donderdag 21 januari 2010

Top 10 Online Dating Mistakes


Fout # 1: Verzenden haar 'slechts' een knipoog

De meeste Internet dating sites kunt u â € œwinksâ € of â € œshow interestâ € sturen voor gratis, maar wat zegt dit over je haar? Als dat echt heet meisje je knipoog krijgt, ziet ze een kerel die niet serieus over wil haar contactgegevens en te goedkoop om vork over de 20 dollar lidgeld. Wat een prachtige manier om te beginnen een relatie. Niet!

Ze weet ook dat een knipoog is een makkelijke â € œcop-out.â € Iedereen kan scrollen door honderden online profielen en de knipoog naar alles wat beweegt. Vanuit haar perspectief moet, waarom ze besteden tijd aan u wanneer er tientallen jongens de tijd neemt om haar echte berichten te versturen elke dag?

Fout # 2: Niet met een recente kwaliteit foto in je profiel

Dit moet een eenvoudig, maar het feit is, de meeste mannen niet uploaden hun foto. De statistieken over deze zijn zeer duidelijk. Profielen met foto's krijgen 10 keer meer ziet dan die zonder, en profielen met kwaliteit foto's krijgen vier keer meer dan profielen met een slechte foto's.

Laat mij u vragen: Wanneer u zich aanmeldt bij een dating site en zoeken, je niet zoeken naar vrouwen met foto's in hun profiel eerst? Waarom zou ze anders zijn? Veel vrouwen zullen aannemen je iets te verbergen als u niet uw foto post â € "zoals misschien je vrouw.

Als u niet uw foto willen, hebben een professioneel gemaakt. Er zijn veel professionele foto diensten die niets te doen, maar maken prachtige foto's voor uw online dating profiel. Als u een kans tegen de andere jongens die er staan, uploaden van een goede kwaliteit foto.

Zorg ervoor dat u uploadt een recente foto. Niets is meer dan teleurstellend om iemand te ontmoeten en realiseren van de foto die zij heeft je gestuurd was 20 jaar en 40 pond geleden!

Fout # 3: Het verzenden van een bericht met een saai onderwerp

Feit # 1: Jongens overtreffen meisjes door ten minste twee tot een op de meeste online dating sites, en dat is een conservatieve nummer.

Feit # 2: Good looking meisjes krijgen tientallen winks en berichten in een bepaalde dag. U kunt de meest ontzagwekkende profiel en kunt u haar het meest intrigerende boodschap, maar ze mogen nooit zien. Hoe komt dat? Simple; nogmaals, vrouwen met een goede online profielen krijgen veel knipogen en berichten elke dag. Geef haar een reden om uw boodschap eerste open! Het heeft om op te vallen tussen alle anderen of het heeft een grote kans op het krijgen van verwijderd en nooit gelezen.

Besteed evenveel tijd crafting een intrigerend onderwerp zoals u schriftelijk doen de rest van uw bericht. Vraag haar een vraag of specifiek verwijzing meer detail behandeld in haar profiel, zodat ze weet u eigenlijk lezen en zijn echt geïnteresseerd zijn in meer dan alleen haar uiterlijk.

Fout # 4: Verzenden haar een vage, generieke of anderszins lame bericht

U heeft de inspanning om een betalend lid van een dating site en wilt u het meeste uit uw lidmaatschap te maken, maar dan moet je kwam met een standaard standaardtekst bericht en u snel gekopieerd en geplakt aan tientallen meisjes.

Go you! Tenminste dat is wat je denkt. Oke, reality check.

Vrouwen willen zich speciaal voelen en belangrijk. Ze kunnen ruiken een lamme vorm bericht een mijl afstand, en de delete-knop is altijd bij de hand. Waarom niet een andere aanpak? Eigenlijk lees haar hele profiel (we weten dat het pijnlijk, maar toch doen), leren over alles wat je kunt haar, en dan stuur haar een inzichtelijke, persoonlijke boodschap.

Vergeet niet, je bent messaging haar en zij moet het gevoel is ze het enige meisje in de hele wereld dat u geïnteresseerd bent uw berichten vrij kort en bondig houden. Compliment of verwijzen naar een ding of dingen die je interessant vond in haar profiel. Sluiten elk bericht met een â € œclear oproep aan actionâ €. Wees altijd vriendelijk en beleefd, maar vertel haar wat je zou willen dat ze doen.

Laat haar niet af. Een voorbeeld is â € œtalk u soonâ € of â € œdrop mij een line.â €

Fout # 5: Rekening te lang om te reageren op haar boodschap

Met alle drukte rond de verleiding en â € œpick tot artista € gemeenschap deze dagen zijn veel mannen bang voor vrouwen afschrikken weg door zich te enthousiast of wanhopig. Ze krijgen haar boodschap en dan wachten, en wachten, en vraag me af wanneer het goed om haar antwoord.

Laten we dit duidelijk op. Reageren is niet meteen een slechte zaak. Het zal waarschijnlijk je jezelf kunt onderscheiden van de andere tientallen jongens die messaged haar vandaag. Net als de meeste kansen in het leven, ben je veel beter af opvallend terwijl het ijzer heet is. Get over it en bericht haar rug. In feite doen terwijl ze nog op aangemeld. Vergeet het hoofd spelen en jezelf. Vrouwen worden aangetrokken tot mannen die ervan overtuigd zijn comfortabel in hun eigen huid. Wees jezelf en je zult wel goed!

Fout # 6: Asking for haar persoonlijke gegevens te snel

Je messaged dit echt grote meid en ze reageerde met een fundamentele â € € œHiâ bericht. Nu? Je wilt haar echte e-mailadres, haar telefoonnummer, haar werk-nummer, of beter nog haar adres, zodat je kan er nu gaan, toch? Stop!

Asking haar voor alle persoonlijke gegevens in je eerste berichten is een snelle manier om de relatie te doden voordat het begint. Denk aan twee honden naderen elkaar - wat doen ze? Ze aanpak langzaam en voorzichtig, en ga door naar elkaar snuffelen. Waarom doen ze dit? Ze leren kennen van elkaar. Mensen zijn hetzelfde in vele opzichten. Niet schrikken niet van haar af. Doe het traag en laat haar je te leren kennen alvorens om persoonlijke informatie.

Fout # 7: Het maken van seksuele insinuaties in uw eerste bericht

Ja, ze is echt hot. Ja, lijkt haar profiel flirty en seksuele. Je denkt dat het goed is om openlijk seksueel worden wanneer u probeert contact met haar opnemen. Verkeerd! Tenzij je op AdultFriendFinder.com of andere volwassene site, zijn seksuele insinuaties onwaarschijnlijk dat u te helpen. Ze zullen waarschijnlijk torpedo enige kans u zou kunnen hebben gehad met haar, dus doe het niet.

Fout # 8: Verzenden haar geld of een creditcard nummer

Ja, de immer populaire Nigeriaanse (of welk land is in op het deze maand) geld scam. Social networking sites, met inbegrip van online dating sites, worden geplaagd door oplichters. Jongens u weet vallen voor het elke dag. Vergeet niet dat de hele â € œif het klinkt te mooi om trueâ € idee staat nog steeds!

Als uw online profiel is echt slecht en opeens een meisje vreemd lijkt op een supermodel je e-mails en belooft om al uw dromen waar te maken, neem het langzaam. Stuur geen geld of andere financiële informatie om haar tot u komen.

Fout # 9: Checking out haar â € œreally Hota € naakt foto's op haar persoonlijke website

De populaire â € œcam girlâ € verschijnsel is verrassend scores van nieuwe mannen op een dagelijkse basis.

Dus, wat is een â € œcam meisje? Â € Nou, laten we zeggen dat u zoekt profielen en lopen over deze geweldige meid. Ze kijkt vriendelijk, aanspreekbaar, en is het dragen van een zeer suggestieve outfit. Om het beter, haar profiel heeft een link naar haar â € œprivate websiteâ € waar je kunt â € œsee meer van her.â € Wat geluk!

U klikt op die link en je verrassen u naar â € œverify uw leeftijd door middel van een credit card numberâ €. Hmmm. Wilt u een volwassen site doorzoeken, ga dan en geniet, maar herkennen dit voor wat het is â € "vaak een tiener middelbare school mannelijke doen alsof ze een echt hete meisje om geld te verdienen door het versturen van gelukkig surfers (lees: je ) naar een pay-per-view adult site.

Fout # 10: Niet weten wat je echt wilt

De laatste blunder is eigenlijk verreweg de belangrijkste. Simpel gezegd, de meeste jongens gebruik van het geweer aanpak van de datering en hopen om iets te raken, wat dan ook. Dan vragen ze zich af waarom ze niet tevreden bent met de vrouwen die ze tegenkomen. Niet echt de beste aanpak voor de meest belangrijke aspect van je leven, is het?

Voordat u een online dating site aansluiten, een stap terug en precies uit te vinden wat u zoekt. Wat voor soort vrouw heb je echt wilt ontmoeten vandaag? Op die manier verspil je geen tijd messaging echt een fantastische â € ~ alleenstaande moeder 'als je weet heel goed dat je geen kinderen willen.

Als u een buitenman, u waarschijnlijk geen tijd wil besteden aan messaging een vrouw die je vertelt in haar profiel dat ze allergisch is voor de zon. (Nog een reden om daadwerkelijk te lezen haar profiel.)

Het zal de moeite waard uw tijd om te begrijpen wat je echt zoekt!

BlogCritics.Org