donderdag 24 mei 2012

In Moderne Valentine Quest, Dating is Digital


Love's arbeid niet verloren gaat - althans, niet online.

Dating voor de meeste mensen is nu officieel een digitale inspanning, volgens een studie die net op tijd voor Valentijnsdag. In opdracht van de Vereniging voor Psychological Science (APS), de 64-pagina's tellende rapport analyseerde 400 studies psychologie en het algemeen belang van enquêtes en de conclusie gekomen dat de meest romantische verbindingen zijn tegenwoordig online gedaan, de tweede alleen te ontmoeten via vrienden.

Dat is misschien niet zo verwonderlijk zijn, gezien de wisselvalligheden van het proberen om mensen te ontmoeten door opknoping in de lokale koffie-hut met je laptop, uitgedost in uw favoriete hipster kleding. En de werkplek is geen plaats om een ​​datum omdat het vol met potentiële politieke en ethische haken en ogen vandaag de dag te vinden: Werk ik voor haar? Heeft ze werk voor mij? Oh, vergeet het maar.

Door veel accounts - inclusief een persoonlijke overzicht van vrienden - de online dating scene is een levendige sociale omgeving die niet meer draagt ​​het stigma het ooit deed. Terug in de jaren 90 veel vrienden zou berispen met: "Wat is er aan de hand? Kon je iemand ontmoet in een bar? "Dat is bij minder dan 1 procent van de mensen ontmoet partners door middel van online of offline contactadvertenties.

In 2005 had ongeveer 37 procent van enkele Amerikanen opgezet data online. Vandaag de dag ongeveer 40 miljoen Amerikanen een bezoek online dating sites elke maand, ongeveer een op de drie relaties beginnen online, en meer dan 120.000 huwelijken per jaar werden voortgebracht op het web (volgens Online Dating Magazine).

Inderdaad, een aantal vrienden toegelaten tot me dat ze hun (huidige) vrouwen online ontmoet, een feit dat ik niet wist totdat ik begonnen met het onderzoek voor deze kolom. Dus misschien is er nog steeds iets van een stigma op online bijlagen.

Terwijl mensen kunnen aansluiten vaker online, het is niet te wijten aan een wetenschappelijke of magie algoritmen. De ASP-onderzoek wijst al deze aanspraken van dating sites, en merkt dat er geen objectieve bewijzen zijn dat ze een betere baan vinden van een match met behulp van speciale software te doen. Een vriend bevestigde dit en merkte op dat hij grote sites als Match.com gevonden "als het gaan naar het winkelcentrum." Misschien vindt u de juiste persoon te vinden in de menigte, maar er zijn meer missers dan hits.

En terwijl ik heb mensen ontmoet die blij lijken met eHarmony, anderen die het geprobeerd hebt het gevonden "icky." Veel mensen raden het vinden van een kleinere site die is op uw specifieke belangen, zoals Nerve.com, of een op maat gemaakt op basis van een lokale gemeenschap groep.

Digitale dating kan opleveren succesvol op lange termijn romantische relaties, volgens de studie, omdat de sites bieden toegang en communicatie. Er zijn verschillende andere redenen voor een groeiend niveau van comfort met deze sites, geloof ik. De eerste is dat de afwijzing plaatsvindt op voorhand en anoniem. U hoeft niet te weten hoeveel mensen heb je uitgecheckt en vervolgens ontslagen u (veel beter dan duurzame beledigingen aan de bar).

De tweede aantrekkingskracht van digitale dating is dat het flexibel is. Drukke deze week? Neem contact op met hen volgende week. Niet comfortabel met een duizend man porie over uw profiel? Ga naar HerWay.com waar alle vrouwelijke profielen zijn verborgen. De vrouwen gaan door de mannen van de profielen en dan beslissen wie contact op te nemen. Het vermijdt het probleem sommige vrouwen hebben ervaren van het zijn "tapijt gebombardeerd" door contacten van mannen. HerWay.com beweert dat het minstens vijf keer meer kans dat de online daters met succes zal verbinden wanneer een vrouw initieert contact. Geen grapje.

De derde reden deze scène werkt, is dat het werk. Het invullen van al die persoonlijke gegevens, favoriete songs, de drie beroemde personen uit de geschiedenis zou je uit te nodigen voor het diner, enz., kost tijd en inspanning. Dus het is een zelf-selectie, doel-georiënteerde groep. Uiteraard zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen niet gewist door online te gaan.

Volgens het APS rapport, een studie van 6.485 gebruikers van een grote dating site gevonden dat mannen drie keer zo veel profielen dan vrouwen deden bekeken. Dit feit onderstreept een potentiële valkuil van het online daten: het kan veranderen in online winkelen. De onderzoekers waarschuwen dat dit kan mensen veel te "veroordelen" en kieskeurig. (Dus wat als ze graag Adele, gaan met haar.) Zij waarschuwen ook dat te veel digitale dialoog kan de buzz te doden door het genereren van onrealistische verwachtingen voordat u te ontmoeten: "Hij was zo attent online, maar nu is hij bijna niet noemt."

Natuurlijk, als je niet op zoek naar een serieuze relatie en wilt u iemand recht deze minuut te vinden, is er een app voor. Ten minste twee lijken aan te trekken, er, stoom. Skout heeft 7 miljoen leden en werken door de invoering van "gelijkgestemde" singles met elkaar op basis van nabijheid. Er is ook SinglesAroundMe, een soortgelijke, internationale location-based mobile app. Anderen zijn Blendr en Grindr.

Zoals voor dating sites, maakt niet uit wat je doet, "Je moet eerlijk te zijn," adviseert een vrouw die vond haar vriendje van twee jaar online. "Je moet weten wat je wilt. En je moet weten wat je zult geven om het te krijgen ", vertelde ze me. Zij en anderen merkte ook op dat je een aantal moeilijke vragen aan de voorkant, iets wat je zou waarschijnlijk niet op het gezicht doen om het gezicht te vragen.

Dus nu dat online dating is mainstream gegaan, er is geen excuus om niet om er even uit.

Tanulmány azt mondja, hogy a republikánusok legjobb szex, a demokraták többsége