vrijdag 11 juni 2010

Speed dating â € "volgens het boekje


U bent op zoek naar een partner. Zou u overwegen speed dating?

Voor de oningewijde is het een verzameling van singles in een bar of cafà ©, waar ze bij elkaar komen voor het interview drie minuten voordat er een bel gaat en iedereen speelt stoelendans, verhuizen naar de volgende positie op de transportband.

Aan het eind van de avond, die die het gevoel een glimp van interesse in iedereen die ze ontmoet heb (indien op dat moment, je nog wel de details aanpassen aan de gezicht) uitdelen hun aantal and hoop voor een gesprek.
Het kan behoorlijk wanhopig, door alle rekeningen, maar waarschijnlijk niet meer vatbaar voor oppervlakkige oordelen, ik vermoed, dan eeuwenoude rituelen van chatten elkaar op in een bar of partij, en over te gaan tot iemand anders na 10 minuten, met gerealiseerde de andere persoon heeft lichaamsgeur kwesties, een balkende lachen of een nationaal front te lidkaart.

alleenstaande vrouwen van vandaag lijken bereid om veel kikkers kussen voordat ze hun prins te vinden, anders speed dating niet zou hebben gehaald als het heeft over de hele wereld.

Een veel betere inzet, zeker, is tot op heden snelheid in een vijver die je kent is vol kikkers die delen een passie van jou, zoals lezen. "Lees dating" wordt aangeprezen als de aanvaardbare, minder triest en zielig gezicht van speed dating â € "en het is gehouden in boekhandels en bibliotheken te geven gravitas toegevoegd.
Formele regels maken het minder riskant dan alleen stalking en longeren op je prooi van achter een bank van reisboeken. Hmm .. is er ook een soort van fantasie waarde aan het afstappen met iemand in een bibliotheek. Maar ik dwaal af.

Zeker gelet op de literatuur te bespreken moet het onkruid uit dilettanten, die zijn gewoon op zoek naar een andere inkeping op de bedstijl, of iets meer sinister, in plaats van een gelukkig leven van Dostojevski lezen his'n'hers? Niet per se. Dr Crippen was een fervent lezer, blijkbaar.
Lees dating gaat zetten op dat een badge draagt niet alleen uw naam, maar ook uw favoriete boek. Dat is zo oneerlijk. Deze titel is enkel boek over te brengen een complete momentopname van uw persoonlijkheid.

Zelfs op Desert Island Discs, waar ik ben ervan overtuigd dat veel van de keuzes die worden bedacht door agenten en PR-mensen, doe je tenminste nog tot acht nummers om te illustreren hoe gevoelig, cerebraal, of je bent populistische kiezen.

Bent u toe uw zaak met de sex-en-shopping genre in het geval dat u bent beoordeeld op een featherhead onwaardig verder onderzoek? Heeft u af te schrijven van de man wiens favoriete lezen is The Silence of the Lambs? Is dat erger dan de kerel waarvan de top te lezen wordt Jordan door het gelijknamige model / wat dan ook?

Het is waarschijnlijk maakt niet uit, binnen reden, wat ze lezen. De lakmoesproef is hoe onbewust ze praten over een boek, of ze je aan het lachen in drie minuten plat â € "en of ze bereid zijn om de reis deel te verkennen.

sheena.hastings @ ypn.co.uk

Etiquette handleiding biedt sleaze tips voor posh meisjes

The Top 10 Online Dating Mistakes Guys Make