woensdag 8 augustus 2012

Vraag geen strikvragen


Door Ilana Angel

Ik begrijp dat mensen liegen. Het gebeurt miljoenen keren, elke dag, door miljoenen mensen. Lies kan pijn doen, maar ze doen pijn meer of minder dan de waarheid? Er is een zeer duidelijke lijn tussen een het vertellen van een leugen en bedriegen iemand, dus ik vraag me af of ik ooit zou kiezen voor een leugen dan de waarheid.

Ik heb mijn zoon opgevoed om niet liegen, en met uitzondering van enkele recente problemen met het krijgen van huiswerk gedaan, hij liegt niet. Hij zal op een gegeven moment neem ik aan, want dat is de weg van de wereld, maar ik hoop dat wanneer zij worden geconfronteerd met het vertellen van de waarheid dan een leugen is, zal hij ervoor kiezen om altijd de waarheid vertellen.

Er zijn verschillende regels voor verschillende onderwerpen natuurlijk, maar toch, mag de waarheid niet aftroeven een leugen? Vooral in een relatie? Als je in een relatie, of zijn iets nog maar net begonnen of iets al lang bestaan, is het niet in het beste belang van de voortgang om de waarheid te vertellen?

Ashley Madison is uitgegroeid tot een multi-miljoen dollar bedrijf door het stimuleren van mensen om te liegen. Zij zijn van mening dat liegen in een relatie is niet alleen goed, maar kan in feite maken je relatie beter. Zij prediken dat als je seksuele relaties buiten je relatie, het maakt het sterker.

Als een vrouw vraagt ​​een man als ze ziet er vet in een bepaalde jurk, moet het antwoord altijd je mooi te kijken. Als ze ziet er vet in de jurk, is het een leugen om haar te vertellen dat ze ziet er prachtig uit, of is het gewoon gaf haar het antwoord dat ze vissen op? Als u antwoordt met haar juiste antwoord, is het een leugen?

Kun je slapen met twee personen tegelijk en houden slechts een? Is het mogelijk om in een betrokken en liefdevolle relatie met een persoon, en betekenisloos maar bevredigende seks met iemand anders hebben? Kan geweldige seks echt worden gehouden, zonder emotionele of intellectuele verbinding van een van u?

Doe de regels veranderen als u het niet over seks? Mijn zoon heeft gelogen over zijn huiswerk en het pijn mijn gevoelens, maar gaat het om onze relatie beschadigen? Als een man geeft zijn lengte op JDate als 5'11 "maar hij is 5'5", het is een leugen, maar is het ook een deal breaker? Wanneer is een leugen geworden onvergeeflijk?

Ik denk niet gemakkelijk vergeven. Door eenvoudig natuurlijk bedoel ik zelden. Ik weet alleen niet vergeven. Ik ben een fatsoenlijk mens, dus ik verwacht hetzelfde van de mensen die ik ben behoorlijk aan. Het maakt me heerlijk, maar ook dom, omdat het stelt me ​​voor teleurstelling want er zijn verwachtingen.

Ik ben dating iemand die nieuw is en wij doen de dans die mensen doen als ze zijn om elkaar te leren kennen en gevoelens te ontwikkelen. Hij is een geweldige man. Ik echt dol op hem en meer dan dat, ik hou van zijn kinderen en flutter op hoe hij is met mijn zoon. Het is allemaal heel bijzonder en spannend.

Ik vroeg mijn nieuwe man vriend een vraag afgelopen weekend dat ik geen zaken te vragen. Ik was benieuwd naar zijn verleden relaties dus ik vroeg. Het was een domme vraag, in dezelfde categorie als ik er dik uit in deze jurk? Een belachelijke vraag die ik het antwoord van te voren heeft gekozen.

Ik dacht dat er maar een manier om te beantwoorden, maar hij gaf me iets anders. Het was niet verkeerd, alleen de waarheid. Ik vroeg een strikvraag en hij gaf me de waarheid. Ik stond versteld voor een minuut, want het was niet het antwoord dat ik verwacht, maar het was schokkend dat hij eigenlijk naar waarheid beantwoord.

Deze man was meer bezig met de waarheid dan liegen tegen mij het antwoord dat ik wilde. Heeft deze hem gemeen en kwetsend? Als hij wist dat de waarheid zou me pijn doen, en bepaald in een fractie van een seconde dat een leugen zou me meer pijn, maakt dat hem een ​​fatsoenlijk mens?

Ik wil niet op de vraag te maken in een big deal omdat het niet. Ik vroeg een lame vraag en antwoordde hij. Het gaat niet om de vraag zo veel als het ging over het antwoord. Ik ben gekwetst door de waarheid, want ik was een meisje. Als hij had gelogen zou ik waarschijnlijk niet geloofd hebben hem toch.

Ik ben het verhogen van mijn zoon om een ​​fatsoenlijk mens en een goed mens te zijn. Het is een moeilijke uitdaging om niet mijn meisje onderwerpen op hem. Ik zou nooit raden hem aan een vrouw die ze vet ziet er in een jurk te vertellen, maar hoe zit het met honderden andere vrouwen strikvragen stellen bij het vissen op antwoorden?

Ik heb veel geleerd over mezelf dit weekend, en nog meer over de man die ik ben dating. Ik ontdekte dat ik liever gekwetst door de waarheid dan een leugen. Ik heb respect voor de waarheid en dus dat is wat ik wil. Ik leerde dat de man die ik de relatie dans doen met is fatsoenlijk en vriendelijk.

Wanneer in de gelegenheid om te liegen, koos hij voor de waarheid en niet kopen in mijn manipulatieve vragen. Hij was een Mensch. Hij antwoordde met onze toekomst als een factor, en dat was dapper. Een leugen kan terugkomen om u te achtervolgen en hij wilde ervoor te zorgen dat niet gebeurd.

Ik ben het verhogen van een jongen om een ​​man te zijn, en het dateren van een man die weigert op te treden als een jongen. Relaties zijn moeilijk, maar ik ben gezegend de man die ik ben het verhogen helpt me te omhelzen de man die ik ben dating. Ik ben op een pad aan de liefde. Dat is de waarheid, en waarheid belangrijk, dus ik ben het houden van het geloof.