zondag 6 maart 2011

Dating tips voor een betere toekomst


De eerste en belangrijkste dating tip is om heel voorzichtig zijn over wat je zegt. Je kunt nooit terug te nemen uw woorden en als je hebben gezegd dat het om een vrouw, dan is er zelfs niet de geringste mogelijkheid dat het wordt vergeten. Daarom moeten mannen herinneren zich heel voorzichtig zijn wanneer ze iets zeggen tegen vrouwen en meer, zodat wanneer ze vragen te stellen.

Met dit in gedachten David DeAngelo, heeft geschreven een lijst van 10 top dating tips in zijn boek "Double Your Dating", om mensen op wat ze moeten zeggen nooit aan vrouwen begeleiden. Volgens de auteur, is het beter om voorzichtig te zijn voordat je iets zegt dan spijt over wat je zei achteraf. Laten we eens kijken op de dating tips.

1. Nooit vragen om een kus. Vraagt om een kus, maakt een man ziet eruit als een jongen en vrouwen graag samen met een man. Zelfs als ze wordt beleefd op uw verzoek, kan ze niet echt menen. Laat de kus gebeurt natuurlijk in de loop van de tijd als de relatie groeit.

2. Niet vragen haar of ze zou willen gaan voor een date. Een vrouw houdt een man van gezag en vrouwen ook houden van verrassingen. Daarom moet je gewoon uit te nodigen haar en laat het blijken de meest memorabele datum. Ze zou graag de verrassing en je aan het eind van de dag zou hebben een goede indruk.

3. Nooit bogen van uw rijkdom of status. Dit maakt indruk nooit een meisje, in plaats van boringen haar naar de kern. Een vrouw neemt altijd een man, die is down to earth en bescheiden. Een bescheiden man volgens vrouwen zijn meer betrouwbaar.

4. Nimmer het recht haar om een plan te maken. Zoals eerder vermeld, meisjes houden van verrassingen. Maak een plan voor haar en laat het exotische worden. Dit is uw kans om te bewijzen hoe romantisch en lief je bent.

5. Niet lastig vallen haar door te vragen wat ze van je vindt. Dit zet echt van haar af. Als zij van je houdt, zal ze zeker dalen signalen en het is jouw kaliber om hen te begrijpen. Veronderstellen dat ze u graag. Als u zeker weet, zal zij haar zeker.

6. Gebruik geen kracht haar gesprekken of berichten te beantwoorden. Ze accepteert u dit te doen, maar als je je niet zal bewijzen dat je op een relaxte man en iemand die heeft zelfrespect te worden. Jongens die bewijzen dat zich onderdanige zijn, worden niet gerespecteerd.

7. Geen vragen over haar verleden. Ze zal je vertellen als ze wennen. Vraagt haar misschien legde haar uit of maken haar onzeker voelen. Dit zal ook je onzekerheid.

8. Als een datum voorbij is, niet achteraf een vraag over het volgende. Dit zal u tonen op meer dan enthousiast. Wees geduldig en laat haar op je wachten om te vragen.

9. Vermijd lang gesprek. Handhaaf de gretigheid. Het houdt je relatie spannend.

10. Worden vastgezet met haar man vrienden. Uw onzekerheid zal niet worden opgevat als zorg, maar als een bedreiging voor haar vrijheid.

Deze tien tips dating zal zorgen voor een goede relatie verder en ook respect te kweken voor elkaar.

Randki Lekcje z Fabulous Four