dinsdag 26 januari 2010

Koppels wedden 7-7-07 is gelukkig voor eeuwige liefde


Zal lucky sevens resulteren in getrouwd zaligheid voor de gelukkige in de liefde?

Wedding planners zeggen 7 juli â € "of 7-7-07 â €" als de datum verschijnt in print, is uitgegroeid tot de meest populaire dag in jaren te gaan trouwen.

Van geroemde Napa Valley wijnhuizen te vergezichten langs Lake Tahoe, Californië hebben paren volgeboekt duizenden kerken en opvang sites hopen gehuwd zaligheid beginnen op de gelukkige datum.

"Het is de meest populaire datum â €" ooit ", zei Tonya Simmons, bruiloft specialist met Boomtown Casino Hotel aan de rand van Reno, waar lining up zevens vaker betekent het winnen van een slot-machine jackpot.

Richard Markel, hoofd van de 800 leden van Vereniging voor Wedding Professionals International, aldus leden van de groep begon merkte extra interesse in de nieuwheid datum vorig jaar.

Een populaire Sacramento trouwlocatie, de Arden Hills Resort and Spa Club, had drie openingen voor huwelijken op de dag â € "hebben geboekt, zei commercieel directeur Rick Francis.

'Ik denk dat meer mensen het krijgen in numerologie, "zei Markel, toevoegend dat 7 juli niet zullen worden gelukkig voor koopjesjagers. De toegenomen vraag zal rijden de kosten voor alles, van cateraars tot bloemisten, zei hij.

Arlene Hixson en haar verloofde, Tony Goligowski, geboekt op de datum Boomtown bijna twee jaar van tevoren. De eerste zaterdag in juli, Hixson cijfers, heeft een ander voordeel voor haar verloofde.

"Ik dacht, op die manier, kan hij niet vergeten, 'zei ze.

Copyright  © 2007 The Associated Press.

Online Dating Fen�menos