vrijdag 17 juni 2011

Bent U Undateable?


Na haar scheiding, Anne Coyle vond zichzelf terug in de dating zwembad. Kort na haar aankomst in dat zwembad, werd ze zwemmen rond bij een groot deel van de ongewenste personen.

"Een vriend keek mij met een man die is aardig", zegt Coyle, een interieur ontwerper die woont in Chicago. "Maar hij had een ziel patch. Als hij was 21 toen misschien zou het niet zijn probleem. Maar omdat hij een 40-achtige vader met twee kinderen, is afgeluisterd mij. Een ziel patch? Niet cool. "

Coyle worstelde met het feit dat ze misschien was oppervlakkig wezen. Ze overlegd met vriendinnen die haar vertelde dat als de ziel patch was in de weg, ze kon haar man beller vragen om het afscheren. Haar antwoord?

"Ja, maar hij kan niet afscheren het deel van zijn hersenen dat denkt dat dit een goed idee."

Haar turbulente ervaringen dating clueless mannen inspireerde haar om te schrijven "Undateable:. 311 dingen Jongens Do That Garantie Ze worden niet Dating of seks" Ze werkte samen met haar vriendin Ellen Rakieten aan het boek, dat undateable kleding tarieven, haar fouten schrijven , en zinnen onder de mensen op een schaal van Red Flag ("Dit zijn onschuldige vergissingen") om Kiss of Death ("fouten van deze omvang meestal tot gevolg dat het meisje het verlaten van de datum 'met maagproblemen.'").

In tegenstelling tot Coyle, is Rakieten getrouwd, maar het werken onder een Klatch van alleenstaande vrouwen op "The Oprah Winfrey Show 'voor 23 jaar, hoorde ze honderden slechte date verhalen. De twee vrouwen begonnen met het opstellen van pijnlijke verhalen, polling vrienden, en het samenstellen van hun hilarische lijst van undateable kenmerken onder dudes, inclusief de skullet (kaal op de top, paardenstaart in de rug), veroorzaken armbanden (sorry, Lance Armstrong), en de romantiek killer bekend als Crocs.

De auteurs van "Undateable 'volhouden dat ze niet onterecht de afzonderlijke vermelding van mannen als smaak-gehandicapten. Hoewel het boek kwam net vorige week, zijn de twee al bezig met de follow-up, "Unmateable, 'een gids voor vrouwen kenmerken die schrikken mannen.

"We noemen het" Unmateable "omdat mannen zullen opgemaakt met een veel meer dan vrouwen als ze denken dat ze seks krijgt aan het einde van de nacht," zegt ze. "Daarom is het" Unmateable "in plaats van" Undateable. 'Ze zullen gaan op de data, maar ze niet zullen deze vrouwen te trouwen. "

Dus wat maakt een vrouw unmateable?

"Tot nu toe bevat de lijst Capri broeken, clips chip in het haar, vrouwen die voortdurend de vraag of wat ze dragen maakt ze dik kijken, en het dragen van zweet broek 24 / 7," zegt ze. "Ik denk dat de bottom line voor beide geslachten is gewoon niet als een sloddervos."

Geïnspireerd door Coyle en Rakieten het boek, bedachten we een quiz van onze eigen om u te helpen bepalen hoe dateable - of undateable - je bent. Als u zich moedig en willen weten hoe waardeer je, pak een pen en vergeet niet om eerlijk te beantwoorden. Ben je een John Mayer (undateable) of een John Krasinski (dateable)? Een Lindsay Lohan (undateable) of een Anne Hathaway (dateable)? Good luck.

Drive israélienne pour empêcher les filles juives Rencontres Arabes