woensdag 29 juni 2011

Domme Criteria Vrouwen gebruiken om een ​​Boyfriend kiezen


Door Deborrah Cooper

"Ik zou liever zijn achtervolgd door een fijne man dan een lelijke, want op zijn minst dat de manier waarop mensen steeds kunnen zeggen 'dat hij achtervolgd haar, maar de mofo sho' was in orde!"

Geloof het of niet, die woorden werden geschreven in een reactie op een recent artikel. De lezer probeerde haar belachelijk keuzes te rechtvaardigen in mannen, die zij op basis van fysieke aantrekkelijkheid. Helaas, te veel vrouwen vertonen tekenen van minder dan intelligent over wie ze laten in hun leven, bedden en harten.

Als je kunt identificeren met de schrijver hierboven, heeft u waarschijnlijk een geval van Pretty Boy ziekte zelf. U liever aan de mensen die er goed uitzien kiezen ... zo goed dat alle andere vrouwen willen hem zo veel of meer dan jij, en dat weet hij.

Je denkt dat je een prijs. U hoeft geen rekening met het feit dat er niets er om een ​​bevredigende relatie te ondersteunen. Maakt niet uit dat je honger naar intimiteit, zijn boos op hem het meest van de tijd over wat hij niet doet, en vragen zich af waarom hij zoveel tijd besteedt "opknoping out" bij clubs (nooit met u) of met zijn vrienden. Nooit rekening mee dat u degene bent die moet alle aanpassingen en compromissen te sluiten en al het drama doorstaan ​​alleen maar om rond te blijven hem.

De belangrijkste reden vrouwen te vangen Pretty Boy Disease, is dat ze dwaze geloven dat zij moeten een man die andere mensen bewonderen en aantrekkelijk vinden of ze zijn niets zelf. Deze vrouwen helaas zijn blij om de prijs te betalen. Wanneer uw keuze van mannen voor een "relatie" is gebaseerd op seks en / of opscheppen rechten die u dan kiest een man op basis van zijn financiële middelen of het eigendom van materiële goederen, kies een man op basis van zijn status (atleet, musicus, drugsdealer ), of kies een kerel op basis van zijn uiterlijk.

Het gebruik van deze oppervlakkige, materialistische criteria is waar u uw fatale fout te maken en stel jezelf voor een game toernooi!

Mijn doel is om te gaan over een aantal van de gemeenschappelijke games draaien door mooie jongens, zodat u dames kunnen herkennen wanneer het spel wordt gegooid op jouw manier. Natuurlijk kan ik niet bevatten elke truc spel, maar ik zal betrekking hebben op de meest gespeeld.

Game-playing draait meestal rond deze drie belangrijke punten:

De game-speler speelt op je lichaam en seksuele diensten;

De game-speler speelt op uw geld - financiële of andere materiële middelen;

De game-speler is een verzamelaar en uit voor kwantiteit - om zoveel vrouwen krijgen als hij kan, dat zal alle (in wisselende hoeveelheden gecombineerd) moeten voldoen aan zijn behoefte aan seks, geld, kortingen op bus tarief, gratis toegang tot nachtclubs of de films voor hem en zijn 'jongens, "kok thuis gekookte maaltijden, schoonmaken van zijn flat, wat dan ook.

Relazioni di successo Richiedi Hard Work