zaterdag 12 november 2011

De waarde van Vertrouwen Persistence


Door Allen Thompson

Misschien heb je de verhalen gehoord. Misschien was het een familielid of een vriend, of misschien ben je aan het kijken een late-night talkshow en een aantal daar wonderwel in mooie vixen was op het vertellen van hoe zij en haar man leerde kennen.

Ze zijn zo verliefd. Zij hebben het perfecte huwelijk. Ze kunnen niet voorstellen dat los van elkaar.

Maar het begon niet op die manier.

Ze was niet, eigenlijk zeer geïnteresseerd in hem toen ze voor het eerst ontmoette.

Maar hij achtervolgde haar, en hij was meedogenloos. Het was maanden, misschien zelfs jaren, voordat ze eindelijk gekraakt.

Maar ze deed kraken. Viel hals over kop verliefd op hem ... en ze zijn leven in een droomwereld - Happily Ever After gebleven.

Hoe is dit mogelijk?

Ik bedoel, heb je niet gelezen, waarschijnlijk meer dan eens, dat een vrouw weet binnen de notulen van de vergadering een man als ze romantisch geïnteresseerd in hem of niet. Heeft hij niet zetten in de uitvoerbaar of dontable categorie onmiddellijk? Vriend of minnaar? Hot or not?

Hoe kan ze uiteindelijk vallen voor een man die ze niet meteen aangetrokken?

Nou laat me je vullen inch

En dit "in te vullen" is naar de essentie van het zijn een Don Juan betrekking hebben. De kern van het worden van het soort dames man die je altijd al hebt willen zijn.

De sleutel tot vrouwen, de sleutel wordt omringd door vrouwen, de sleutel tot de afgunst van al uw vrienden, en de sleutel tot een Don Juan ... is ervan overtuigd Persistence.

Vertrouwen Persistentie bestaat te beslissen wat je wilt, en gaan voor het ... en doen het met een glimlach, ondanks de vele obstakels die je waarschijnlijk tegenkomen langs de weg.

Belemmeringen kunnen bijvoorbeeld zaken als onder meer: ​​ze keert niet terug uw oproep, ze breekt of herschikt de datum, dat ze niet flirten met u of lachen om je grappen, ze is moeilijk om mee te praten, lijkt ze geïnteresseerd zijn in iemand anders , en in het algemeen, heeft ze niet zetten zichzelf buiten of ga uit de weg over te brengen dat ze geïnteresseerd is in je.

Met andere woorden, de hindernissen gewoon hoe een meisje zou optreden die niet zeer geïnteresseerd in jou.

Nu ... als we spreken van Vertrouwen Persistence, we vooral praten over vrouwen die niet weet dat je. Vrouwen die je net hebt ontmoet. Of vrouwen die je nog nooit hebt een significante hoeveelheid tijd doorgebracht met. We praten niet over vrouwen die je hebt (en had een oogje op) al jaren.

Wij gebruiken de technieken van Confident Persistence de initiële belangstelling te staan, om haar om te ontspannen en open te stellen, om het telefoonnummer te krijgen, en de eerste date te krijgen. Vertrouwen Persistence is geen excuus voor je te blijven nastreven van een vrouw die je bent gek over, maar wie weet je behoorlijk goed, en heeft geen interesse in jou.

Nu zijn er in principe twee manieren om te gaan met de situatie waarin u geïnteresseerd bent in een meisje, maar ze is niet zo gek op je.

1) U kunt opgeven, gaat u verder, naast haar! En zoek naar iemand die meer geïnteresseerd is in jou.

Dit is een populaire strategie onder de mannen die beginnen aan het leren 'spel. "Het is de gemakkelijke en veilige manier van omgaan met vrouwen. En het is wat veel jongens leren om te doen als ze ouder worden, en beginnen met het realiseren hoeveel tijd ze hebben verspild nastreven van vrouwen die niet geïnteresseerd waren in hen.

Natuurlijk, het slechte ding over nexting een meisje is dat je niet krijgt het meisje.

En de meest voorkomende fout die mannen maken bij het gebruik van deze strategie is nexting een vrouw te vroeg. Ze flirten met een vrouw, en ze niet flirt terug - volgende. Laten ze een bericht op haar machine, en ze niet terug te bellen - volgende. Ze zijn van plan een datum, maar ze noemt op het laatste moment te annuleren - volgende.

Kortom, ze naast een vrouw die niet direct weer hoge rente.

Wat is er mis met deze zeg je?

Nou, de fout hier is dat je vrouwen gewoon op basis van hun initiële mate van interesse in je filteren. U bent filtering vrouwen op basis van de vraag of zij onmiddellijk tot je aangetrokken of niet.

Dit is een zwakke strategie en niet een dienst van een echte Don Juan. Het riekt naar een laag zelfvertrouwen, een broos ego, en angst.

En het is ook een slechte strategie.

Het is slecht omdat je verwacht van een vrouw die je net ontmoet, dat je misschien alleen maar gesproken voor 3 of 4 minuten, of minder, met tekenen van hoge rente weer te geven. Je verwacht een vrouw die je nauwelijks kent, en die nauwelijks weet u, om opgewonden bij het vooruitzicht van de tijd doorbrengen met jou.

Verwacht direct hoge rente is niet realistisch!

Nu, natuurlijk, is het mogelijk dat dit zal gebeuren, dat ze meteen zullen zeer sterk tot je aangetrokken ... misschien omdat je gewoon haar type fysiek, je haar te herinneren aan iemand die ze vroeger gek op (misschien Uncle Steve), is ze ongelooflijk wanhopig op het moment, of je echt op de top van je spel als je haar benaderde en wist op te blazen haar volledig uit het water.

Al deze dingen zijn mogelijk, maar je moet niet vertrouwen op hen.

U ziet, als je strategie sorteren van vrouwen op basis van de initiële interesse niveaus gaat, je je hele toekomst plaatsen in de handen van het lot. Als ze direct tot je aangetrokken - geweldig! Zo niet - volgende!

Als een Don Juan is niet over het sorteren vrouwen en nexting vrouwen. Iedereen kan sorteren vrouwen op basis van hun initiële aantrekkingskracht niveaus. Dat neemt geen vaardigheid. Alles wat nodig is, is niet het hebben van een angst voor afwijzing en benaderen van veel vrouwen ... totdat je toevallig geluk en vinden iemand die om een ​​of andere vreemde onbekende reden, onmiddellijk tot je aangetrokken.

Als een Don Juan is over het krijgen van de vrouwen die u wilt. En het is over het nemen van een vrouw die lage tot matige rente en, door het volgen van een paar eenvoudige principes, het omzetten van die in hoge rente en, hopelijk, een overweldigend verlangen om je naakt zien.

Of 2) Je kan nastreven haar.

Nu is het "streven naar" is waar het wordt lastig en ingewikkeld.

U kunt haar voort te zetten op zo'n manier dat je tegenkomt als wanhopig, doe zoals de meeste van uw collega niet Juans, zoals de meeste jongens op deze wereld te doen. Of je kunt nastreven op een zodanige wijze dat u lijkt zelfverzekerd, sterke, charismatische ... als een Don Juan doet.

Dus laten we praten over hoe een Don Juan nastreeft vrouwen. Laten we praten over de 6 belangrijkste kenmerken van vertrouwen doorzettingsvermogen.

En vergeet niet, Verzekerd Persistence is niet alleen doorzettingsvermogen. Vertrouwen Persistentie is het proces van het weergeven van bepaalde persoonlijkheidskenmerken die eigenlijk je aantrekkelijker voor vrouwen ... als je nastreven.

1) Een Don Juan wordt nooit boos.

Een Don Juan is altijd in volledige controle over zijn emoties. Hij niet boos als een meisje niet in slaagt om terug te keren zijn oproep. Hij niet depressief toen ze breekt de datum. Hij wordt niet jaloers als ze flirt met een andere vent. Hij wordt niet woedend als ze niet opdagen in het restaurant of ze laat te laat.

Hij reageert niet op een van deze manieren, omdat hij verwacht dat deze kleine ergernissen optreden. Hij begrijpt dat vrouwen schilferig worden. Vrouwen zijn humeurig. Vrouwen zijn zeer onlogisch en inconsistent. (Vooral vrouwen met een lage tot matige eerste interesse.)

Hij begrijpt ook dat het te vroeg is om consistent positief gedrag verwachten.

Vergeet niet, dit zijn vrouwen die amper weet dat je. Misschien vrouwen die je ontmoet in het winkelcentrum, op straat, bij een supermarkt. Ze hebben geen reden nog om tekenen van groot belang weer te geven. Het is jouw Don Juan taak om hen de redenen. Maar dat kost een beetje tijd samen.

Nu het hogere niveau van haar belang is, hoe minder schilferig, humeurig, onlogisch en inconsistent ze zich gedraagt. Maar we hebben niet echt hoeft te "streven" zeer geïnteresseerde vrouwen, we doen?

2) Een Don Juan maakt zich geen zorgen over zijn ego.

Sommige jongens zijn ook bezorgd over het krijgen van pijn, al te bezorgd over het feit dat gebruik gemaakt van, te druk over gemaakt een gek, en te bang dat dingen gaan slecht uitpakken ... zeer effectief te zijn bij het nastreven van vrouwen.

Een Don Juan maakt zich geen zorgen over deze dingen. Een Don Juan is niet bang voor afwijzing, hij is niet bang voor wordt gebruikt, hij is niet bang van het kijken dwaas, en hij is niet bang voor falen.

Zijn zelfvertrouwen is hoog en stevig verankerd. Hij is gelukkig en liefdevol leven. En de acties van een paar schilferige, humeurig, en onlogisch dames zijn niet van plan om dat te veranderen. En het is deze basis van een hoge zelfwaardering, dat geeft hem het vertrouwen om vrouwen die lijken te zijn niet zo geïnteresseerd in hem voort te zetten.

Je zou zelfs kunnen zeggen dat een Don Juan de uitdaging van een piek van een meisje houdt van belang, sluiting voor het telefoonnummer, het verkrijgen van de eerste date, en dan het omzetten van haar lage rente in het hoog.

3) Een Don Juan is niet lui.

Vertrouwen Persistence is niet echt nodig als het meisje is zeer geïnteresseerd in ons vanaf het begin (met andere woorden, als we geluk out). Vertrouwen Persistence is nodig als het meisje heeft een laag tot niveau van de initiële interesse in ons gematigd.

Dus we verwachten problemen. We verwachten dat obstakels. We verwachten dat ze waarschijnlijk niet zullen onze oproep terug te keren, of dat ze zal de datum te annuleren, of dat ze niet zullen opdagen, etc.

En we zijn bereid om te gaan. Wij zijn bereid om te bellen opnieuw en opnieuw (totdat we een definitieve nee). Wij zijn bereid om data geannuleerd of plannen veranderd (we hebben altijd backup-plannen). We zijn voorbereid op haar inconsistent en verwarrend gedrag (en negeren). En we zijn bereid om onze weg te banen door alle obstakels, verwarring, problemen en andere drama om te krijgen wat we willen.

Aan de vrouwen is niet altijd gemakkelijk. Soms moeten we een klein beetje werk. Maar zoals ze zeggen, is alles wat de moeite waard waard werken voor.

(Speciale opmerking: er zijn een aantal zeer coole strategieën die men kan gebruiken om de kans van haar te geven het aantal te verhogen, haar roeping rug, haar aanvaarding van de datum, en haar eigenlijk opdagen Kijk voor die in een toekomstig artikel..)

4) Een Don Juan heeft opties.

Een van de belangrijkste redenen een Don Juan is in staat om zijn emoties, dat hij niet boos of zorgen te maken over dingen, is dat hij altijd een groot aantal vrouwen op hetzelfde moment het nastreven van controle.

Hij beseft toen hij zijn streven naar een een bepaalde dame begint, kan die dingen niet werken. Hij mag nooit haar en hij is volledig voorbereid om te gaan met de situatie. Dus hij heeft andere opties.

Denk je echt dat je zou zitten piekeren, of boos, of zorg je met "het beschermen van uw ego 'als je een date met Susan op woensdag, een date met Kelly op vrijdag, twee andere vrouwen die u belt de hele tijd, en een stapel van 9 of 10 verschillende telefoonnummers zittend op je dressoir?

Natuurlijk niet, zou je ontspannen en vol vertrouwen. Wanneer een meisje niet uw oproep terug te keren, zou het niet faze je een beetje. Toen ze annuleert op het laatste moment, zou je het gevoel alsof lachen. Als u haar ziet flirten met een andere vent, dan zou je terug schoppen en geniet van de show.

Dit wil niet zeggen dat je een speler, of dat u niet liever een vrouw over alle anderen. Het is gewoon dat je slim genoeg om niet al je eieren in een mand totdat je bent positief dat ze al haar eieren Puttin daar ook.

5) Een Don Juan aanvaardt de onvermijdelijke spelletjes en tests.

Het feit dat vrouwen games en testen mannen spelen maakt hen niet slechte mensen. Het betekent alleen dat ze veel opties (veel jongens die geïnteresseerd zijn in hen) hebben en ze hebben gehad om te komen met testen (vaak toegediend in een niet-bewuste mode) als een manier van filteren hun achtervolgers in de gemiddelde jongens en de echte mannen.

Als je de basics van het zijn een Don Juan, zul je altijd langs de tests en blaas weg van de concurrentie. Dus een Don Juan niet veel zorgen te maken over deze kleine tests.

Maar zelfs als je dat doet, zelfs als u de eerste tests pass en wordt ze zeer geïnteresseerd in u, verwacht niet dat de tests en spelletjes om te stoppen. Nooit verwacht dat dingen zullen krijgen logisch en makkelijk met vrouwen. Ze zullen niet.

Bijvoorbeeld, kan ze heel erg worden aangetrokken voor u en nog steeds niet terug van uw telefoongesprekken, of ze misschien een datum te breken, of flirten met andere mannen, of een ander zoiets. Waarom?

Omdat ze weet, door jaren van het lezen van Cosmo en bespreken van "strategie" met haar vrienden, hoe het spel te spelen. Ze weet over het spelen moeilijk te krijgen, warm en koud, sociaal bewijs, bezig zijn, enz. En als ze vindt een man die ze echt echt wil (dat zou u, Don Juan), door Jee, ze gaat al deze gebruiken kleine trucjes en technieken om te proberen en houd hem.

Dus laat het niet boos of verwarren je. Neem het als een compliment dat ze de invoering van al deze inspanningen om u geïnteresseerd.

6) Een Don Juan weet dat hij speciaal is.

De hele basis voor het in dienst Zeker Persistence is te weten dat je bent, niet alleen een geweldige vent, maar de beste man dat ze ooit te ontmoeten. Je weet diep in je ziel, dat als je kon gewoon een blok van haar tijd (een datum of twee) die je kon haar weg te blazen en maken haar te vergeten alle andere man dat ze ooit heeft gekend.

Mooie vrouwen zijn overal. Ga naar een winkelcentrum, of nachtclub of kantoorgebouw, of gewoon lopen een drukke trottoir. Mooie vrouwen zijn niet zo zeldzaam. Je ziet ze de hele tijd.

Maar je bent zeldzaam. Je bent een Don Juan. Hoeveel jongens zijn volgens jou Don Juans? Hoeveel denk je dat echt goed met vrouwen? Wel, mijn vriend, het is heel erg weinig. Dat ik weet voor een feit. Maar als ik moest een educated guess doen, zou ik misschien zeggen dat 3 van de 100 jongens zijn goed met vrouwen, en misschien een van de 1000 is Don Juan goed met vrouwen.

Als je blijft deze nummers in gedachten, als je in gedachten houden dat het aantal drop dead gorgeous vrouwen veruit de nummer van Don Juans overschrijdt, begin je te beseffen dat 'He, ik ben degene die de speciale hier. Ik ben de man dat al deze vrouwen zijn op zoek naar. "

Dit moet je manier van denken te worden. Dit is de mentaliteit van een Don Juan.

Om u te helpen kristalliseren de beginselen van de Confident Persistence voor u, hoe bout een real-life voorbeeld van een Don Juan die regelmatig dienst Zeker Persistentie aan de charme van de dames? Ik heb het over de man zelf, James Bond. (Oke, oke hij is niet echt echt.)

Elke Bond fan weet dat James niet altijd direct succes met de dames. Soms zijn de vrouwen niet geïnteresseerd zijn in hem, soms zijn ze hem verachten, soms zijn ze bittere vijanden het kwaad, en soms zijn ze eigenlijk willen hem dood.

Ooit doen deze "kleine" obstakels moeite James? No way. Wanneer een vrouw zich gedraagt ​​als ze ongeïnteresseerd, veracht hem, of wensen dat hij dood was, wat doet hij? Hij glimlacht alleen maar.

Hij weet dat geen enkele vrouw kan weerstaan ​​hem ... voor lang. Hij weet dat hij speciaal is. En hij heeft al het bovenstaande principes van Vertrouwen Persistentie te charmeren en te ontwapenen van de dames.

Dus bij het afspelen op het gebied van mooie dames, houd de principes van de Confident Persistence in het achterhoofd: nooit boos, vergeet je ego, wees niet lui, ga akkoord met de tests en spelletjes, hebben genoeg opties, en, belangrijker nog, altijd blijven herinneren dat je een Don Juan en elke dame zou zijn geluk zelfs een schot op je.