woensdag 13 januari 2010

Wetenschappers ontdekken waarom kussen betekent meer voor vrouwen


Als een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus kan een kus of - zeker voor een vrouw toch, onderzoekers zeggen.

A New York State University team ondervroeg meer dan 1.000 studenten, het vinden van vrouwen plaats een grote nadruk op zoenen. Ze gebruiken zoenen als een manier om de beoordeling van de ontvanger als een potentiële partner, en later te handhaven intimiteit en om de status van een relatie. Maar mannen bovenaan minder belangrijk op het, het gebruik ervan te verhogen de kans op seks, Evolutionary Psychology gemeld.

De vragenlijsten bleek mannen waren minder discrimineren als het ging om besluiten die te kussen of die om seks te hebben met. Ze waren meer bereid om seks te hebben met iemand zonder kussen, om seks te hebben met iemand die ze niet aangetrokken tot en stemt ermee in om seks te hebben met iemand die ze beschouwd als een slechte kisser. Maar zoenen was meer belangrijk als een bonding mechanisme voor vrouwen. In lange-termijn relaties vrouwen niet alleen snelheid zoenen als belangrijker dan mannen, maar ze gaf aan dat zoenen belangrijk was in een relatie.

Ondertussen mannen bovenaan minder belang aan kussen als de relatie vordert. Er was ook een verschil in het soort kussen de twee geslachten voorkeur met mannen houden van nat, tong kussen. Lood onderzoeker dr. Gordon Gallup zei kussen had ontwikkeld loop der tijd uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de vrijage proces. Maar voegde hij eraan toe: "Hoewel beide seksen deelnemen aan de adaptieve voordelen van kussen, vonden we verschillen tussen de geslachten bij de beoordeling van de uitoefening van korte versus lange termijn strategieën paring."

Dr Glenn Wilson, een expert in relaties op het Londense Institute of Psychiatry, zei: "Kissing wordt gebruikt door iedereen als een binding en testen mechanisme. Maar het feit is discriminerend zijn meer vrouwen dan mannen. Men kan gewoon gaan en hun zaad verspreiden , maar vrouwen hebben meer verantwoordelijkheid vanwege de consequenties te nemen en dus zijn ze waarschijnlijk meer willen testen. "

Le regole d'oro per avere successo negli incontri online