donderdag 7 juli 2011

Canadese Sportscholen Ban Mannen


Een Canadese vrouw fitnessruimte werd ontruimd op dinsdag van de lasten die het illegaal gediscrimineerd een mens door blokkeren van hem steeds een klant.

Een British Columbia Mensenrechten Tribunaal zei Ralph Stopps was onterecht niet gekwetst door het lidmaatschap wordt geweigerd in Just Ladies Fitness, die zelf markten aan vrouwen die niet willen studente faciliteiten te gebruiken.

"In de omstandigheden van dit geval, het behandelen van de heer dezelfde Stopps als deze vrouwen zou eigenlijk resulteren in een nadelige gevolgen voor deze vrouwen, 'schreef het tribunaal, te zeggen dat Stopps de mogelijkheid om met behulp van andere sportscholen studente had.

Stopps zei dat hij probeerde naar de sportschool mee want het was vlak bij zijn huis in de voorstad van Vancouver Burnaby, maar de rechtbank zei dat er een coed faciliteit die was eigenlijk dichterbij.

De fitnessruimte is onderdeel van een fitness-keten die 40.000 vrouwelijke leden heeft. Van de 300 medewerkers er slechts vier mannen - van wie de onderneming is president en oprichter.

Copyright  © 2006 Reuters Limited

Dating Unterricht von den Fabulous Four