maandag 18 januari 2010

Heeft u deze Classic Dating Fouten?


Soms kan een overigens aangenaam datum lijken scheef gaan zonder duidelijke reden. Hier zijn de kleine foutjes en fouten die zouden kunnen worden houden je terug uit dating succes.

Looking over de schouder van je date's

Is er iets fascinerends aan de hand direct achter je date? Misschien een ober gleed drastisch op een banaan-huid, of George Clooney zit tegenover Cameron Diaz en ze zijn allebei werken dragen hoeden. Laat het gaan. Looking over de schouder van je date zal komen over als onbeleefd, en de persoon die je uit beledigd voelt en denkt dat u niet geïnteresseerd in hen.

Praten over de prijs af

Stel je verhuizen naar een nieuw huis en ontdek het is nog steeds vol van bezittingen van de vorige bewoner - een beetje een teleurstelling en een hoop hard werk voor de boeg proberen om te gaan met al die oude bagage. Dit is vergelijkbaar met het gevoel dat iemand krijgt wanneer dating iemand die nog steeds bezig met gedachten van hun ex. Discussies over exen moeten worden gehouden tussen vrienden, uw partner dating echt niet hoeft te weten.

Dirty vingernagels

Wanneer dating iemand nieuw, is het belangrijk om vlekkeloos schoon zijn. Vuile nagels zou niet zoveel uit onder vrienden of in een langdurige relatie, maar op een eerste datum waarop ze buiten brengen, omdat zij doorgaans slechte hygiëne inhouden en zijn niet erg leuk om naar te kijken tijdens het diner. Zoals met de meeste dating tips, context is belangrijk - als je eerste date toevallig een middag van aardbei-picking, zal vuile nagels zijn minder een probleem!

Niet luisteren

Dating kan worden zenuwslopend, en vaak lijkt het belangrijkste is om het gesprek gaande te houden en te voorkomen dat lastige stiltes, ongeacht de kosten. Maar proberen te komen met iets nieuws en briljant te zeggen terwijl je date is praten is een grote vergissing. Van hun kant, het realiseren van de persoon die zij zijn datering is niet echt geluisterd naar een woord dat ze hebben gezegd zal worden frustrerend. In plaats daarvan, luister aandachtig naar wat je date zegt en weloverwogen antwoorden.

Gehannes

Wederom een gemeenschappelijke reactie op nervositeit, zal constant gehannes over het verschuiven of in uw stoel te maken je lijkt afgeleid en onrustig, die niet is een goede blik bij het daten. Het kan nuttig zijn om je handen op je schoot of samen slotje ze de drang terug te brengen tot viool, waardoor je date te concentreren op belangrijkere dingen, zoals wat u zegt.

Praten over het werk

Het is altijd interessant om te weten wat iemand doet voor de kost. Toch zijn de meeste banen gevuld met industrie-specifieke jargon en informatie die zo niche dat het niet iets wil betekenen voor iemand die buiten het specifieke gebied van werk. Misschien heb je de hele dag bezig geweest met het samenstellen van de "WENUS" (Weekly Geschatte Net Usage Systems), maar uw partner dateren waarschijnlijk nog nooit gehoord hebben van zo'n ding, en het hele onderwerp zal verloren gaan op hen. Wees erg voorzichtig over praten te veel over je baan, en probeer de discussie te houden gebieden die u beiden hebt ervaring inch