maandag 14 mei 2012

Studie zegt dat de Republikeinen hebben de beste seks, Democraten de meest


Een nieuwe studie uitgevoerd door de datingsite Match.com blijkt dat een zelf-beschreven, conservatieve Republikeinen hebben meer kans om een ​​orgasme te bereiken tijdens seks dan aanhangers van andere politieke overtuiging.

De liberaal-democraten waren die het minst kans om te ervaren vervulling van seksuele intimiteit, hoewel ze naar verluidt hebben vaker seks dan hun conservatieve collega's.

De "Single in Amerika Study" 5.000 personen ondervraagd en stelde vast dat 53 procent van de enkele conservatieve Republikeinen waarschijnlijk om een ​​orgasme te bereiken tijdens de seks, in vergelijking met 40 procent van de liberale democraten.

Echter, de conservatieve Republikeinen hadden minder seks in de afgelopen 12 maanden dan enige andere groep ondervraagden in de enquête. Zij waren ook het meest waarschijnlijk nooit seks hebben gehad.

Het onderzoek is in opdracht van match.com in samenwerking met dr. Laura Berman en biologisch antropoloog dr. Helen Fisher.

Enkele andere interessante sociologische bevindingen uit de studie:

De liberaal-democraten hebben meer kans om te zoeken naar een partner met een gevoel voor humor, een gevoel van onafhankelijkheid, iemand die ze menen dat hun gelijk en iemand die deelt een vergelijkbare levensstijl.

Omgekeerd, conservatieve Republikeinen te maken op dezelfde voorbehouden keuzes in hun partners, te kiezen voor iemand met een vergelijkbare achtergrond en politieke kleur die geïnteresseerd is in het huwelijk.

Opvattingen over seksuele activiteit leek ook aan de grotere politieke stereotypen die bij elke groep weer te geven. Bijvoorbeeld, de Republikeinen waren het meest geneigd om te genieten van seks rapporteren in een getrouwde relatie (40 procent). Democraten waren het meest geneigd om te genieten van seks in een vaste, maar ongehuwde relatie (48 procent) of samen te leven (36 procent). En die free-wheeling libertariërs zijn het meest waarschijnlijk een "casual hook-up" (46 procent) genieten.

En terwijl de Republikeinen lijken hun voorkeur wijzigen voor een politieke kandidaat elke week, het is Democraten (65 procent) en geregistreerde Libertariërs (66 procent) die bereid zijn om een ​​one-night stand te hebben, in tegenstelling tot 49 procent van de Republikeinse respondenten.