maandag 23 april 2012

Hij is niet de juiste is. Scheiding & Dating Daarna


Echtscheiding is een ontmoedigende proces dat kan geheel en volkomen beangstigend gevoel voor de onvoorbereide. Hetzelfde kan worden gezegd voor het proberen om terug te springen in de dating scene. Auteur Rosario Bacon Billingsley heeft deze antwoorden en nog veel meer in haar boek, Hij is niet de juiste One.Divorce & Dating daarna. Met een achtergrond en werkervaring in zowel de geestelijke gezondheidszorg en de juridische beroepen, ze geeft richtlijnen uit meer dan slechts een aspect van de echtscheiding. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerd boek dat niet alleen de juridische verwachtingen en realiteit van het proces, maar de psychologische tol die nodig is voor de geestelijke een persoon het welzijn bevat.

Om haar advies persoonlijk en van toepassing, Rosario Bacon Billingsley organiseert haar boek in een reeks van verhalen. Op deze manier kan haar lezers volgen specifieke voorbeelden en zie het hoe en waarom van elk bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld, haar eerste verhaal bespreekt een man de weigering om te aanvaarden dat een scheiding er met hem gebeurde, alsook de verplichting om ondersteuning te betalen. Hij staat stevig in zijn geloof dat hij niets verschuldigd is, maar de lezer zal binnenkort hem te zien in minachting, met de gevangenis in de tijd te dienen, en zelfs het verliezen van zijn bedrijfsvergunning. Enkele van de verhalen centrum aan de vrouw, terwijl anderen op de man, en sommige zeggen het proces van de potentiële van de bons en anderen van de verveelde of de rokkenjager. In essentie zijn alle kanten vertegenwoordigd, en haar klanten zijn niet altijd de 'onschuldige' partij. Ik dacht het gebruik van de verhalen in de manier waarop de auteur echt heeft haar advies tot leven gebracht. Ze waren niet alleen maar saai juridische of uit suggesties, ze werden mensen met echte hartzeer, echte pijn, en omstandigheden die lezers kunnen identificeren.

De auteur van de toon in het boek heeft nogal een pit, en het in eerste instantie gooide me omdat ik niet verwacht. U kunt natuurlijk vertellen welk gedrag - en personages - goed ingesteld met haar en welke niet. Ze heeft bijnamen voor advocaat van de tegenpartij, de voorzittende rechters, en de andere partij in de scheiding, zoals de heer Flamboyant, de heer Stoneface, rechter verachtelijk, rechter Power Play, de heer Casanova, en mevrouw Know-It-All. U kunt de auteur edgy, sarcastische, afgemat, grappig, of realistisch, maar ik heb absoluut van haar hield. En als een zeer recent gescheiden en dater, kon ik volledig te identificeren met zo veel van haar informatie.

Hij is niet de juiste One.Divorce & Dating Daarna slechts een handjevol van het bewerken van vergissingen bevat en doet datum zelf met een aantal van de gebruikte taal. Bijvoorbeeld, Rosario Bacon Billingsley maakt gebruik van '1990s 'heel vaak in de tekst. Op het moment van publicatie - 1996 - dat zou hebben gemaakt volkomen logisch. Echter, voor langdurig gebruik en de mogelijke toepassing door toekomstige lezers, plaatst het boek in dat decennium en in die tien jaar alleen. Ik zou niet graag voor een lezer om te stoppen met het lezen van het boek bij het bereiken van een 'vrouw van de jaren '90' referentie-en denk, 'Yikes, ik wil niet te zijn dat!'. Ik denk dat met enkele kleine wijzigingen (dat wil zeggen, gebruik 'moderne vrouw' of 'dating in de wereld van vandaag' en volledig nemen 'Automatic Teller kaart' references.I letterlijk hardop gelachen om die verwijzen naar!), Zou het een meer tijdloze kwaliteit aan het boek. Anders dan de kleine zaken, ik denk dat Rosario Bacon Billingsley geeft een fantastisch advies, een empathische stem, en een scherpe klap van de werkelijkheid aan degenen die door de scheiding proces.