woensdag 9 november 2011

Op zoek naar Liefde? Keep An Open Mind


Na haar scheiding vijf jaar geleden, Lisa Hook opnieuw worden ingevoerd de dating wereld, onzeker over wat ze vinden.

Als alleenstaande werkende moeder, Hook zei dat ze geen tijd voor bars of clubs singles hebben. Dus ze concentreerde haar inspanningen op gerenommeerde online singles sites.

"Ik ga niet zeggen dat het niet eng in het begin", aldus Hook, 45, een Rochester moeder van twee die werkt in de uitgeverij. "Alles was zo anders. Het is een uitdaging met alle nieuwe media. "

Christie Laabs, 26, van Sterling Heights zei dat haar leeftijdsgroep heeft een ander probleem.

"Als we gaan, mensen niet met elkaar praten in bars," zegt Laabs, wie doet freelance werk voor de productie Dating Comcast's on Demand video dating service. "Het is niet zoals op tv, waar iemand komt en begint met je te praten. Mensen hebben de neiging om gewoon rond te hangen in hun eigen groepen. "

Haak zei dat dit alles laat haar verlangen naar een eenvoudige oplossing.

"Het zou prachtig zijn om gewoon te vergrendelen ogen en iemand bij Dairy Queen te ontmoeten," zei ze. 'Maar ik weet dat niet gaat gebeuren. "

Ze heeft gelijk, zei Shirley Bavonese, een licentie huwelijk en gezin therapeut, die met haar echtgenoot, Joe, mede opgericht en richt Relatie Instituut in Royal Oak en Livonia. In een tijdperk van e-mail en teksten, veel alleenstaanden verwacht direct resultaat, maar dat zal niet gebeuren.

"Je moet wat werk gestoken", zei Bavonese, het toevoegen van mensen vaak meer tijd gestoken in het kiezen van een auto dan een datum.

"De bottom line is als uw doel is een levenslange partner, gaat het een tijdje duren om die persoon te vinden. Een snelle date, neem een ​​klasse, deelnemen aan een sociale club, maar ... jezelf daar. "

Met de komst van online dating, er zijn meer keuzes dan ooit, zei Bavonese, die haar man van 15 jaar voldaan door middel van singles advertenties. Maar, zei Hook online dating kan een "tweesnijdend zwaard" voor drukbezette mensen.

"Het verhoogt de dating zwembad een duizendvoudig," Hook gezegd. "Aan de andere kant, is de concurrentie toegenomen. Of u kunt online klikt, en vervolgens aan en de chemie is er niet. "

Bavonese suggereert als je iemand ontmoet interessante, snel offline te krijgen, zodat je kunt krijgen om de persoon te leren kennen.

"Zodra je kunt, verschuiving naar een telefoongesprek, dan naar een vergadering in een openbare plaats", zei Bavonese, een meester maatschappelijk werker, die ook loopt singles workshops.

Een andere grote fout is al te kieskeurig, Bavonese gezegd. Zij stelt het maken van een lijst van wat u zoekt in een partner, met de top drie kwaliteiten zijn levenslange degenen die zijn absoluut.

"Tall, donker en knap zal veranderen," zei ze. "Wat niet verandert is vriendelijk, meelevend en bereid om te onderhandelen."

Bavonese zei dat voordat u begint met klagen het gebrek aan fatsoenlijke mannen of vrouwen, onderzoeken of je hebt wat nodig is voor een lange-termijn relatie.

"Je hoeft alleen mensen naar je emotioneel zo gezond als je bent," zegt ze. "Je moet een volledige persoon en tevreden met wie je bent als je gaat op zoek naar een partner om u te vullen zijn."

Dat betekent dat het niet alleen op OK te zijn single, maar het noodzakelijk om de tijd te nemen tussen de relaties.