vrijdag 31 augustus 2012

'Suikeroom dating' Website is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk


Een internet dating site die rijke mannen met jonge vrouwen verbindt - en heeft een MP als een zogenaamde "suikeroom" lid - is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk.

Brandon Wade, de oprichter van seekingarrangment.com, zegt de Amerikaanse site heeft 80.000 Britse leden. De site beweert een miljoen leden in Amerika, met 10 vrouwen - genaamd "suiker baby's" - voor elke man. Het past arme jonge vrouwen met oudere mannen die kunnen "behandelen" hen door het kopen van cadeautjes.

"Veertig procent van de suiker baby's zijn studenten die hulp nodig hebben met hun collegegeld," de heer Wade gezegd. "De op een na grootste groep is alleenstaande moeders. De site is een weerspiegeling van de kwalen van onze tijd ... Als het uitbuitende dan de exploitatie is wederzijds. Ik krijg veel vragen als het prostitutie. Maar de suiker baby's kunnen nee zeggen. "

Hij zei dat de meeste dating sites oppervlakkig zijn en zijn site is niet anders. Hij zei dat het grootste deel van het Verenigd Koninkrijk het lidmaatschap is op dit moment gevestigd in Londen.

De "suiker papa's" zijn voornamelijk bankiers, ondernemers en CEO's in hun vroege jaren '40 met een gemiddeld inkomen van 170.000 pond per jaar. Ze besteden 2.862 pond per jaar aan "suiker verslaving" en zijn 13 jaar ouder dan de vrouwen - maar er zijn ook jongere erfgenamen van fortuin en een lid van het Parlement, voegde hij eraan toe.

Siobhan Freegard, de oprichter van netmums, vreesden de nieuwe site zou de lijn tussen prostitutie en echte relaties vervagen. "Het probleem met een site als deze is dat het machtsevenwicht is scheef vanaf het begin," zei ze.

Agony tante Virginia Ironside vond niets "moreel verkeerd" met de site. "Vrouwen zijn veel pragmatischer over seks, minder sentimenteel dan mannen. Als je een harde-up alleenstaande moeder en er was iemand die je gevonden niet al te onaantrekkelijk en niet verder gaan dan je wilt, ik kan niets zien zichzelf niet verkeerd. "