woensdag 14 november 2012

How To Vrouwen na scheiding te trekken


Door Kimberly Seltzer

Dating na echtscheiding kan lijken overweldigend. Het kan zijn een decennium of meer, omdat u geweest bent "out there", en kan je het gevoel verward of ronduit clueless over hoe u uw spel terug te gaan naar nieuwe vrouwen aan te trekken in uw wereld. Hoewel je misschien het gevoel nerveus in het begin, kunt u vinden dat het nog makkelijker dan voorheen omdat je nu ouder, wijzer en dichter bij weten wat je wilt. Je hoeft alleen maar een paar instrumenten te gebruiken om die ene perfecte vrouw te trekken.

Over het geheel genomen is het geheim van het aantrekken van iedereen die in je leven een goed gevoel over jezelf en projecteren naar buiten. Hier vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen uit:

Wat moet ik dragen op een date?

Als een man draagt ​​iets dat hij zich goed voelt in, gaat hij over te komen als een zelfverzekerde, succesvolle alfa man, dat is wat vrouwen willen. Draag kleding die:

• Bijgewerkte, stijlvol, comfortabel en die goed passen bij uw lichaam

• Die je zou willen dat je elke dag te dragen

• Leeftijd en gelegenheid geschikt

• Echt druk uw persoonlijkheid

• Reinig, goed gedrukt en in goede staat

• De kleuren die je huidskleur flatteren

• gepolijst, bijgewerkt schoenen

• Kwaliteit stoffen die niet vastklampen, pucker of trek

Misschien wilt u een stylist of een slimme vriendin om u te helpen vinden.

Hoe zit het met de hygiëne?

Grooming is uiterst belangrijk, omdat vrouwen echt aandacht te besteden aan deze. Uw ex-vrouw zou hebben vergeven de meer dan volwassen en onhandelbare haren, maar het is niet zo aantrekkelijk voor een nieuwe potentiële partner. Zorg ervoor dat uw gezichtshaar is netjes verzorgd, je haar is gestyled, je nagels zijn kort en je huid ziet er leuk uit. Het helpt als je de geur ook leuk. Gebruik de fles eau de cologne niet giet of je stik haar. In plaats daarvan moet u fris en schoon ruiken met misschien een schar van smaakvolle cologne. Vrouwen als mannen die voor zichzelf zorgen.

Hoe moet ik benaderen vrouwen?

De meeste mannen voelen zich ongemakkelijk bij het eerste het naderen van een aantrekkelijke vrouw. Dit vloeit voort meestal van zijn nerveus over het zeggen van de verkeerde dingen en angst voor afwijzing. Ga uit je hoofd. Wees in het moment en praat met haar. Niet alleen praten over jezelf. Stel vragen over haar leven. Een veel voorkomende fout is proberen te hard en zeer zwaar bij het praten met vrouwen. Het kan bijna voelen meer als een interview met opgeslagen blik vragen in plaats van een eenvoudig gesprek. Wees speels en mix it up een beetje te genieten van de nieuwe jij en je zult zien hoe gemakkelijk het is om aantrekkingskracht. De meeste vrouwen houden als je ze aandacht, vooral als je dingen zegt op een authentieke manier. De waarheid van de zaak is dat je "dating spier" is weggekwijnd na niet gebruikt voor een tijdje, dus je moet het oefenen en het terug te krijgen in actie. Een manier om dit te doen is om comfortabel te benaderen iedereen krijgt als je uit en over. Benader ten minste drie mensen (zowel mannen als vrouwen) per dag tijdens je dagelijkse routine. Geef complimenten aan mensen die je ontmoet. Vrouwen houden als je merkt dat er iets over hen. Na het doen van verschillende benaderingen per dag, krijgt het een stuk gemakkelijker en voelen zich meer natuurlijk.

Hoe kan ik bouwen van een nieuwe sociale kring?

Het is waar dat je een hoop "getrouwde" activiteiten met je ex-vrouw voor zaken deed. Vaak je vrienden veranderen als je stap in de single wereld. Niet alleen heb je dingen doen solo, maar verschillende activiteiten kunnen nu interesseren. Het allerbelangrijkste is het vinden van andere single vrienden je dingen kunt doen. Het opent je wereld en creëren nieuwe mogelijkheden voor het voldoen aan vrouwen. Verder een aantal andere wegen door betrokken te raken bij netwerkgroepen, single events, outdoor groepsbijeenkomsten, regelmatige reizen naar de sportschool en nog veel meer. Als u een moeilijke tijd te weten wat betrokken te raken bij, na te denken over drie vaardigheden of hobby's die u heeft of meer wilt weten over en onderzoeksgroepen die betrekking hebben op hen te leren. Ontdek wat drijft je en je zult je sociale kring op te bouwen met andere gelijkgestemde singles.

Hoe kan ik het overwinnen van de echtscheiding stigma?

Mannen denken vaak dat ze zijn geschilderd met een scharlaken letter als ze eenmaal zijn gescheiden. Eigenlijk, veel vrouwen zeggen dat ze een gescheiden man verkiezen omdat ze graag het feit dat hij al in een lange termijn relatie voor en weet hoe om te delen met een partner. Huwelijk leert u hoe om compromissen te sluiten, hoe meer het geven en hoe je de behoeften van vrouwen te begrijpen. Gewoon omdat u gescheiden bent betekent niet dat je een soort van ziekte. Vergeet niet, meer dan 50 procent van de bevolking is in hetzelfde schuitje, dus je bent niet alleen. In plaats daarvan bezitten wie je bent en geniet van uw nieuwe vrijheid. Dit is uw tijd om opnieuw te beginnen, genieten en plezier hebben.

Hoewel opnieuw te beginnen kan intimiderend zijn en een beetje eng, kan het eigenlijk vrijmaken en spannend als je het begin van een nieuw avontuur. Dit is uw kans om de wereld te verkennen en te voldoen aan verschillende vrouwen. Door dit te doen, zul je ontdekken wie je bent gescheiden van de vrouw die je was met vele jaren en ontdek wat je zou willen en nodig hebben in een toekomstige relatie. Vergeet niet, de datering weg is niet een doodlopende weg, het is een laan naar een opwindende nieuwe reis.