donderdag 19 april 2012

Need Backup aan de balie? U kunt nu Huur een Wingman


Dames (en heren): neem gehoor geven aan de volgende keer dat je benaderd door een belanghebbende enkel in een bar. De aantrekkelijke, overdreven gratis vriend is hij met misschien wel worden gehuurd hulp.

Volgens de Wall Street Journal, het inhuren van een professionele "wingman" of "wingwoman" is een mogelijke toekomst van dating, met diensten te hebben dook het hele land.

Terwijl dating sites zijn vaak bezaaid met profielen met verouderde foto's of misleidende informatie, Susan Baxter, oprichter van Huur een Boston Wingwoman, vertelde het tijdschrift dat haar dienst stelt klanten in staat om verder dan de oordelen te zien door te voldoen aan vrouwen in de persoon. (Natuurlijk, met behulp van een ingehuurde wingwoman, is dat de klant een beetje misleidend zelf.)

Een 130 dollar vergoeding krijgt klanten 2 uur tijd met hun Boston wingwoman, gedurende welke tijd ze helpt haar verlegen klant het ijs te breken met vrouwen, het vergemakkelijken van gesprek, en in het algemeen waardoor ze er goed uitzien. De Huur een Boston Wingwoman website merkt op: "Mannen kijken dat er veel meer wenselijk wanneer ze worden gezien met een aantrekkelijke dame aan hun zijde," en dat door het hebben van een vrouw die het opstarten van het gesprek zij "zal niet het uiterlijk van 'raken op' een vrouw van belang. "

Het concept is niet noodzakelijk een slechte, maar-met een vriend helpen met het verlichten van een gesprek, en misschien wel het oppakken van kennis over wat mannen en vrouwen wel en niet reageren op zijn allemaal nuttig en behulpzaam ervaringen.

Miss Pivot, een dating service gevestigd in Indianapolis, biedt workshops, evenals een wingwoman (of 'pivot', zoals ze noemen) service. Op de website, zij in op de hamvraag: "Is je coaching als Hitch of Pick-Up Artist spul?"

"Terwijl een geweldige film, Hitch is een Hollywood-fantasie", schrijven ze, daarbij verwijzend naar het onrealistisch idee van het nastreven en dating alleen de een persoon waarop de klant wordt gefixeerd. De Pick-Up Artist te sterk gericht op 'korte termijn doelen, ingeblikte lijnen, en de seksuele kant van relaties. "

Degenen met een verlammende verlegenheid of geen idee hoe je iemand hebt laten vallen hun ogen zou kunnen vinden dat een professioneel vertrouwen-booster (in de vorm van een wingperson) kan precies de hulp die ze nodig hebben zijn te benaderen. Echter, voor het geval hun act glijdt op, moet hij of zij hopen dat hun nieuwe liefde belang heeft een ruime gevoel voor humor.

Se siente picado?