woensdag 13 juli 2011

12 dingen die je niet weten over Vrouwen


Check out de relatie en dating advies kunt u gebruik maken van deze anderszins afleidende celebrity dames. Nu stoppen met staren en ga als een beter mens.

1. Christina Applegate

"Back Bel ons meteen. Dat 'drie dagen' business is niet van toepassing. We zijn ouder, en we hebben geen tijd om rond te schroeven. Te lang wacht en we zullen hun belangstelling verliezen. Geloof me op dit ene. "

2. Courtney Cox

"We besteden meer aandacht aan je handen dan je denkt. Het is al erg genoeg als je geen mannelijke handen, maar als je nagels langer zijn dan die van ons, vergeet het maar. "

3. Padma Lakshmi

"Sommigen van ons liever boksen aan yoga. Niemand van ons wil eigenlijk Pilates. "

4. Alyssa Milano

"Vrouwen zijn aangeboren zelfbewust. Dit is geen keuze, het is een genderwide conditie. Op een slechte dag, ik kijk in de spiegel en zie mijn tien pond zwaarder-alter ego. Haar naam is Bertha. Op een echt slechte dag, Bertha ziet haar twee-honderd-pond-zwaarder alter ego. Haar naam is Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"Bij het overwegen van het al dan niet te vragen het meisje dat je bang bent om mee te praten, dit in gedachten te houden: Het maakt niet uit wie je bent of wat je eruit ziet, het is altijd vleiend als je geraakt op ons. Altijd. "

6. Tea Leoni

"Supergeheime:. Tenzij we zijn blind of hebben geen nacht-licht in de badkamer, de hele wc-seat ding is overdreven en bedoeld om u controle"

7. Mariska Hargitay

"Wij houden van het feit dat het kost u slechts twaalf minuten klaar is voor iets, of het nu een zwarte stropdas [event] of een basketbal game. Als het langer duurt dan dat ... wat doe je daar? '

"We zijn allemaal over onze nek. Voel je vrij om te besteden zoveel tijd daar als je wilt. "

8. Emily Deschanel

"Zelfs als we alleen al is dating een paar weken, niet te introduceren ons als je 'vriendin' -. Of dat is precies wat we zullen worden"

9. Jenna Fischer

"Als we lopen in uw ex-vriendin in het openbaar, het eerste wat je moet doen, is je arm om ons heen. En als we ons even voorstellen, je bent in grote problemen. "

10. Julie Delpy

"We hebben jullie nodig om bereikbaar te allen tijde, maar we weten niet altijd halen onze telefoons wanneer u belt. Wij realiseren ons lijkt dit een dubbele standaard, als je wilt verder te bespreken, gewoon laat een bericht achter ".

11. Maria Bello

"We zijn bang voor inzet, ook. U denkt misschien dat we onze tijd besteden sluwe manieren om je val in een huwelijk, maar velen van ons zijn heel gelukkig onafhankelijk en autonoom. Trouwens, we zijn op geen enkele haast om te stoppen begeren jonge Calvin Klein-modellen. "

12. Kyra Sedgwick

"Onze vrienden zijn niet je vijanden, en onze vijanden beter niet je vrienden."