donderdag 16 augustus 2012

Hoe Online Dating zo leuk winkelen


De online dating wereld is bezaaid met griezels, wat maakt het vinden van die zeldzame diamant-in-de-Internet-ruw lijken meer moeite dan het waard is.

Als vrouw, navigeren zoals verraderlijke e-wateren kan vooral zwaar, omdat (zoals we al gezegd!) Voor elke leuke vent in de hoop om online liefde te vinden, zijn er minstens 10 meer op zoek naar een snelle leek of probeert te maken dames zo ongemakkelijk als mogelijk via e-mail. Het is net als de online dating Hunger Games, en de kansen zijn niet altijd in ons voordeel.

Tot nu.

Een nieuwe website, CheckHimOut.com, net gelanceerd op 7 mei met het doel van het geven vrouwen meer macht in de online dating spel. De site moedigt dames om de eerste stap zetten, dat wil zeggen, in plaats van te wachten op jongens om ze (als, laten we eerlijk zijn, de meesten van ons doen) contact op te nemen, moeten vrouwen starten het gesprek.

Mannen, ondertussen, het invullen van hun profielen en wachten om te worden toegevoegd aan een vrouw "dating shopping bag" voordat er contact kan worden gemaakt.

Het concept is een soort van winkelen (die kan worden oversteken van een aantal mannen en vrouwen stereotype lijnen die we niet super-comfortabel met, maar voor nu zullen we gewoon gaan met haar). De oprichters van CheckHimOut.com beweren dat vrouwen zijn geobjectiveerd "sinds het begin der tijden" en dat hun website maakt het uiteindelijk online dating veiliger en veiliger voor de eerlijkere geslacht, ach, de "shopping" analogie waarschijnlijk nog maakt het nog leuker, ook, toch?

Mannen zijn niet geheel zonder controle, echter. Als ze echt geïnteresseerd zijn in een vrouw, ze kunnen bieden om hoger geplaatst worden in hun zoektocht rankings of stuurt u een "crush" of virtuele cadeau aan een meisje de aandacht te krijgen. Ze moeten natuurlijk betalen voor deze daden van liefde, maar een beetje extra geld (ook bekend als romance) is niets als het betekent dat het verkrijgen van de aandacht van de vrouw van je dromen, toch jongens? Als de extra inspanning werkt, zal een vrouw "zak" een man en contact kan beginnen.