-verwachting persoonlijkheid. "

Dat was 26 jaar geleden. Het paar, die nu leven in Wyncote, zijn 22 jaar getrouwd en hebben twee kinderen.

"Ja, je kan overleven dom holidating gedrag," Balee gezegd.

Natuurlijk, doe het goede cadeau-selectie vaardigheden niet op een perfecte partner. Williams-Witherspoon, voor een, zei ze weet dat uit de eerste hand: Haar tweede man was een ace huidige plukker, zei ze - en hij liet haar toen hun zoon was een paar maanden oud.

Ze stak met de heer Mond-en Neck Warmer voor vier jaar. Maar zijn gave selecties niet beter kreeg - "Voor elke vakantie, daarna kon ik altijd verwacht iets even afschuwelijk", zei ze - hoewel haar kinderen later hem beschaamd haar in het kopen van een computer na die eerste uitwisseling debacle.

Nog steeds, vorig jaar gaf hij haar een te grote gouden ketting die eruit zag als iets uit een jaren '80 rap video. Het was gewikkeld rond een fles cognac in een gebruikte Tiffany doos.

"Onnodig te zeggen dat we niet meer samen," zei Williams-Witherspoon.

Maar de geschenken waren niet het echte probleem. Hij was.

"Het krijgen van een last-minute cadeau kan betekenen u het laatst op zijn lijst, 'zei ze. "Het is mijn ervaring dat de manier waarop een individu geschenken u onthult veel over hoe zij denken over jou. Voor een verjaardag, dit dezelfde persoon gaf me een paar van Afro-centric oorbellen. Maar als je tijd om mij kennis nam, zult u zien ik neem nooit mijn diamanten uit, dus ik ga nooit voor hen dragen. U was niet denken over mij. Je was te denken over het krijgen van het gebeuren. "

Trabajo y novelas rom�nticas no se mezclan